Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ο Κασιδιάρης φταίει για όλα

Ισόβια χωρίς δίκη στον Ηλία Κασιδιάρη. Αιτία;
Ακόμη και μέσα από τη φυλακή, χωρίς φυσική παρουσία στη Βουλή προκαλεί επεισόδια και την παραίτηση υφυπουργού.
Πολύ επικίνδυνος αυτός ο Κασιδιάρης ρε παιδί μου. Θύμα; Η δημοκράτισσα Λιάνα. Αυτή που δηλώνει Παναθηναϊκός, θέλει να λέει τη γνώμη της αλλά να μην ακούει κανέναν συνομιλητή και που έχει δηλώσει πως έχει πάρει κεφάλια.

Ο δημοκράτης Πρωθυπουργός ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ, πάντα δημοκρατικά, τον κ.Στύλιο και τον ΑΝΑΓΚΑΣΕ, και αυτό δημοκρατικά, να ανακαλέσει και να ζητήσει και συγγνώμη. Ο λόγος; Αυτός ο διάλογος που θα δείτε στο βίντεο.



Πολύ ωραίο πολίτευμα αυτό το δημοκρατία στο Ελλάντα. Θα τρίζουν τα κόκκαλα των αρχαίων Αθηναίων(ούτως ή άλλως τρίζουν με τις επιλογές μας) με το πως έχει καταλήξει η δημοκρατία. Δεν κρίνεται κάποιος από το έργο του αλλά από την εικόνα που θα προβάλουν οι ΑΡΔ για κάποιο λόγο του.

ΥΓ Δεν σχολιάζω αν η τοποθέτηση της Κανέλλη ήταν σωστή ή όχι, σχολιάζω τη συμπεριφορά της που ήταν τουλάχιστον αισχρή.

4 σχόλια:

  1. Όταν, μικρή ούσα, πεοθήλαζε τον Εθνάρχη (!!!!!! - λέμε και καμμιά μαλακί@ να περνάει η ώρα!) και τόπαιζε υπερδεξιά για να ανέλθει ως γυμνοσάλιαγκας σ' αυτή την σάπια χώρα όσα αξιώματα μπορούσε, ήταν καλό κορίτσι.....

    Τώρα βέβαια, ως αριστερή βουλευτίνα, έχει παραδώσει τα πάντα στο κόμμα και ζει σε μιά φτωχική βίλλα περίπου 400 m2 στην Εκάλη, και έχει μόνο 3 ή 4 φιλιππινέζες για να την γηροκομούν, αυτήν και τα κοπροκατοικίδια που συντηρεί με το αίμα της.......

    χαχαχαχαχαχαχαχα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω πως έχεις γνώση της ιστορίας της και πιστεύω πως έχεις δει και την φοβερή φωτογραφία με το μπλε ταγέρ.
      Συνήθως μικροί κάποιοι είναι αριστεροί και μετά γίνονται δεξιοί. Αυτή καινοτομεί. Μικρή ήταν "φασιστάκι" (έτσι δεν τους αποκαλούν οι αριστεροί τους Νεοδημοκρτάτες;) και μεγάλη έγινε Κουμούνι(με δεξιές τσέπες βεβαίως βεβαίως).

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν την έχω δει Βασίλη.
      Αν την έχεις τη θέλω για το ..... αρχείο μου.

      Διαγραφή