Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! Ο αρχιδιαιτητής.... την κοπάνησε πριν λήξει το ντέρμπι

Σχόλιο ΒΤΚ:
Αν ο Πάοκ(και οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης) έχουν πάρει θέση τόσο εφώφθαλμα υπέρ σου και εσύ δεν αντιδράς, τότε είσαι καταδικασμένος να ζήσεις ότι θα ορίσει ο "πρώην" συνέταιρος του προέδρου της Πράσινης Συμμορίας.
(το είδα το άρθρο στην εφημερίδα ενός συναδέλφου και το έβγαλα φωτογραφίες για να το βάλω με μορφή εικόνων, αφού όμως το έβαλαν σε ηλεκτρονική μορφή το αναδημοσιεύω)
Ότι υπάρχει ολοσχερής απαξίωση αρχών και οι θεσμοί έχουν καταβαραθρωθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι γνωστό. Το ότι όμως κάποιοι συγκεκριμένοι, δεν διστάζουν -παρά τη γενική κατακραυγή – να προκαλούν συνεχώς , πουλώντας την συνείδηση τους και εκποιώντας το λειτούργημά τους, θεωρείται και είναι μία ωμή και ανήθικη μεθοδολογία.

Αυτή η ανέντιμη, παρεμβατικότητα που επιχειρείται από τα γνωστά κέντρα του παρασιτισμού και των παρασκηνίων αυτές τις ημέρες (όπως πολλές φορές και στο παρελθόν) σε βάρος αξιών, αρχών αλλά και αυτής της ίδιας της “επιβίωσης” του δημοφιλέστερου αθλήματος στη χώρας μας δυστυχώς διαιωνίζεται άνευ αντιστάσεως.

Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε -για πολλοστή φορά -για να αναζητήσουμε στοιχεία που αφορούν δεδομένα και αυτονόητα πράγματα. Πικρές αλήθειες και αδιάψευστες σκληρές πραγματικότητες. Μία ματιά και μόνον στο πόρισμα Κορέα είναι αρκετή για να επικαλύψει και να τεκμηριώσει τα πάντα. Πριν προχωρήσουμε όμως στα όσα φαιδρά και απερίγραπτα συνέβησαν κατά την εδώ άφιξη του Σκοτσέζου αρχιδιαιτητή μας, θα θέλαμε να πούμε δύο λόγια για μία ακόμα επιτυχία της στήλης . Η οποία δικαιούται- νομίζουμε δύο καλές κουβέντες- γιατί ήταν η μόνη, η οποία σε “ανύποπτο χρόνο και πολύ πριν το αντιληφθούν άπαντες είχε αποκαλύψει και προβλέψει ότι ο Καλογερόπουλος ήταν αυτός που είχε επιλέξει η συμμορία για να γίνει διεθνής. “Παιδί του ...ερυθρόλευκου διαιτητού σωλήνα” με άριστους δεσμούς με την ομάδα του Λιμανιού και με αμέριστη και στήριξη του , από όλα τα ελεγχόμενα θεσμικά ποδοσφαιρικά ιερατεία ήταν το αδιαπραγμάτευτο φαβορί.

Ο Καλογερόπουλος σπουδάζοντας στο πανεπιστήμιο της παράγκας με ερυθρόλευκη υποτροφία και master στα πέναλτι φάντασμα είχε κερδίσει προ πολλού το “σήμα”. Ως εκ τούτου κρίθηκε ικανός και άξιος της τιμής που του έγινε από τους ίδιους !!! (που τον είχαν επιλέξει για τη δοκιμασία της γνωστής διαιτητικής κλωνοποίησης ).

Ας κλείσουμε όμως αυτά που αφορούν την επιτυχή πρόβλεψη μας. Για να είμαστε άλλωστε ειλικρινείς δεν πετύχαμε και τίποτα το εξαιρετικό και απρόβλεπτο. Απλά κινηθήκαμε παράλληλα και βάση της γνωστής συνταγής που εφαρμόζουν χρόνια τώρα κάποιοι στην προσπάθεια τους να προσηλυτίσουν και να εκμαυλίσουν νέους υποψήφιους για ειδικούς ρόλους.

Τώρα, το πως και πότε ανακοινώθηκε η διεθνοποίηση του Καλογερόπουλου είναι μία γραφική ιστοριούλα. Ως γνωστό έρχεται στην Ελλάδα – που και που - ο Σκοτσέζος αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας.

Παρακολουθεί, έναν ή δύο αγώνες θέλοντας να σχηματίσει άποψη για συγκεκριμένους διαιτητές. Κατά κύριο λόγο για τον ποιον θα προτείνουν οι Έλληνες να χριστεί διεθνής. Όπως λέγεται , ο κύριος Ντάλας παρακολούθησε σε δύο παιχνίδια τον Καλογερόπουλο. Στο στενό του περιβάλλον είχε εκφράσει δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του. Η “συμμορία” όμως η οποία θα έπρεπε για εθιμοτυπικούς και μόνο λόγους να έχει και μία γνώμη από τον αρχιδιαιτητή τον προσκάλεσε να δει το ντέρμπι των “αιωνίων” για να σχηματίσει άποψη και να τους βοηθήσει στην τελική απόφαση(την οποία είχαν πάρει εδώ και αρκετό καιρό).

Ήρθε λοιπόν προχθές ο Σκοτσέζος για να δει αυτόν τον σημαντικό αγώνα και τον Καλογερόπουλο. Και τι νομίζετε ότι έγινε; Δεν είδε ολόκληρο το παιχνίδι !!! “Την κοπάνησε” πριν...δει τις πλέον καθοριστικές φάσεις του αγώνα με την κορυφαία η οποία αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο τάχα δήθεν υποψήφιος ανακάλυψε ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού Πέτριτς είχε τρία χέρια (!!!) γιατί στα δύο που διέθετε ....μπάλα δεν ακούμπησε ποτέ. Βλέποντας όμως την ισοφάριση και διαισθανόμενος το έμφραγμα της ΕΠΟ, της ΚΕΔ, της Σουπερλίγκα και των Πακιστανών το διαιτητικό λαμόγιο έντρομο απέτρεψε σκανδαλωδώς και με ύποπτο τρόπο την ισοφάριση. Συγχρόνως και αυτός που ήρθε για να δει και έπρεπε να δει πολλά πράγματα εγκατέλειψε ταυτόχρονα χωρίς να έχει ολοκληρωμένα τι συνέβη. Αποχώρησε πριν τη λήξη συνοδευόμενος από τα «εξαπτέρυγα» της ΚΕΔ μαζί με τον επίορκο παρατηρητή που εθελόδουλα συγκάλυψε το έγκλημα προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους προστάτες του αδίστακτου ρέφερι. Στο μόνο που αναφέρθηκε ήταν στο πέναλτι. Τώρα το πως συναίνεσε στο να γίνει διεθνής ένας διαιτητής που σε όσα παιχνίδια τον είδε δεν του άρεσε , προσθέτοντας και το έγκλημα που διέπραξε στο ντέρμπι και δεν το ...είδε ,είναι κάτι το μυστηριώδες και δυσερμήνευτο. Εμφανώς βρίσκεται στα όρια του σκανδάλου. Ο Χιου ήρθε, είδε (και δεν είδε) ....και απήλθε! Τώρα το ότι υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν μα τρέφουν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα είναι κάτι για το οποίο μπορεί να γίνει μεγάλη συζήτηση χωρίς όμως να μην υπολογίζεται και το αδιέξοδο που ήδη έχει ορθωθεί σαν πελώριο τοίχος μπροστά σε αυτούς που εύχονται και συνεχίζουν να ελπίζουν.



4 σχόλια:

  1. Οι γάβροι έχουν πάθει ομαδική παράκρουση τελικά από την προηγούμενη Κυριακή και μετά......
    Εξηγούμαι:
    Αφού παρακολούθησα στο gazzeta την εξέλιξη του αγώνα τους με τον Αστέρα και έζησα με την φαντασία μου τα όργια του Σπάθα είπα να μπω στο μπε πλάνετ να δω συμπεριφορά από τους gay.

    Διάβασα λοιπόν αποσπασματικά την ανάλυση του αγώνα από τον ανεκδιήγητο Γκαραγκάνη, ο οποίος δεν διαπίστωσε τίποτα μεμπτό στα αίσχη του Σπάθα, αντίθετα κατακεραύνωσε τους οπαδούς του Αστέρα γιατί ήταν αρνητικοί απέναντί του πριν ακόμα ξεκινήσει το ματς αλλά και καθ όλη τη διάρκειά του, εντελώς λανθασμένα κατ αυτόν......!

    Το peak όμως ήταν σ ένα σχόλιο κάποιου που το παραθέτω:

    "...KingSlayer7 RedWhitePassion|Μετανοειτε • 2 ώρες πριν

    Αν σκεφτοσουν λιγο αδερφε θα καταλαβαινες οτι σημερα ΕΣΤΗΣΑΝ τον Ολυμπιακο .Τωρα εχει νοημα η φωτο του Αλαφουζου με τον Σπαθα,Ολα αποκτουν νοημα.Το να ειναι στημενο ενα ματς γινεται διακριτικα και οχι τοσο προκλητικα.
    Ξεκαθαρη προβοκατσια με ενα προκλητικοτατο Σπαθα να παιζει 0-100.Η διοικηση τωρα οφειλει να παρει θεση μετα το σημερινο.
    Ξαναλεω αν ηθελε να μας ευνοησει θα γινοταν διακριτικα.Το σημερινο ηταν καραγκιοζιλικι και οι φωτο του Αφραγκουζου και της Ψωρας για Σπορ ολη την βδομαδα μονο τυχαιες δεν ηταν.
    Οφειλει η ομαδα να τον τελειωσει τον συγκεκριμενο."............

    Μετά απ αυτό ένοιωσα ότι ολοκληρώθηκα σαν .... άνθρωπος και σταμάτησα να διαβάζω άλλο!

    Αν βάλεις δε και το ελεγείο του Καίσαρη, συμπληρώνεις ένα αχταρματζίδικο αλαλούμ στους καμμένους κόκκινους εγκεφάλους.......

    Όχι βέβαια ότι εμείς είμαστε καλύτεροι, αλλά τουλάχιστον παρηγοριόμαστε ότι δεν είμαστε .... μόνοι μας.....!

    Καλή Κυριακή νά' χεις Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελάω και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να γράψω πέρα από το πολύ απλό και απόλυτα λογικό πως αν τελικά χάσουν από την Γιουβέντους μεσοβδόμαδα σε αυτόν τον ηλίθιο θα φταίει πάλι ο Σπάθας που τους χάλασε την ψυχολογία.
      Στο μαλακόμετρο αυτοί δημιουργούν το μέτρο και τα όρια της κλίμακας. Οι δικοί μας προσπαθούν αλλά όχι τόσο πολύ.

      Καλή Κυριακή Δημήτρη και σήμερα το απόγευμα με τη νίκη.

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς μας κοροϊδεύουνε λες και είμαστε τίποτα ιθαγενείς.Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι ο Ντάλας θα λύσει το πρόβλημα της διαιτησίας;Ρητορική φυσικά η ερώτηση όλοι ξέρουνε την απάντηση.Ο άνθρωπος απλά πληρώνεται για να κάνει τον αχυράνθρωπο και κάνει διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που θα πάει κάποια στιγμή θα αναγκαστούν όλοι να εναντιωθούν στο γαύρικο κατεστημένο.
      Ελπίζω να γίνει σύντομα αυτό.

      Διαγραφή