Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Μου άρεσε(με όσα έχω δει μέχρι σήμερα)

Μην παρεξηγηθώ από τον τίτλο. Ναι σήμερα μου άρεσε η ομάδα. Όχι δεν είναι οπως τη θέλω και όπως τη φαντάζομαι αλλά με αυτά τα υλικά(παίκτες) το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Αν σκεφτεί κανείς πως την Πέμπτη το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό απέναντι στην PSV.

Πιο πολύ, και σήμερα, μου άρεσε ο Στιλ. Δεν πάει να έχει βγει στη φόρα το σενάριο του καφέ του Κοτσόλη και τη συνάντηση που είχε με τον ΙΒΒ, εμένα δεν μου έκανε για βασικός. Σήμερα ο Στιλ ήταν ο καλύτερος για ακόμη μία φορά. Κράτησε την ομάδα όταν έπρεπε και είχε πολύ καλές τοποθετήσεις και επεμβάσεις. Αποκορύφωμα η φάση του 54(ή 55 κάπου εκεί).

Μου άρεσε ακόμη η διάθεση όλων των παικτών. Μου άρεσε μέχρι και η προσπάθεια του Πράνιτς(δεν τον εκρτιμώ καθόλου τον συγκεκριμένο και σχεδόν κάθε φορά με εκνευρίζει).

Μου άρεσε ο Δώνης. Καλός(αναλογικά πάντα) ο πιτσιρικάς και αν ήταν σε άλλη φουρνια θα είχε να πάρει πολλά περισσότερα από τους συμπαίκτες του.

Μου άρεσε πολύ, πάρα πολύ, το δεύτερο γκολ. Αντρικό γκολ. Οι δύο τους απέναντι στην άμυνα του Ατρόμητου. Άψογη η συνεργασία, χωρίς θεατρινίστικο πέσιμο και υπέροχο τελείωμα. 

Αυτά θέλω να βλέπω από την ομάδα που φοράει το τριφύλλι στο στήθος. Όρεξη για παιχνίδι, διάθεση για νίκη, πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όχι καραγκιοζιλίκια-θεατρινισμοί και καλές συνεργασίες. Με αυτά τα στοιχεία παλιότερα παίκτες άγνωστοι ταπείνωσαν μεγαθήρια της Ευρώπης. Άσχετα αν πλέον οι διοικήσεις, από το 2008 και μετά, και τα φερέφωνά τους(οι ΑΡΔ τύπου Λέτας) προσπαθούν να ξεχάσουν την ιστορία και τους παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού. Τα θυμούνται μόνο όταν η Ουέφα τους κάνει αφιερώματα.

ΥΓ Αν είναι αν μου αρέσει η ομάδα να πείτε τον εκπαιδευόμενο μάγο(Αναστασίου) να μην κάθεται στον πάγκο. Αν αποφασίσει να αποχωρίσει και από τον σύλλογό τότε ίσως δούμε και ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο.

10 σχόλια:

  1. Ναι να ερθει ο μπακε και να μαθει ο δωνης διπλα στον τζιωλη οχι στο μεντεζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κεράσω μπανάνα;
      Μην ξανανέβεις στο δέντρο γιατί πάλι θα δει όλος ο κόσμος τον κόκκινο κώλο σου. Πιθηκάκι.

      Διαγραφή
  2. Το καλό είναι ότι αρχίζει και παίρνει τα πάνω της πάλι η ομάδα.Δυστυχώς όμως έχασε αρκετούς βαθμούς όπως πέρσι και αυτό μάλλον θα μας κοστίσει τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα.Τεσπά ίδιο πάθος και όρεξη μέχρι τέλους και όπου βγει.

    Υ.Γ ένα σχόλιο για τον Πέτριτς το οποίο πηγάζει κυρίως από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό.Μέχρι τώρα νόμιζα ότι απλά δεν μπορεί να παίξει τώρα πια είμαι σίγουρος ότι απλά κοροϊδεύει.
    Υ.Γ2 ποιος είναι ο gay δημοσιογράφος που έβρισε τον Αναστασίου στο Καραισκάκη;Έχουμε καμιά πληροφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη κράτα μία πισινή γιατί ο Ατγρόμητος δεν ήταν ο περσινός και φοβάμαι πολύ το παιχνίδι της Πέμπτης. Με όρεξη από τους παίκτες ίσως κάτι να γίνει αν και φέτος βλέπω να είναι η χρονιά του Πάοκ. Αν δεν το πάρουν και φέτος δεν θα το πάρουν ποτέ. Εμείς πάντως μία κηδεία μπορούμε να την κάνουμε στον "σύμμαχο" Σαββίδη.

      ΥΓ1 Είσαι σίγουρος πως πληρώνεται για να έχουμε την απαίτηση να παίζει; Ξένος είναι και επαγγελματίας. Η διοίκηση έχει πρότερο άτιμο παρελθόν.
      ΥΓ2 Δεν το έχω ψάξει και για να πω την αλήθεια δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Ας τον βρει με τον Νταμπίζα, τον συνεργάτη του.

      Διαγραφή
    2. είχε γράψει για τον τύπο κάτι το leoforos αλλά στην τακτική που έχει όπως και η πράσινη να μην αναφέρει ονόματα αλλά απλά να κάνει γενικές αναφορές δεν έλεγε ποιος ήταν.Πάντως έλεγε ότι δούλευε παλιότερα στο κρατικό κανάλι και ότι ο γιος του ήταν μέσα στο γήπεδο εκείνη τη βραδιά.Τέτοιους πρέπει να τους ξεμπροστιάζουμε(δεν αναφέρομαι σε σένα).

      Διαγραφή
    3. Απάντησε ο Δημήτρης αλλά το διέγραψα για λόγους ασφάλειας, όχι δικής μου. Το έψαξα και θα το παρουσιάσω σε λίγα λεπττά με ανάρτηση. Μέγας μαλάκας ο τύπος. Χωρίς @ και λοιπές αηδίες. ΜΑΛΑΚΑΣ ισάξιος του Γεωργούντζου.

      Δημήτη ευχαριστώ αλλά αφού το έβγαλαν μόνοι τους και οι gay θα το βάλω από εκεί. Μην δίνουμε και πατήματα για οτιδήποτε.

      Διαγραφή
  3. Η ομάδα απλά έκανε το αυτονόητο στην Λεωφόρο εαν θέλει να λέγετε σοβαρή ομάδα.Καλός ήτανε ο ΠΑΟ αλλά ο Ατρόμητος είναι χειρότερος φέτος.Με απόδοση σαν την σημερινή την Πέμπτη ο ΠΑΟ μένει εκτός Ευρώπης με ήττα απο την PSV.Ο Στίλ συνεχίζει να μην μου αρέσει αλλά πρέπει να παίζει βασικός.Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ αν κάποιος έχει δει Βάντσικ για εκείνον όλοι οι υπόλοιποι είναι ... για τα ξερά των γειτονιών.
      "Τυχερά" τα πιθηκάκια του Πουρέα που δεν έχουν το δικό μας μέτρο σύγκρισης.
      Αν δεν βελτιωθεί για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι-τελικό τότε θα δυσκολευτεί ακόμη και για την τρίτη θέση. Μετά βέβαια θα ξαναβάλουν τους παίκτες να βγουν για προπόνηση με μπλούζες αηδία.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Βασίλη.Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες.Τώρα για τα μπλουζάκια ΑΗΔΙΑ που φοράγανε οι παίχτες απλά δείχνει το επίπεδο των διοικούντων,των όποιων οπαδών έχουνε μείνει να τους στηρίζουνε και φυσικά των παιχτών που δεχτήκανε να κάνουνε κάτι τέτοιο.Ούτε οι gay δεν τα κάνανε αυτά ΕΛΕΟΣ....Όταν δεν υπάρχουνε οι αξίες που πρέσβευε η ομάδα παλαιότερα τέτοια και χειρότερα θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαύροι στη διοίκηση, γαυροβαζελάκια στον Πουρέα. Μας έχουν κάνει κατάληψη οι γαύροι στην ομάδα.
      Οι "άνθρωποι" κάνουν πειράματα για το μέγεθος της ξεφτίλας που αντέχει η ΠΡΩΗΝ Θύρα 13.
      Τις εξαφάνισαν τις αξίες, αδερφέ.
      Καλό βράδυ Μάνο.

      Διαγραφή