Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

GAYροι ρατσιστές

Νέο υβρίδιο GAY δημιουργήθηκε στο Ελλάντα. Είναι το δημιούργημα του βοθρολίμανου και είναι οι GAY ρατσιστές.
Μα θα μου πει κάποιος GAYκαι ρατσιστής γίνεται; 
Γίνεταιιιιι.
Μα πως γίνεται;
Αν είσαι GAY τότε κατά πάσα πιθανότητα μισείς όλο τον πλανήτη.

«Ο Ολυμπιλαγός τιμωρείται από την UEFA λόγω των ρατσιστικών συνθημάτων των οπαδών του, των καπνογόνων και των πυροτεχνημάτων, αλλά και για την χρήση λέιζερ. Θα υπάρξει μερική τιμωρία του γηπέδου της ελληνικής ομάδας – το χαμηλότερο τμήμα των κερκίδων στη βόρεια πλευρά- για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Επίσης, θα επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ...»

Με τις υγείες σας μούλοι.

4 σχόλια:

  1. EΔΩ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΕΡΑ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 20 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ(ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ),ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ,ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ''ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ'' ΤΟΥΣ;;;NTΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
    ΕΙΔΕΣ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ;2 ΠΕΝΑΛΤΙ Σ' ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ 11 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΪ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ!!!
    ΟΧΙ 30,ΑΛΛΑ 1.030.000Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν εθνικιστές και μόνο συγκεκριμένες ομάδες ατόμων από κάποιους συνδέσμους τους είναι. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δεν γνωρίζουν τι συμβολίζουν τα πανό τους. Γίδια.
      Τι είναι αυτά που γράφεις; Παίρνουν πέναλτυ οι gay για να κερδίσουν; Δεν το πιστεύω.

      Διαγραφή
  2. KAI O «ΠΥ(Η)Ρ(Λ)ΙΝΟΣ ΛΑΟΣ» ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΡΕΖ@ΚΗΔΕΣ,Μ@Χ@ΙΡΟΒΓ@ΛΤΕΣ,ΓΥΦΤ*ΥΣ,Π@ΚΙ,@LB@NI@N KAI ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ...ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ Η GAY-ΡΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΤΑΣ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΑΓΝΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ MYPANATHINAIKOS ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!
    ΥΓ:ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΟFF-SIDE O ΘΡΗΝΟΣ;;;ΠΟΤΕ!ΧΘΕΣ ΜΟΝΟ 2 ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ MAZI ΜΕ 1 ΜΠΑΝΑΝΑ(ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ)ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟFF-SIDE,ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟFF-SIDE ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ Η ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ Η ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί γράφεις τέτοια σχόλια αφού η διοίκηση Αλαφούζου θα χτυπούσε την παράγκα και θα είχαμε όλοι διαιτησίες 50-50;
      Αδερφέ η μόνη ελπίδα είμαστε όλοι οι Παναθηναϊκοί, δεν γίνεται τίποτα με εμένα και τα αδέρφια από το myPanathinaikos, το Glory Days, το green mood αν όλοι οι υπόλοιποι δεν συμμετέχουν. Όλοι μαζί αλλιώς η ομάδα θα έχει την τύχη της Νότιγχαμ Φόρεστ, της Περούτζια και άλλων ιστορικών Ευρωπαϊκών συλλόγων.

      Διαγραφή