Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ξύπνα πριν κοιμηθείς για πάντα

Σε εσένα το λέω Έλληνα. Εσένα που στο πέρασμα των αιώνων ποτέ δεν υπέκυψες σε κάθε δυνάστη αλλά που τα τελευταία χρόνια δείχνεις να είσαι ναρκωμένος και τόσο νωθρός που δεν αντιδράς σε ότι και αν σου κάνουν.

Τελευταία "επιτυχία" το ΨΕΜΑ-ΑΠΑΤΗ δωροδοκίας μέσω facebook για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας. Όλοι είναι στο κόλπο. Όλοι εκτός της Χ.Α. γιατί εκείνοι μάλλον γνωρίζουν όσα οι υπόλοιποι δεν σας λένε πραγματικά(ίσως έχουν τα πραγματικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και ξέρουν τα ποσοστά τους).

Η συνάντηση με τους παγκόσμιους νταβατζήδες δεν είχε επιτυχία και οι συνομιλίες συνεχίστηκαν με ανταλλαγή e-mail. Τι διαπραγματεύονται οι ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Τη ζωή μας. 
Συνέχιση μνημονίου; Νέα μέτρα; Νέο μνημόνιο;
Ποια η διαφορά; Σε τι διαφέρει να με σκοτώσεις με όπλο ή με ένεση; Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. 
Κάπου εκεί πιάνει δουλειά ο θίασος που τον απαρτίζουν πολιτικοί και ΜΜΑποχαύνωσης.

Πήγε λέει ο άλλος να δωροδοκήσει μέσω fb και μάλιστα μία των Αν.Ελ. Άλλη μαλακία δεν είχαν να πούνε στον κόσμο; Έχετε δει τι ποσοστά τους δίνουν στις δημοσκοπήσεις; Αυτοί δεν μπαίνουν στη Βουλή αν ξαναγίνουν εκλογές την άνοιξη και θα τις προκαλέσουν; Θέλουν να χάσουν τη θέση, τον μισθό και τα προνόμιά τους;
Θα συνεργαστούν με τον τΣύριζα, λένε... Δεν λένε όμως πως ψηφοφόροι τους είναι οι δυσαρεστημένοι Νεοδημοκράτες που δεν ψήφισαν τον Σαμαρά αλλά δεν θέλουν με τίποτα να ψηφίσουν τον Αλέξη. Που θα πάνε οι ψηφοφόροι τους; Είτε θα επιστρέψουν στη Ν.Δ. είτε θα βρεθούν στη Χ.Α., άρα η διασπορά ψευδών ειδήσεων έχει ένα μόνο στόχο, να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Όλοι είναι πιόνια που παίζουν το ρόλο τους στο θεατρικό που έχει στηθεί εδώ και χρόνια. Ακόμη θυμάμαι το διάλογο που είχε ακουστεί στην τότε ΕΡΤ επειδή είχαν αφήσει ανοιχτά τα μικρόφωνα. Παπανδρέου-Μητσοτάκης κατεβαίνουν τον διάδρομο και δεν κοιτάζονται αλλά συνομιλούν φιλικά ρωτώντας ο ένας "Τι κάνει η Μαρίκα;" και ο άλλος "Πως είναι η Μιμή;". Στο τέλος του διαδρόμου αφού χαιρετήθηκαν μόνο λεκτικά, ο ένας πήγε να κάνει τον πρωθυπουργό και ο άλλος τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αηδία.

Σήμερα το έργο άλλαξε λιγάκι και όλοι είναι πιο προσεκτικοί στο τυπικό μέρος. Ποιος όμως θα πιστέψει αυτές τις αηδίες; Πιο εύκολο θα ήταν να γράψει κάποιος ή να κάνει "ρεπορτάζ" πως στέλεχος της ΝΔ και στενός συνεργάτης του τάδε υπουργού προσέγγισε την κόρη του Μιχαλολιάκου για να ζητήσει τη στήριξη της Χ.Α. στην εκλογή προέδρου με αντάλλαγμα την ελευθερία όλων των κρατούμενων και την απαλλαγή τους από δίκη(με εξαίρεση τον Ρουπακιά).

Αντί όμως για ένα πιο πειστικό σενάριο έδωσαν στα ΜΜΑ ένα σενάριο που θα μπορούσαν να το "τραβήξουν από τα μαλλιά" όσο θέλουν ώστε να απασχολήσει όσο περισσότερο καιρό μπορεί τον Ελληνικό λαό. Το ίδιο διάστημα οι εμπνευστές του "έργου" θα συνέχιζαν να υπογράφουν την καταδίκη του συνόλου.

ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

ΥΓ Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλό μήνα. Εγώ γράφω το ΥΓ για όσους δεν κοιμούνται, τους άλλους οφείλετε να τους ξυπνήσετε εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου