Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Πως ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙΣ ΑΡΔ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Στον Παναθηναϊκό αλλά και στην Ελλάδα μας οι ΑΡΔ είναι πλέον βασιλικότεροι του Βασιλέως. Ότι πούνε αυτοί είναι "νόμος", δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει και όποιος το κάνει βρίσκεται στο στόχαστρό τους. Επειδή όμως αυτές οι κακιασμένες αδερφάρες έχουν για υποστήριξη το συνάφι τους και τους "εργοδότες" τους δεν σημαίνει πως μπορούν να βιάζουν τη νοημοσύνη μας;

Έτσι αποφάσισα από τις πολλές επιειρήσεις για τις οποίες ακούγονται τεράστια ψέματα εγώ να ασχοληθώ με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Γιατί; Γιατί γουστάρω να ξεβρακώσω όλους όσους πάνε κόντρα στη λογική και φυσικά ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ. Έχω ασχχοληθεί και άλλη φορά αλλά σλημερα θα το κάνω ακόμη πιο ξεκααρο το πόσα ψέματα λένε και το μέγεθός τους.

Κρατήστε αυτή την εικόνα στο μυαλό σας. Δείτε την καλά και σκεφτείτε τι βλέπετε πριν συνεχίσετε την ανάγνωση.

Για να δει κάποιος τις οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αρκεί να κάνει μία αναζήτηση στο διαδίκτυο ή ακόμη πιο απλά να επισκεφτεί το site της ΠΑΕ. Από το μενού αριστερά στην αρχική σελίδα επιλέγει "Ισολογισμοί". Αφού έχουμε επιλέξει να δούμε τους ισολογισμούς στην οθόμη μας εμανίζονται σύνδεσμοι με τον Ισολογισμό της 30 Ιουνίου 2012, τον 2ο ενοποιημένο ισολογισμό της 30 Ιουνίου 2012, τον Ισολογισμό της 30 Ιουνίου 2013, τον 3ο ενοποιημένος ισολογισμό της 30 Ιουνίου 2013 και τις Ετήσιες Ενοποιημένες & Εταιρικές Οικονομικές Κατάστασεις της 30 Ιουνίου 2014.

Όποια οικονομική κατάσταση και να επιπλέξετε μπροστά στο ίδιο χάλι θα βρεθείτε. Εσείς όμως θα ψάξετε επιλεκτικά για να βρείτε που βρίσκονται τα Αποτελέσματα Χρήσης(στον κάθε ένα από τους ισολογισμούς). Τι είναι τα Α.Χ.; Είναι η οικονομική κατάσταση η οποία μας δείχνει αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδα κατά έτος αλλά και το τελικό τους αποτέλεσμα.

Τόσο καιρο υπάρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ που πιστεύουν πως ο Αλαφουζος έσωσε την ομάδα. ΨΕΜΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ. Ο Αλαφούζος μείωσε το ρυθμό αύξησης των χρεών(πως ταιριάζει και η εικόνα στην αρχή...) αλλά συνέχισε να δημιουργεί νέα. Βέβαια οι "καλοί" υπαλληλοι γράφουν ότι τους πει το κάθε αφεντικό και τα βρίσκουν όλα καλά και ωραία.

Τι λες τώρα που έχεις μία ιδέα για το τι διαβάζεις; Θα συνεχίσεις να είσαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ της "παρέας" ή θα τους στείλεις όλους μαζί στα πραγματικά αφεντικά τους(τους γαύρους). Ξύπνα ΜΑΛΑΚΑ οπαδέ.

ΥΓ Όσοι με διαβάζουν ξέρουν πως οι τελευταίες δύο παράγραφοι δεν τους αφορούν. Αφορούν όμως όλους όσους μπαίνουν στο blog για να με ελέγξουν.

5 σχόλια:

  1. Βασίλη καλημέρα.
    Όλα σωστά και όπως τα γράφεις είναι, αλλά πως θα πεισθούν οι ΜΑΛΑΚΕΣ γι αυτά;
    Όταν το τελευταίο διάστημα και ελλείψει αγωνιστικής κίνησης, τα ηνωμένα πράσινα βουστάσια ανεβάζουν διάφορα "άρθρα", ότι και καλά ο ιδιοκτήτης του μπαχτσέ, μας έχει ξανασώσει και χτυπάει το κόκκινο κατεστημένο και έφτιαξε και καινούρια ταμπέλα για το απήλιο, που είναι μεν απήλιο και ανήλιο και το χτυπάνε οι αέρηδες, αλλά αυτοί αρέσκονται να το ονομάζουν "Γ. Καλαφάτης";

    Εγώ ξέρω ότι όταν θες να διαφημίσεις το έργο σου, το οποίο είναι όπως το περιγράφουν τα χρηματιζόμενα αρδάκια, καλείς 1, 2 ,3, κανάλια και τους κάνεις ξενάγηση στους χώρους, ούτως ώστε να τους δει και ο πλέον άπιστος ότι είναι πραγματικοί κι όχι αποκυήματα της φαντασίας κάποιων κοριτσιών που παραμένουν χρόνια @γ@μητα και ξεσπούν τις "ορμές" τους στην νοημοσύνη μας......

    Παρατήρησα ότι το τελευταίο διάστημα ξαναβγήκαν τα σαλιγκάρια από το καβούκι τους και επιτίθενται σ όσους έχουν αντίθετη άποψη για το ποιόν της καραφλής κάμπιας και για τα όσα ΔΕΝ έχει προσφέρει στην ομάδα τα τρία χρόνια παρουσίας του σ αυτήν!

    Όλα αυτά βέβαια, μέχρι να έρθει η επόμενη σφαλιάρα από το σύστημα που υποτίθεται ότι καταπολεμάει ο αλλεργικός...
    Μετά θα ξανακρυφτούν μέχρι να δουν πάλι μερικές αχτίνες ήλιου....

    Εν κατακλείδι, μην περιμένεις από τα ζώα να κάνουν όλες αυτές τις ενέργειες που περιγράφεις, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις να το κάνουν, δεδομένου ότι έχουν προβλήματα ευστάθειας λόγω του ότι μια κοιλότητα που βρίσκεται στο άνω μέρος του γλοιώδους σώματός τους είναι παντελώς κενή από περιεχόμενο....!
    Ή, εσκεμμένα δεν το κάνουν γιατί έτσι τους έχει διδάξει το σύστημα το οποίο υπηρετούν με όλες τις δυνάμεις τους και αρκούνται στα όσα τους ταίζει το αφεντικό μέσω των κοριτσιών...

    Μια καλή μέρα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δημήτρη.
      Αυτές τις ημέρες όλα δείχνουν πως γίνονται πολλά στο παρασκήνιο. Όχι πως ο Παναθηναϊκός μπορεί ή θέλει να διεκδικήσει κάτι αλλά σίγουρ ατο τοπίο είναι θολό. Μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα ξεκίνησε από τα groupάκια του fb και το συνέχισε ο Αλέξανδρος και λέω να το τραβήξω και εγώ σε μία προσπάθεια να ξυπνήσουν όσοι δεν έχουν γίνει ζόμπι. Ο Αλέξανδρος ασχολήθηκε και με το Απήλιον που εγώ το άφησα για πιο μετά και προτίμησα να ενημερώσω για τα βασικά.

      Για τα ζωντανά που έβγαλαν πάλι γλώσσα και βελάζουν στις διάφορες διαδικτυακές στάνες, μη μασάς. Είναι προφίλ κλώνοι ή πιο απλά ένα ζώο που γράφει με διαφορετικά ονόματα. Πασχίζουν για το δίπιττο γιατί σε λίγο ίσως σταματήσει η χορήγησή του.

      ΥΓ Μαθαίνω πως κάτω έχετε καλό καιρό και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Σήμερα Θεσσαλονίκη μας φυσούσε πολύ και μας κρύωσε λίγο. Άντε να περάσει και η αυριανή ημέρα μπας και ηρεμίσει λίγο ο λαιμός μου και αρχίσω να συνέρχομαι σιγά-σιγά, γιατί έχω μαζέψει αρκετά αναπάντητα e-mail !!!

      Διαγραφή
  2. Περαστικά σου φίλε.
    Όσο για τον καιρό, μέχρι χτες μας πήρε και μας σήκωσε ο νοτιάς - και δεν μπορείς να καταλα΄βεις τι σημαίνει νοτιάς ειδικά στο Ρέθυμνο - και ευτυχώς σήμερα είχε ήρεμη και με ζεστό ήλιο μέρα.
    Το καλό είναι πως όσο κρατάει η καλοκαιρία, αποφεύγουμε την κατανάλωση πετρελαίου - ξύλων για θέρμανση.
    Το κακό είναι ότι όπως και να το κάνουμε, χρειάζεται κι ο χειμώνας με τα κρύα και τα χιόνια του, γιατί και τα μικρόβια σκοτώνονται και νερό αποθηκεύεται....
    Δεν μπορείς να τα έχεις όλα! Εκτός κι αν είσαι ... Ωνάσης.......!

    Καλό βράδυ Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ πανω έχει ρίξει τόσο νερό που πλεόν η γη δεν το θέλει και πλέον κάθε φορά που θα έχει καταιγίδες θα υπάρχουν και πλημμύρες. Ήδη αρζχίσαμε να παρακαλάμε αντί για βροχή στα βαριά κρύα να ρίξει χιόνι.

      Καλό βράδυ Δημήτρη.

      Διαγραφή