Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Το κακό που κάνει η επιστροφή του Νίνη

Για αρχή δείτε το σανό που ταΐζουν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ.




Είδατε πόσο καλά υποβιβάσανε τον ααποκλεισμό;
Είδατε πως συμπεριφέρονται στην ομάδα και τους παίκτες που αποκλείστηκε από την 4η αγωνιστική; 
Αυτό είναι πλέον στο dna του γαυροβάζελου και απουσίαζε από όλους εμάς. Βλέπω σήμερα τον πιτσιρικά που δεν έχει δει τις μεγάλες νίκες με Άγιαξ, Γιουβέντους, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Σάλκε, Πόρτο... και τον ρωτάω πως είδε την ομάδα και αυτό το ΖΩΟ χαμογελάει.
Με τι χαμογελάς ρε μαλακισμένο;
Με τα χάλια μας;
Λαλαλαλαλαλαλαλα έλεγαν μόνο τα στρουμφάκια και πλέον τα γαυροβαζελάκια.
Γαμώ τον Φορέα σας, γκρέμισμα θέλει το 3όροφο σας.

Το κακό όμως με τον Σωτηράκη είναι μεγαλύτερο.
Θυμάστε τι έλεγε μόλις έφυγε;
«Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Αυτό το καταλαβαίνεις και από τον τρόπο που μιλάνε στο εξωτερικό για εμάς. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές να φεύγουν όσο μπορούν στο εξωτερικό, οι συνθήκες είναι πάρα πολύ διαφορετικές και βελτιώνεσαι και σαν αθλητής αλλά και σαν άνθρωπος. Στο ελληνικό πρωτάθλημα το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό ενώ έξω μαθαίνεις να παίζεις ποδόσφαιρο. Μακάρι να έφευγα πιο νωρίς, είμαι πολύ βελτιωμένος»

Πήγε στην Ξάνθη της Ιταλίας και ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να απαξιώσει τον Παναθηναϊκό. 
Τι δεν απαξιώνει τον Παναθηναϊκό με όσα λέει;
Έπαιξε κάπου αλλού εκτός του Παναθηναϊκού και δεν το ξέρω;
Προπονήθηκε κάπου αλλού εκτός Παιανίας και δεν το γνωρίζω;
Ο Παναθηναϊκός στον οποίο είχε την τιμή να αγωνιστεί ΕΙΧΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ, κάποια στοιχεία που αυτός τα είχε χάσει πριν φύγει για την Ξάνθη της Ιταλίας και βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.
Βελτιώθηκε σαν άνθρωπος όταν ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ στους γαύρους ή όταν έγινε μέλος της Πράσινης Συμμορίας;

Για να ξεκαθαρίσω τι εννοώ στον τίτλο της ανάρτησης.
Υπάρχει παίκτης νεότερος του Νίνη που να μην ξέρει από που ξεκίνησε, ποιος τον ανέδειξε και τον βελτίωσε και που οφείλει την μεταγραφή που πήρε;
ΟΧΙ
Υπάρχει παίκτης νεότερος από τον Νίνη που να μην γνωρίζει την αισχρή αυτή δήλωση στο πλαίσιο μιας  μεγαλύτερης συνέντευξης;
ΟΧΙ
Άρα με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αφού στην Ιταλία δεν μπόρεσε να γίνει βασικός σε μία Πάρμα τόσο κακή που ακόμη και εγώ θα έπαιζα βασικός και αφού έφαγε πόρτα από τους γαύρους όταν αυτοπροτάθηκε σε αυτούς, σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός τον έχει ανάγκη και ξεχνάει όλα όσα έχει πει και έχει κάνει. Λες και ο Παναθηναϊκός πρέπει να κρέμεται από τον Σωτηράκη. 

Αυτές οι συμπεριφορές γίνονται μάθημα για τους νεότερους και δημιουργούν κακό προηγούμενο. Αυτά πρέπει να απουσιάζουν αν θέλουμε να σώσουμε έστω το κουφάρι του Παναθηναϊκού και να του ξαναδώσουμε ζωή, διώχνοντας κάθε απόβρασμα που βρέθηκε στη διοίκηση και τις εξέδρες οδηγώντας την τόσο χαμηλά που ποτέ δεν φανταζόμασταν.

ΥΓ Καπετάνιε κάποτε θα είχες βάλει τη φωτογραφία του Νίνη στην είσοδο της Παιανίας και του γηπέδου με τον χαρακτηρισμό "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ". Που είσαι ρε Καπετάνιε;






4 σχόλια:

  1. Αψογος αδερφε μου!!
    Μονο εσυ και κανας δυο ακομα γραφουν αληθειες αναφορικα με την ομαδα μας.
    Αυτο το αλητακι παρακαλαγε για να παει στους γαυρους,την χανουμα,τον παοκ( εκει τσιμπησαν και τον πηραν) και σε δηλωσεις του ελεγε διαρκως πως ειναι ανοιχτος στο να παιξει στον γαυρο.
    Γιαυτο και εγινε ινδαλμα απο τον Φορεα.Για αυτες του τις δηλωσεις!
    Συνεχισε να τους γαμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αδερφέ.
      Κάνω ότι μπορώ, αλλά αυτοί που μείναμε δεν φτάνουμε.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Βασίλη συνέχισε όσο μπορείς μήπως και ξυπνήσει η σιωπηρή πλειοψηφία και αλλάξει τίποτα.Πήραμε ακόμα έναν πρώην ποδοσφαιριστή και με αυτά που έχει πει όταν έφυγε απο τον ΠΑΟ.Δυστυχώς η ΚΑΤΑΝΤΙΑ της ομάδος δεν έχει ΤΕΛΟΣ και μας λένε κιόλας ότι πάμε για πρωτάθλημα με αυτήν την μεταγραφή.Πόσο σανό ακόμα θα μασήσουνε τα πρόβατα ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι λίγοι δεν ξυπνάνε με τίποτα. Για το γίδι που γελούσε τι να πω. Του άρεσε ο Έκι(τον έχει δει σε βίντεο) αλλά όχι η ομάδα με τον Έκι και η εποχή της "σκλαβιάς". Λοβοτομημένα.
      Οι υπόλοιποι αδερφέ μου τα γνωρίζουμε και δεν χρειάζεται κανένας Βασίλης για να τα γράψει σαν υπενθύμιση. Μακάρι να μην χρειαζόταν να γράφω παρά μόνο για σχολιασμό των αγώνων της ομάδας.

      Διαγραφή