Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ζούμε ιστορικές στιγμές, που θα αποτυπωθούν στις μαύρες σελίδες.

Πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και κάποιοι τα συζητάμε εδώ και καιρό.

Έχουμε και λέμε.
1. Ο Αλαφούζος δεν έχει βάλει ούτε τα ελάχιστα από όσα θα έπρεπε και με «μπροστινό» την ΠΣ καταστρέφει τον Παναθηναϊκό με τις επιλογές που κάνει.
2. Τα «παιδιά» είναι πλέον κάπως πιο χορτάτα αφού ανήκουν στην ΠΣ και έχουν και την διαχείριση άυλων περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ. Το γεμάτο στομάχι τους επιτρέπει να χειροκροτούν και μετά τη λήξη του αγώνα.
3. Περίεργη εξέλιξη η αποχώρηση κάποιων από τις κεφαλές του Πουρέα στην αρχή του πρωταθλήματος.
4. Ακόμη πιο περίεργη εξέλιξη το φερόμενο ως ενδιαφέρον από τον Δημητράκη Γιαννακόπουλο. Εδώ δεν έχει χρήματα για να συντηρήσει την αυτοκρατορία στο μπάσκετ και αυτός θέλει να μπλεχτεί με το ποδόσφαιρο. Η στήριξη της φερόμενης ως διοίκησης από τον Δ.Γ. γίνεται με κάθε μέσω που διαθέτει. Λες και δεν βλέπει πως η ομάδα του ποδοσφαίρου πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι Έλληνες φαρμακοβιομήχανοι δέχονται δεύτερο πλήγμα στα τελευταία χρόνια και ενώ τα χρήματα που έδιναν ο πατέρας και ο θείος του ήταν πάρα πολλά αυτός έφτασε να τα μειώσει σχεδόν στα μισά. Έτσι μη έχοντας τα απαραίτητα χρήματα για να πάρει την ΠΑΕ προτιμά να στηρίζει την φερόμενη ως διοίκηση ώστε να κάνει τόσο μικρό τον Παναθηναϊκό που να μπορέσει να τον αποκτήσει. Ίσως να τον επιθυμεί ακόμη και δωρεάν, αλλά αν πάει η ομάδα σε διοίκηση Πρωτοδικείο δεν βλέπω πως θα μπορέσει αυτός να πάρει την ομάδα και όχι κάποιος με περισσότερα χρήματα.
5. Η φήμη για πιθανή(ηρωική) έξοδο του Αλαφούζου από την ΠΑΕ κυκλοφορεί εδώ και καιρό και κάποια γεγονότα φαντάζουν πολύ περίεργα(κάποια έγιναν και άλλα ακούστηκαν πως θα γίνουν και αφορούν τους «οπαδούς», τα παιδιά).

Αν μετά από όλα αυτά κάποιοι θέλουν να πιστεύουν πως η ομάδα βγάζει υγεία και πως η ήττα ήταν μία κακή παρένθεση και ταυτόχρονα πως ο Δ.Γ. θέλει να μπει στην ΠΑΕ τότε ας αλλάξουν πλευρό μπας και σταματήσει το όνειρο που βλέπουν.

Τελικά ζούμε ιστορικές στιγμές μόνο που η ιστορία δεν γράφει μόνο τις χρυσές σελίδες αλλά και τις μαύρες.

Σημείωση: Δεν υπήρχε λόγος να αναφερθώ αναλυτικά στις επιλογές του Αλαφούζου. Τις έχω γράψει και εγώ και άλλοι τόσες φορές. Δεν υπήρχε λόγος να τις αναλύσω ξανά.

17 σχόλια:

  1. Βασίλη καλησπέρα.
    Πέρασαν σχεδόν 24 ώρες από τη χθεσινή "μεγαλειώδη" εμφάνιση του Κυρίου (?) Αναστασίου στις παρυφές του Λυκαβητού! Προσπάθησα να ήρεμήσω και μπορώ να πω ότι το κατάφερα μέχρι αργά το μεσημέρι, βοηθούντος και του καιρού που γλύκανε σήμερα!

    Μετά όμως έκανα το σφάλμα να ανοίξω τον υπολογιστή.........
    Αφού διάβασα αυτά που ήθελα, είπα να δω τι κάνει η οικογένεια Γουώλτονς (the Waltons - δεν ξέρω αν την πρόλαβες αυτή τη σειρά που έδειχνε αν δεν με απατά η μνήμη μου η ... ΥΕΝΕΔ!!!!)

    Δεν χρειάσθηκε να διαβάσω τα σχόλια σε όλα τα σημερινά τους ανεβάσματα......
    Οι επαγγελματίες σχολιαστές, εκτός του σχολιασμού επιδίδονται πλέον και σ ένα άλλο σπορ.....
    Αυτό του αυνανισμού και της αυτοεπιβεβαίωσης! Οι τύποι έχουν ξεφύγει.....Σχολιάζουν και επικροτούν τα πάντα της ανεκδιήγητης φερόμενης ως διοίκησης και του προπονητικού team μεταξύ τους...!
    Σταμάτησαν και οι όποιες φωνές αντίδρασης, από τους έχοντες λίγη λογική, που ακούγονταν μέχρι πριν λίγο καιρό. Λογικό, κουράστηκαν οι άνθρωποι να προσπαθούν να επισκευάσουν τον κατεστραμμένο εγκέφαλο αυτών των ανεγκέφαλων ασφόνδυλων παλαμακιστών του Αλαφούζου και της συμμορίας του.....

    Πριν διαβάσω τα όσα γράφεις παραπάνω, είχα σχεδόν τις ίδιες απορίες με σένα διαβάζοντας τα σχόλιά τους....

    ΥΓ. Η παρομοίωση της πράσινης στάνης με την οικογένεια Γουώλτονς οφείλεται στο ότι το συγκεκριμένο μαγαζάκι, πιστεύω ότι καταφέρνει χρησιμοποιώντας τα σουβλακοδίαιτα να απομακρύνει όσους έχουν αντίθετη άποψη μ αυτούς που καταστρέφουν την ομάδα μας. Κάπως έτσι λειτουργούσε και η τηλεοπτική αυτή οικογένεια, διώχνοντας όποιον κακό επιβουλευόταν την οικογενειακή ... θαλπωρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλησπέρα.

      Την συγκεκριμένη σειρά δεν την πρόλαβα(γεννημένος το 1979). Γενικότερα τα «παιδιά» τα έχουν πάρει χαμπάρι παντού όλοι όσοι έχουν μυαλό στο κεφάλι και δεν ξεκινούν διάλογο μαζί τους. Να ήταν μόνο η στάνη, είναι και άλλοι ιστοχώροι που συνεχίζουν το παραμύθι. Τραγικές καταστάσεις.

      Αν τους δεις να πνίγονται όλοι μαζί μην ξαφνιαστείς, θα έχει σταθεί κομμάτι κρέας από το σουβλάκι στο λαιμό των παιδιών και των χορηγών.

      Διαγραφή
  2. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ...ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ Η ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΡΕ ΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΠΑΕ;;;ΠΟΣΟ;;;Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ...
    OΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥN ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΟΙΧΑ THΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ...
    ΥΓ:ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙTE ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ ΜΕΤΑ ΜΠΥΡΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΞΕΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΤΙΔΑ... ;-)
    YΓ2:ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΟΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΒΟΛΛΕΫ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10/10(ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ)ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ.ΕΤΣΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ''ΚΑΛΑ'' ΜΑΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΔΙΟΙΚΗΣΗ''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα πρώτα συμφωνώ και δεν προσθέτω κάτι.
      Όσο για το ΥΓ2 αφού το ζητάς θα καθίσω να ασχοληθώ μέσα στην επόμενη βδομάδα και θα κάνω ανάρτηση. Με τον βόλλευ δεν έχω την πιο στενή σχέση, ξέρω να βλέπω αλλά με τα συστήματα δεν τα πάω καλά. Η ομάδα πέρσι κακώς έμεινε στην κατηγορία.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ 10/10(ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ)=ΗΤΤΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ <>

      ΑΔΕΛΦΕ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ <> ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΑ <> ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!ΟΣΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ,ΚΑΘΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΕΣΑΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ <> ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΑΦΟΥ ΜΑΣ <> ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ,ΑΛΛΑ Η <> ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ GAY-ΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ...
      ΠΑΝΤΩΣ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ 5/5 ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 2 ΓΚΕΛΕΣ ΣΕΡΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ 1 ΗΤΤΑ ΚΑΙ 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ,ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΠΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΜΩΝΑ.

      Διαγραφή
    3. Μάκη ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά για να το κάνω πιο ενημερωτικό με τους ρυθμούς που πάω τώρα δεν θα προλαβαίνω. Όταν ξεκίνησα ήταν για να γράφω εδώ την άποψή μου και ανάλογα με το θέμα να την αναδημοσιεύει ή όχι το myPanathinaikos(τα μόνα που δεν αναδημοσίευε ήταν κάποια πιο γενικά).
      Θεωρητικά για όλα αυτά τα τμήματα υπάρχουν οι δημοσιογράφοι για να μας ενημερώνουν, θεωρητικά πάντα. Στο μοναδικό σημείο που είχα σταθεί για τον Ερασιτέχνη ήταν όταν πρότεινα τρόπου για να βοηθήσουν όσοι μπορούν τους αθλητές των τμημάτων.
      Αν οποιαδήποτε στιγμή θέλεις να στείλεις κάτι που θεωρείς πως πρέπει να το μάθουν περισσότεροι και το έχεις δει κάπου ή το γράψεις στείλε e-mail με το κείμενο. Ευχαρίστως να το δημοσιεύσω. Προσοχή μόνο με την αναφορά σε ονόματα και καταστάσεις(ξέρω πως προσέχεις αλλά το γράφω καλού κακού).

      Για να είμαι ειλικρινής πολύ θα ήθελα η ομάδα να πήγαινε καλά και να μπορούσα να κατεβάσω ρυθμούς με λιγότερες αναρτήσεις. Μεγάλο και το κέρδος, να συζητάω με φίλους και να μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας. Μεγάλη όμως και η φθορά σε πολλά επίπεδα.

      Διαγραφή
    4. ΟΚ ΑΔΕΛΦΕ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
      ΑΣΧΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΟΠΟΙΑ ΛΕΞΗ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ''ΕΦΑΓΕ''.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ... ;-)

      Διαγραφή
    5. Νόμισα πως το έκανες εσύ και άφησες κενά. Εισαγωγικά Ελληνικά «» βάζεις με δεξί alt(gr)+την αγκύλη [ ή ]. Μέχρι σήμερα δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

      Διαγραφή
    6. ΟΚ ΑΔΕΛΦΕ,Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ...

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη εφόσον υπάρχουν ακόμα πρόβατα που τρώνε το σανό που τους σερβίρουνε θα υπάρχουνε και όλοι αυτοί κάνοντας το άσπρο μαύρο και βγάζοντας μας τρελούς..Δυστυχώς ζούμε τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του ΠΑΟ και πολύ φοβάμαι ότι θα είναι και το τέλος της ομάδος,εκτός και αν ξυπνήσουνε όλοι οι οπαδοί και τους διώξουμε.Όσο για την αγορά της ΠΑΕ απο τον Δ.Γ.πιστεύω ότι απλά κερδίζουνε χρόνο συντηρώντας την ώστε να μην ξυπνήσουνε αυτοί που τους πιστεύουνε ακόμα και δούνε ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια αδέρφια το λένε πολύ καιρό τώρα πως θα είναι το τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε και θα έχουμε την τύχη άλλων μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων που πλέον παίζουν σε χαμηλότερες κατηγορίες ή στα χαμηλά της μεγάλης.
      Ο ΔΓ θα μπει όχι δίπλα στον πατέρα και τον θείο του αλλά δίπλα σε Αλαφούζο, Μαραγκουδάκη, Βασιλαρά, Βγενόπουλο, Πατέρα, Αντωνίου, Αναστασίου. Ας πρόσεχε τις επιλογές του, κανείς δεν τον πίεσε να κάνει τόσα «λάθη» μαζεμένα.

      Διαγραφή
  4. δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με την ομάδα κανά μήνα περίπου σε μία προσπάθεια να διατηρήσω τη ψυχική μου υγεία με αυτά που γίνονται εκεί.Για την ακρίβεια ούτε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είδα προτίμησα να πάω για καφεδάκι σε καφετέρια χωρίς τηλεόραση.Όταν έμαθα το αποτέλεσμα δεν παραξενεύτηκα καθόλου.Με ενόχλησε όμως αυτή η προσπάθεια να σκεπαστεί το πόσο κακή ομάδα τελικά έχουν φτιάξει ο Αλαφ, ο Αναστασίου και ο Νταμπίζας.Είναι η πολλοστή φορά που μετά από μία ήττα αντί να κοιτάξουμε τι έφταιξε ασχολούμαστε με μαλακίες.Λες πως αν έμεινε η 13 μισή ώρα στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα ενδιαφέρει κανέναν.Εάν διαφέραμε σε κάτι από τους γάβρους ήταν ότι δεν ήμασταν πρόβατα.Μην προσπαθούν να μας κάνουν όμως.Είμαι υπέρ στην στήριξη στην ομάδα αλλά μέχρι ενός ορίου.Όταν η στήριξη καταντάει μαλακία τότε υπάρχει θέμα.
    Ο Αναστασίου για μένα πρέπει άμεσα να αποχωρήσει μαζί με Νταμπίζα.Προπονητής ας αναλάβει ο Βονόρτας που γνωρίζει και ας κάνουμε καμία μεταγραφή με στόχους πρώτα από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς απ'ότι έχουμε δει το σκαουτινγκ μας του εξωτερικού είναι για τον πούτσο μπας και σώσουμε τίποτα φέτος.Το να πληρώνω Σίντεφελντ και Πρανιτς με λεφτά που οι παίχτες του Ατρομήτου για παράδειγμα δεν έχουν δει ούτε στον ύπνο τους με προσβάλει.

    Υ.Γ κάτι άσχετο με το αγωνιστικό διάβασα ότι η οικογένεια του Μουζάκη ζητούν λεφτά για τη χρησιμοποίηση του ύμνου από την ΠΑΕ.....τι λιγούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι γνωρίζουμε τι φταίει. Πόσο ακόμα να ασχοληθούμε με τις λάθος κινήσεις που έγιναν από την φερόμενη ως διοίκηση; Τα γράφουμε από την άνοιξη ακόμα κλείνουμε σε λίγο 9 μήνες τι άλλο να γράψουμε για τις λάθος επιλογές παικτών. Τη λάθος χρησιμοποίηση σε λάθος συστήματα. Θα σταθώ σε δύο σημεία από αυτά που γράφεις. "Εάν διαφέραμε σε κάτι από τους γάβρους ήταν ότι δεν ήμασταν πρόβατα.Μην προσπαθούν να μας κάνουν όμως.Είμαι υπέρ στην στήριξη στην ομάδα αλλά μέχρι ενός ορίου.Όταν η στήριξη καταντάει μαλακία τότε υπάρχει θέμα." και "Το να πληρώνω Σίντεφελντ και Πρανιτς με λεφτά που οι παίχτες του Ατρομήτου για παράδειγμα δεν έχουν δει ούτε στον ύπνο τους με προσβάλει." δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο γιατί τα λες όλα.

      Δεν γνωρίζω τίποτα για τα όσα αναφέρεις για την οικογένεια Μουζάκη, αλλά δεν σε παραξενεύει που τόσα χρόνια δεν ζήτησαν ποτέ τίποτα; Μήπως κάποιοι έβγαλαν την φήμη ή θέλησαν να εκβιάσουν τα δικαιώματα του ύμνου; Κάποιοι έχουν ΑΤΙΜΟ πρότερο βίο και είναι ικανοί μόνο για τα χειρότερα.

      Διαγραφή
    2. Το άρθρο λέει ότι είχαν ζητήσει και επί καπετάνιου αλλά τους έγραφε. http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/se_diapragmateuseis_kai_gia_ton_umno.2552913.html

      Διαγραφή
    3. Φώτη θα το δω αύριο και θα σου γράψω τη γνώμη μου.

      Διαγραφή
    4. GreenDay13
      Γνωρίζω την οικογένεια Γιώργου Μουζάκη (ήταν άρρωστος Παναθηναϊκός). Ξεπέρασε οικονομικές περιπέτειες με αξιοπρέπεια και αρνήθηκε να ζητήσει χρήματα για τον ύμνο (στις χρυσές εποχές). Ο ύμνος δεν ανήκει στην ΠΑΕ για να τον εκμεταλευτούν κάποιοι. Τιμής ένεκεν θα έπρεπε η ΠΑΕ/ΚΑΕ να πληρώνει κάποια πνευματικά δικαιώματα (τα μόνα έσοδα πλέον στην σεβαστή σύζυγό του).
      ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!

      Διαγραφή
    5. Φώτη για το θέμα δεν ήμουν ενήμερος. Θεωρώ πως όταν υπάρχουν εδώ και δεκαετίες άτομα που ζούνε από τον Παναθηναϊκό θα ήταν σωστό να υπάρχει μία ετήσια αποζημίωση προς τους δημιουργούς του ύμνου. Η ομάδα δεν τον χρησιμοποιεί μόνο στο γήπεδο αλλά και σε διάφορα cd-dvd και σε διαφημίσεις. Υπάρχει εμπορική χρήση του ύμνου άρα λογική και η απαίτηση στα δικά μου μάτια. Ο Αγριόγατος αλλά και τα νεόκοπα λαμόγια τι πρόσφεραν στην ομάδα για να κερδίζουν από αυτήν;

      Διαγραφή