Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΔ Θεσσαλονίκης και εκτίμηση για τον σημερινό αγώνα

Το πόσες γελοιότητες άκουσα χθες στο ραδιόφωνο δεν λέγεται. Και να πεις πως πρόλαβα να ακούσω πολλές εκπομπές. Άκουσα αθλητικά ραδιόφωνα μόνο στο αυτοκίνητο και κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά(μη γελάσεις Δημήτρη). Το θετικό είναι πως με τους λίγους φίλους που είδα χθες κανείς δεν τα υποστήριζε.

Ξεκινάει να μιλάει το ζώο ο ΑΡΔ και με μοναδικό στόχο την ακροαματικότητα και τον φανατισμό των ΗΛΙΘΙΩΝ οπαδών λέει, "Έρχεται ο διαιτητής να παίξει για δύο ομάδες. Να εξυπηρετήσει ολόκληρο το ΠΟΚ.".
Τι λες ρε καραγκιόζη; Που αν υπήρχε δεοντολογία και όργανα εσύ έπρεπε να ξαναπιάσεις μικρόφωνο μόνο σε πάρτυ στο σπίτι σου. 
Βρίσκεις τους πεινασμένους για τίτλο οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους πουλάς τρέλα ώστε να είσαι αρεστός. 
Αν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει πέρσι το Κύπελλο δεν θα μπορούσε ο ηλίθιος να λέει όσα το ηλίθιο κεφάλι του σκέφτηκε να πει. Αλλά στον τελικό η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατέβηκε ποτέ. Μόνο οι φανέλες μπήκαν στο γήπεδο και έχασαν με εμφατικό τρόπο. Έτσι η πείνα για τίτλο μεγάλωσε.

Δεν πρέπει να ξεχνάει βέβαια κανείς οπαδός του ΠΑΟΚ πως οι δικές του διοικήσεις από τον Μπατατούδη και μετά(μέχρι να έρθει ο Σαββίδης) είχαν σχέσεις μητρικής-θυγατρικής εταιρίας με τους gay. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην πλειοψηφία έχουν σχεδόν μίσος για τους γαύρους, αν και κάποιοι έχουν στενές σχέσεις με αρχισυνδεσμίτες των gay(υπάρχουν φωτογραφίες και δημοσιεύματα). Παρόλα αυτά όταν κάποιος ΑΡΔ αρχίζει την παραμύθα τότε όλοι ψαρώνουν και θυμούνται πως "Κόκκαλης=Καπετάνιος γιατί είχαν τις ίδιες σφαγές". Αυτά τους έμαθαν και αυτά λένε, ξεχνώντας το σύνολο των τίτλων που πήρε κάθε ομάδα επί των ημερών του Καπετάνιου και πόσες ομάδες πήραν τίτλους αλλά και τους παίκτες που είχε τότε ο Παναθηναϊκός. Στην απέναντι πλευρά ο Κόκκαλης ήταν το ίδιο δίκαιος, βεβαίως βεβαίως. Και ζήσαν αυτοί στο δικό τους παραμύθι...

Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα παίξει χωρίς Μακ και Ρατς γεγονός που θα του δημιουργήσει πρόβλημα μιας και θα είναι ασύνδετος, αν ο Άγγελος δεν βρει κάποιο μαγικό τρόπο να διορθώσει αυτές τις ελλείψεις που έχει. Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα έχει βέβαια προπονητή και παίκτες που μπορούν να μας κάνουν τη ζημιά και να μας νικήσουν αλλά ο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Αρκεί να θυμηθούμε το 0-3 με τους gay αλλά και την ήττα από την Εστορίλ. 

Για να μην πει κανείς πως τα γράφω εκ των υστέρων σας δηλώνω πως σήμερα, κόντρα στη λογική, περιμένω ο Παναθηναϊκός να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Τούμπα. Αν ο Μπεργκ παίξει βασικός και ο Πέτριτς συνεχίσει τις τελευταίες εμφανίσεις του τότε δεν φοβάμαι τίποτα. Ο Γλύκος θα φάει γκολ και η Τούμπα θα βράζει(πάλι ο Σαλπιγγίδης θα φταίει για όλα). Μοναδικός φόβος αυτή η άμυνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός με ... ποιον να πρωτοσχολιάσω που είναι όλοι ένας και ένας, ... με τον Βύντρα να σέρνεται τον ΑΛΗΤΗ.

ΥΓ Γαμώ τον μπελά μου πάλι με τις μωβ πιτζάμες θα εμφανιστεί η ομάδα. Ο αντίπαλος φοράει ασπρόμαυρα, εμείς γιατί πρέπει να βάλουμε μωβ;

4 σχόλια:

  1. Από τη μια οι χήρες (μαυροφόρες), κι από την άλλη οι πενθούσες μαγδαληνές .......
    Σαν διάκοσμος εκκλησίας την Μεγάλη Παρασκευή θα είναι το γήπεδο....

    Άντε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα........

    ΥΓ: Αν την επόμενη φορά που κατέβεις στην Κρήτη καθήσεις δέκα μέρες, σε βλέπω Βαμβακούλα στην κώμη.....
    χαχαχαχαχαχαχα......
    Καλή εβδομάδα Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να τους κάνουμε την κηδεία σήμερα. Αν και η δική μας ανάσταση αργεί, με τα όσα βλέπουμε.

      Συνήθως τα γένια είναι πιο μακρυάαπό τα μαλλιά και δε νομίζω πως θα αλλάξει σύντομα στο μέλλον!!!
      Καλή βδομάδα Δημήτρη και με τη νίκη σήμερα.

      Διαγραφή
  2. Κι ένα περιστατικό που έγινε στο παιχνίδι με τους ακατονόμαστους στο λυόμενο και που από τον εκνευρισμό μου το ξέχασα αλλά το θυμήθηκα σήμερα, και είναι χαρακτηριστικό του πόσο μαλάκες και άσχετοι είναι όσοι υποστηρίζουν το project Αλαφούζου.

    Έβλεπα το παιχνίδι στο σπίτι ενός φίλου γείτονα και Παναθηναικού.
    Έτυχε να φέρει και κάποιον γνωστό του που κατά σύμπτωση, ξανήταν παρών και στο περυσινό 0 - 1 στη Λεωφόρο (αν αυτό λέει κάτι,,,,!!!!)!

    Πέρα λοιπόν από τα ... βουντού που έκανε σ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Στιλ απέκρουσε το πέναλτι του χαπακωμένου, άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για τον διαιτητή που έδειξε κόρνερ και όχι να ... συνεχιστεί το παιχνίδι με ... ελεύθερο κτύπημα από εμάς, εφ όσον ο τερματοφύλακας ... απέκρουσε....!

    Προσπάθησα με διάφορους τρόπους να του εξηγήσω ότι το πέναλτι ήταν στην κανονική ροή του αγώνα και όχι στη διαδικασία όταν οι ομάδες τελειώνουν το ματς ισόπαλες, αλλά αυτός δεν εννοούσε να το καταλάβει.....

    Αν σήμερα ανέβει ο γείτονας και πάω να δω εκεί το ματς, θα του πω να μην τον ξαναμαζέψει εδώ πάνω, γιατί πέρα από άσχετος είναι και γκαντέμης.....

    Το έγραψα αυτό για να δείξω το πόσο λοβοτομημένοι φίλαθλοι υπάρχουν και το πόσο κακό έχει κάνει το gay σύστημα από το 1996 μέχρι σήμερα.

    Καλό βράδυ και με τη νίκη. Δεν είμαι απ αυτούς που εύχονται να χάσουμε σήμερα για να μην πάρει ο δαφνοστεφανωμένος πούστης ακόμα ένα πέτσινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κάτι τέτοιους αξίζει το τρολάρισμα.
      Τον αρχίζεις και του λες, "Έχεις δίκιο. Βλέπεις πως μας αδικούν οι αλήτες. ΣΤείλε επιστολή στην ΕΠΟ και την Super League για το λάθος του διαιτητή." Μην προσπαθείς να έρθεις σε διάλογο με μαλάκα, παίζει πάντα εντός έδρας και δεν χάνει ποτέ.

      Διαγραφή