Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Σε αυτόν χρωστάμε ακόμα ή τον ξεχρεώσαμε;

Ζιλμπέρτο… γύρνα!

Πρόταση στον Ζιλμπέρτο Σίλβα να αγωνιστεί στην ομάδα τιμής ένεκεν στο δεύτερο μισό της σεζόν κι εν συνεχεία να αναλάβει πόστο στην ομάδα έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.Αναμένεται η απάντηση του Βραζιλιάνου.

Έτσι ξεκινάει το κείμενο στο site γνωστού (γαυρο)ραδιοφώνου.
Τη δική μου απορία θα μου τη λύσει κανείς;
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ή Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ;

8 σχόλια:

  1. Καλά αυτός δεν ήταν άμπαλος; Δηλαδή θα βγει ο Μπούι από την ενδεκάδα; Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Ζιλμπέρτο τον λέεγανε "Αόρατο τείχος" και οι ΑΡΔ που τώρα γλείφουν τον αποκαλούσαν απλά "αόρατο". Άσχετα αν όταν έλλειπε χάναμε βαθμούς.

      Διαγραφή
  2. Ειρωνικό φυσικά το πρώτο σχόλιό μου. Ο Ζιλμπέρτο έπαιζε εθνική Βραζιλίας εν αντιθέσει με κάτι απίθανους από τα πανέρια της λαϊκής που μας κουβάλησε η ΥΓΕΙΑ. Τα ΑΡΔ αδερφέ είναι παντού και πάντα τα ίδια. Όποιος τους δίνει το μηνιάτικο, τους έχει στην τσέπη. Το ίδιο και με ΠΟΥΡΕΑ. Αν η καταραμένη οικογένεια τους έβαζε σε καμιά δουλίτσα (Μοτορ Όιλ και αλλού) ή έστω τους κολάκευε τα αυτιά, ακόμη στην προεδρία θα ήταν ο ακατονόμαστος βλ. ΙΒΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως είναι ειρωνικό. Ποιος Μπούι τώρα;
      Πολλά λες για δουλειά. Αυτά τα "παιδιά" δεν γνωρίζουν από δουλεια. Αν όμως τους πλήρωνε καμίοα εκδρομή όλα θα ήταν ρόδινα.
      Οι Γιαννακόπουλοι, που έδιναν αβέρτα εισιτήρια και έβαζαν κούτρα τα "παιδιά" στο γήπεδο και άλλες φορές έκαναν τις εκδρομές χορηγία, δεν αντιμετώπισαν και πολύ μεγάλο πρόβλημα.

      Διαγραφή
    2. Ναι οι Γιαννακοπουλοι δεν αντιμετωπισαν προβλημα με το κοσμο του Παναθηναικου καθαρα για τα εισητηρια και τις τζαμπα εκδρομες που ισχυριζεσαι εσυ.
      Σε καμια περιπτωση τα 6 Ευρωπαικα δεν συνεισφεραν στον ιστορικο αθλητικο ομιλο και δεν συνδεθηκαν στη συνειδηση του κοσμου οι γιαννακοπουλοι με τις επιτυχιες αλλα με τα δωρεαν εισητηρια....

      Διαγραφή
    3. Γράψε λίγα ακόμη και μετά σε ξεβρακώνω.
      Λίγες γραμμές ακόμη.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη.Συνεχίζει τα καραγκιοζιλίκια η διοίκηση με την αγορά πρώην παιχτών.Μετά τον Νίνη θέλουνε να φέρουνε και τον Ζιλμπέρτο πάλι πίσω.Ο άνθρωπος έχει να παίξει κάτι χρόνια μπάλα τι θα ωφελήσει η συμμετοχή του;Εκτός και αν ισχύει αυτό που αναφέρεις σην ανάρτησή σου και δουλεύουνε όλα τα πρόβατα.Ποιος ο λόγος να λάβει πόστο ο Σίλβα,όταν έχεις τον Ρότσα που ξέρει όλη την αγορά της Αργεντινής αλλά και της Λατινικής Αμερικής;Συνεχίζουνε τα πειράματα οι ανύπαρκτοι και συνεχίζεται η κατρακύλα της ομάδας.Μετά τον Νταμπίζα δεν γίνεται να φύγουνε όλοι οι γαύροι απο την ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να φεύγανε οι κωλόγαυροι από τη διοίκηση αλλά και τις εξέδρες.
      Μήπως ο Βόκολος και ο Φύσσας είναι ακλύτεροι από τον Ζιλμπέρτο; Αλλά οι Ρότσα, Βαζέχα κ.α. είναι "τσιράκια" της οικογένειας. Φυσικά στ'όχος είναι να χρεωθούν την αποτυχία άλλοι κια όχι αυτοί που πραγματικά φταίνε.
      Καλησπέρα Μάνο.

      Διαγραφή