Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΔ ΕΣΥ ΟΠΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΑΔΟΥ

ΜΑΛΑΚΑ Σαρελάκο, ναι καλά διαβάσατε ΜΑΛΑΚΑ Σαρελάκο, ο μοναδικός που θα φταίει αν ξαναφάς ξύλο θα είσαι εσύ.

Εσύ και η γελοία, άνανδρη, πούστικη συμπεριφορά σου απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν συμπαθώ και δεν εκτιμώ σαν προπονητή, τον Αναστασίου. 

Βρίζεις τον Αναστασίου μετά τη συνέντευξη τύπου όταν αυτός φεύγει γιατί δεν δέχτηκε ερωτήσεις. Τι λες ρε "μάγκα"; Μεγάλη μαγκιά μέσα στο λυώμενο. Την άλλη φορά να το δοκιμάσεις στη Λεωφόρο, αν ποτέ σφάξουν τους gay. Δηλαδή αν άκουγε τις ερωτήσεις και απαντούσε "επόμενη" θα ήσουν ικανοποιημένη;

Ξεχνάς ΜΑΛΑΚΑ πως πριν κάποια χρόνια κάποιοι ηλίθιοι, ανεγκέφαλοι, οπαδοί σε χτύπησαν; Μάλλον το ξεχνάς ή νομίζεις πως δεν θα το ξανακάνουν. 

Αν λοιπόν σε ξαναχτυπήσουν στο μέλλον να ξέρεις πως εσύ τους όπλισες το χέρι. ΜΑΛΑΚΑ Σαρελάκο.

Δείτε πως γουστάρουν οι gay με την ενέργεια του Σαρελάκου και πως απειλούν.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΑΡΕΛΑΚΟ

Χθες το βράδυ διέρρευσε η παρακάτω είδηση.
 
Μέτρα για το περιστατικό που καταγγέλθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποφάσισε να πάρει ο Παναθηναϊκός.
Όπως πληροφορήθηκαν εκ των υστέρων οι «πράσινοι», κατά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από την αίθουσα (κι αφού νωρίτερα είχε κάνει μια τοποθέτηση χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις) ένας δημοσιογράφος φώναξε «άντε ρε καραγκιόζη».
Κάτι που θέλει να μην αφήσει αναπάντητο το «τριφύλλι», απευθυνόμενο με επίσημη επιστολή σε ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ και ζητώντας την τιμωρία του εμπλεκομένου από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

 
Αυτός ο δημοσιογράφος που αποκάλεσε τον Αναστασίου ''καραγκιόζη'', είναι ο γίγαντας Λευτέρης Σαρελάκος, πολύ γνωστός από τις αναμεταδόσεις αγώνων και την εκπομπή ''Τρίτο Μάτι'' στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
 
 
Μόνο που έκανε ένα λάθος ο Λευτέρης. Δεν έπρεπε να πει ''καραγκιόζη'' τον Αναστασίου. Έπρεπε να τον πει ΑΡΧΙ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ και κωλοτούμπα.
 
Κανονίστε τσατσόνια της ΕΣΗΕΑ, που τρέχει η δημοσιογραφική δεοντολογία από τα μπατζάκια σας, να τιμωρήσετε το γίγαντα το Λευτέρη, τώρα που θα πέσουν επάνω σας ο Αλαφούζος και οι Βασιλαράδες. Όλα αυτά που τραβάνε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από ''δημοσιογραφάρες'' στις συνεντεύξεις Τύπου στη Λεωφόρο, στην Τούμπα και στα λοιπά γήπεδα-κοτέτσια του ελληνικού ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια δεν σας πείραξαν και θα τιμωρήσετε το Λευτέρη, για ένα ''καραγκιόζη'' που πέταξε στον ΑΡΧΙ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Αναστασίου;
 
Δείτε και τα σχόλια στο κείμενό τους(εδώ) για να γελάσετε με τους gay.

4 σχόλια:

  1. Δεν μπόρεσα να γελάσω Βασίλη.
    Απλά γιατί μέσα στις γλώσσες που ... καταλαβαίνω, δεν υπάρχει αυτή των πιθήκων.
    Οι συγκεκριμένοι είναι, αν μπορούσα να τους συγκρίνω με αντίστοιχους δικούς μας, σαν κάποιους που γράφουν στο panathinaikospress, σε πιο hard μορφή όμως!

    Όσο για τον συγκεκριμένο χιμπαντζή, στον οποίο αναφέρεται τα άρθρο, δεν έχω λόγια. Ο τύπος είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του ήθους και της αξιοπρέπειας που κυριαρχεί στον τόπο που καταλήγουν τα σκατά της Αθήνας....
    Θυμάμαι ότι πολλές φορές που έτυχε να τον ακούσω, ήθελα να σπάσω το ράδιο, να ρίξω το αυτοκίνητο σε κάποιο χαντάκι, εξ αιτίας της ειρωνείας που έβγαζε όταν έπαιρναν τηλέφωνο Παναθηναικοί.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα "δικά μας" τα βλαστάρια είναι μία γενιά μετά τους gay της Τρούμπας, αλλά από την ίδια γραμμή παραγωγής ένα μοντέλο μετά. Με λίγη δυσκολία θα καταφέρεις να καταλάβεις και τους γαύρους. Πρέπει να μπορείς.

      Πόσες φορές έβριζα στο αυτοκίνητο επιστρέφοντας από τη δουλειά επειδή αυτός έκλανε από το στόμα. Έχουν πολύ γέλιο όμως τα σχόλια των gay. Έβγαλαν όλους τους σταθμούς Παναθηναϊκούς.

      Διαγραφή
  2. Γλοιώδες υποκείμενο. Τον άκουγα κι εγώ πού καί πού στό ράδιο, όταν πήγαινα για δουλειά. Έβγαζε στον "αέρα" κάτι ταλαίπωρους μπαρμπάδες (συνήθως οι ίδιοι και οι ίδιοι) και οι διάλογοι ήταν αντάξιοι αυτών που θα άκουγες στου Μπελαμή το ουζερί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασικός γαύρος. Αυτό το ήθος έχουν. Τώρα θα τγους μάθουμε;

      Διαγραφή