Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Aλβανοί στην Ελλάδα της "ξενοφοβίας" και των "ρατσιστών" πολιτών αλλά και των μοντέρνων πολιτικών

Στην Ελλάδα μας που είμαστε τόόόόόόόόσο πολύ ρατσιστές και έχουμε έντονο το αίσθημα της ξενοφοβίας ευτυχώς που έχουμε τους Αλβανούς για να μας δίνουν μαθήματα συμπεριφοράς. Καθημερινά υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα παραβατικής συμπεριφοράς των Αλβανών στη χώρα μας, τα περισσότερα συμβαίνουν στις γειτονιές και δεν βγαίνουν παραέξω αλλά υπάρχουν και αυτά που τα μαθαίνει όλη η χώρα.

Τελευταία "επιτυχία" των Αλβανών το συμβάν στο νυκτερινό μαγαζί που Αλβανός αφού ήπιε πήγε πήρε το Καλάσνικοφ και γάζωσε το μαγαζί. Γιατί παραπονιέσαι ρε ΦΑΣΙΣΤΑ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΕ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ Έλληνα; Αλβανοί δεν είναι στις συμμορίες με τα Καλάσνικοφ που κλέβουν, βιάζουν και δολοφονούν για λίγα ευρώ; Αλβανός δραπέτης δεν σκότωσε την κοπέλα στην καταδίωξη; Αλβανοί δεν έχουν δολοφονήσει άλλους τόσους συμπατριώτες μας για ασήμαντες αφορμές;

Εσένα όμως ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ σου φταίει η Χρυσή Αυγή που λέει πως θέλει να διώξει κάθε αλλοδαπό από την χώρα αν αυτός έχει έρθει ποαράνομα, άσχετα αν μετά νομιμοποιήθηκε. 
Δεν ζήτησες ποτέ ευθύνες από τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ που τους άνοιξε την πόρτα πριν χρόνια. 
Δεν ζήτησες ποτέ ευθύνες από το ΠΑΣΟΚ που τους νομιμοποίησε. 
Δεν ζήτησες ποτέ ευθύνες από τον ΣΥΡΙΖΑ που τους υποστηρίζει σε κάθε παράνομη πράξη και απαίτηση που έχουν. 
Δεν ζήτησες ποτέ ευθύνες από τους  ΜΑΛΑΚΕΣ του ΚΚΕ, μαλάκες γιατί οι 99 στους 100 δεν έχουν διαβάσει Μαρξ και Ένγκελς, που πρώτοι τους συμπαραστέκονται άσχετα αν οι παράνομοι εργάτες είναι η αιτία που οι Έλληνες έχουν εξαθλιωθεί.

Θα βγούνε και οι ΑΡΔ, αδερφές και πόρνες ως επί το πλείστον, να σε/με κατηγορίσουν με τα κλασικά και γελοία επιχειρήματά τους. Βέβαια αυτοί δεν ζούνε στις γειτονιές που μεγάλωσα εγώ και οι περισσότεροι. Αυτοί δεν έχουν δει μέρα μεσημέρι διακίνηση ναρκωτικών και χρήση. Αυτοί δεν είχαν την υποχρέωση να περάσουν ανάμεσα από 100, 200, μέχρι και 500 άτομα για να μπούνε στο σπίτι τους όταν η πόρτα δεν ήταν σημείο που κάποιος έκανε την ανάγκη του ή ξερνούσε. Οι γυναίκες δεν περνούσαν ποτέ χωρίς συνοδεία. Αυτοί έχουν βάλει τα αφεντικά τους να ορίσουν δύο ή και περισσότερους αστυνομικούς να τους προστατεύουν αλλά για τον λαό δεν υπάρχει προστασία.

Και τι με νοιάζει αν του Πρετεντέρη του σπάσουν το αυτοκίνητο ή τον μαχαιρώσουν. Αν την Τρέμη την βιάσουν και τον Τσίμα τον στείλουν να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Τόσα χρόνια ΕΓΩ πληρώνω με τη φορολογία τους αστυνομικούς που τους προστατεύουν. Αλλά από ποιους να τους προστατέψουν όλους αυτούς αφού δεν μένουν στις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ γειτονιές. Στις δικές τους ακόμη και τα  ναρκωτικά είναι κυριλέ. Εκεί δεν κάνουν χασίς αλλά κόκα. Δεν τρυπιούνται με την ηρώ αλλά η μυτούλα ασπρίζει. 

Μέσα σε όλα αυτά βγαίνουν και μου δείχνουν δημοσκοπήσεις που τα νούμερα τα έχει ορίσει το στέλεχος που την έκανε παραγγελία. Με όλα όσα ζούμε και με τα όσα μας περιμένουν βλέπουμε το ΠΑΣΟΚ να αυξάνει τη δύναμή του ενώ στην πραγματικότητα διαλύεται, το ανύπαρκτο σε ουσιώδεις ενέργειες ΚΚΕ και πολιτικές προτάσεις να κρατάει τη δύναμή του, τους Αν.Ελ που δεν έχουν μείνει ούτε οι μισοί να μπαίνουν στη Βουλή, τη Ν.Δ. με την συνολική αντιλαϊκή πολιτική που εκφράζει τόσα χρόνια με τον Α.Σαμαρά να είναι ανταγωνιστική του Σύριζα και μόνο την Χρυσή Αυγή να χάνει δύναμη. Ναι καλά. Για βγείτε στο δρόμο και ρωτήστε τον κόσμο. Πλέον κανείς δεν φοβάται να πει πως θα ψηφίσει την Χ.Α. και όταν γίνουν εκλογές πάλι θα κάνουν τους έκπληκτους. Δημ.Αρ. και Ποτάμι δεν τους αναφέρω γιατί οι πρώτοι δεν μπαίνουν ούτε για θεατές στη Βουλή και το δεύτερο είναι κόμμα με συγκεκριμένο σκοπό, να κόψει ψήφους από τον Σύριζα.

ΥΓ Ναι ξέρω είμαι φασίστας, ξενοφοβικός, Χρυσαυγίτης κλπ, κλπ, Δεν τα λέτε και στους Μιχαλολιάκο-Κασιδιάρη μπας και με πάρουν στη Βουλή ως μετακλητό υπάλληλο; Αν κάποιος μιλάει ή γράφει με ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ είναι φασίστας κλπ κλπ.
ΥΓ2 Υπάρχουν δεκάδες νοικοκυραίοι Αλβανοί που αγάπησαν αυτό τον τόπο, αλλά δεν τον λένε πατρίδα, που είναι φιλήσυχοι και νομοταγείς.  Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως τα χειρότερα εγκλήματα στην Ελλάδα τα κάνουν Αλβανοί και μετά ακολουθούν οι Πακιστανοί και οι υπόλοιποι ισλαμοφασίστες που έρχονται δήθεν για μία καλύτερη ζωή.
ΥΓ3 Πέρα από τους Πρετεντέρη, Τρέμη, Τσίμα την ίδια αδιαφορία θα δείξω για κάθε έναν από αυτούς. Σρόιτερ, Καψής, Αυτιάς και λοιποί μου προκαλούν την ίδια αδιαφορία για τη ζωή τους. Αυτοί μου έχουν γαμήσει τη δική μου, εγώ γιατί να τους σκεφτώ;

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα Βασίλη.
    Συμφωνώ με όσα γράφεις και επαυξάνω.
    Εξ άλλου την γνώμη μου και ότι γενικά σχετίζεται με το συγκεκριμένο την ξέρεις και δεν μπορεί για οποιονδήποτε λόγο ν αλλάξει.
    Έτσι μεγάλωσα και μ αυτό τον τρόπο σκέψης θα πεθάνω.
    Γιατί απλά, εγώ, εσύ και όλοι οι "άγνωστοι" Έλληνες αγαπάμε αυτόν τον τόπο και ποτέ δεν τον είδαμε σαν μέσο "φουσκώματος" της τσέπης μας.
    Όλοι εμείς θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, αν και όποτε χρειαστεί, και όλοι αυτοί που αναφέρεις θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν σαν τα ποντίκια για να σώσουν το τομάρι τους και τα λεφτουδάκια τους....

    Για να ξανάρθουν μετά, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να το παίζουν τιμητές των πάντων.

    Προς το παρόν, όλοι αυτοί αποτελούν ερέθισμα για εμετό σε εμάς και μόνο οι "οπαδοί" τους τους στηρίζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω να προσθέσω κάτι Δημήτρη σε όσα γράφεις.
      +13 που συνηθίζαμε να γράφουμε στο myPanathinaikos.

      Καλημέρα και καλή βδομάδα(με καθυστέρηση αρκετών ωρών).

      Διαγραφή
  2. "Δεν ζήτησες ποτέ ευθύνες από τους ΜΑΛΑΚΕΣ του ΚΚΕ, μαλάκες γιατί οι 99 στους 100 δεν έχουν διαβάσει Μαρξ και Ένγκελς, που πρώτοι τους συμπαραστέκονται άσχετα αν οι παράνομοι εργάτες είναι η αιτία που οι Έλληνες έχουν εξαθλιωθεί."

    Τροφή για σκέψη λοιπόν:

    Μήπως λέω εγώ τώρα, ο απώτερος στόχος των κομμουνιστών είναι αυτή ακριβώς η εξαθλίωση του ελληνικού λαού; Μήπως έτσι πιστεύουν ότι θα καταλάβουν τα Λευκά Ανάκτορα πανεύκολα καθοδηγώντας εξαθλιωμένους και απαίδευτους, όπως τότε; Και εν συνεχεία, ως νεόκοποι δικτάτορες Σταλινίσκοι, θα αρχίσουν την εθνοκάθαρση ή θα στείλουν τους "οικονομικούς μετανάστες" εκεί όπου έστελνε όσες εθνότητες τον ενοχλούσαν ο πατερούλης τους (βλ Γκουλάγκ και λοιπά προοδευτικά αναμορφωτικά θέρετρα); Διότι μεγαλύτερος εθνικιστής από τον Στάλιν δεν υπήρξε, όσο και αν οι ινστρούχτορες παπαγαλίζουν τα διεθνιστικά τους τροπάρια.

    Διεθνιστικές εθνοκαθάρσεις ---> http://en.wikipedia.org/wiki/Population_transfer_in_the_Soviet_Union

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέφανε το πήγες πολύ μακρυά για το φτωχό μυαλό τους. Αυτά είναι υψηλή διανόηση για όλους αυτούς τους "αριστερούς αγωνιστές".
      Ας απαντήσουν σε κάτι πιο απλό. Ας μας δείξουν μία χώρα που εφαρμόστηκε η ιδεολογία που πρεσβεύουν. Με τον αστερίσκο πως ΕΣΣΔ, Κίνα, Β.Κορέα δεν έχουν τίποτα άλλο παρά ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.
      Όσοι πιστεύουν πως αυτή η ιδεολογία είναι η λύση τότε εθελοτυφλούν και παραβλέπουν την ανθρώπινη φύση.

      Πάντως στο θέμα που θέτεις η απάντηση για τον τρόπο εφαρμογής είναι απλή. Αν δεν εξαθλιωθεί κάποιος δύσκολα θα χάσει εντελώς την παιδεία του. Αν ομως έρθει η εξαθλίωση τότε εύλκολα θα δεχθεί την καθοδήγηση και την χειραγώγηση από τους ινστρούχτορες και τους καθοδηγητές. Στη συνέχεια να φοβάσαι τους Ανθέλληνες και το μέλλον των Ελλήνων παρά το μέλλον των λαθρό.

      Διαγραφή