Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Οι οικονομικές καταστάσεις του Παναθηναϊκού

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα η κούραση από τις συνεχείς υποχρεώσεις με αναγκάζει να γράφω όλο και πιο λίγο. Η κούραση όμως δεν ήταν ο μοναδικός παράγοντας που με έκανε να γράφω λιγότερο από πριν. Αλήθεια αν δεν έχεις σκοπό σαν blog να ενημερώνεις για ότι συμβαίνει στην ομάδα τότε με την απουσία ειδήσεων και σημαντικών γεγονότων(όχι φήμες αλλά γεγονότα) σε οδηγεί να γράφεις λιγότερο. 

Βγήκαν κάποια από τα blog που παρακολουθώ και έγραψαν για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ όπως τα είδαν από άλλη ιστοσελίδα. Αδέρφια εδώ σας βρίσκω λάθος. Καλά είναι να κάνει άλλος τη δουλειά αλλά την χρησιμοποιούμε αν τον γνωρίζουμε. Αν όχι τότε ψάχνουμε να βρούμε τα δεδομένα και με εκείνα βγάζουμε συμπεράσματα.

Ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης της ΠΑΕ είναι δημοσιευμένα και διαθέσιμα για τον καθένα. Μετά από τόσο καιρό που γράφω τις απόψεις μου και τις αιτιολογώ έχω καταλάβει πως οι Παναθηναϊκοί γνωρίζουν τι συμβαίνει και τα ορφανά δεν θέλουν με τίποτα να ανοίξουν τα μάτια τους.

Και επειδή καλά τα λόγια αλλά για να έχετε και κάτι να ψάξετε και να μελετήσετε θα χρειαστείτε τις οικονομικές καταστάσεις από την ΠΑΕ που θα τις βρείτε εδώ και αν βαριέστε να κάνετε ένα παραπάνω κλικ εδώ και εδώ. Βέβαια από τον Ιούνη η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη αλλά και αυτό κάποιοι το γνωρίζουν και κάποιοι πως δεν το έχουν ακούσει ποτέ.

Θα χαρώ πολύ να σχολιάσουμε τις οικονομικές καταστάσεις.

6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ!ΚΑΠΟΤΕ ΣΝΟΜΠΑΡΑΜΕ ΤΟ ''ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ''(ΚAΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ,ΤΟ ΠΑΡΑΔΕXΟΜΑΙ),ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ''ΚΟΥΤΕΛΟ'' ΚΑΙ ΤΟ ''KYΡΟΣ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ'' ΤΗΣ ''ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ'' ΑΛ ΚΑΡΑΦΛΟΥΖ... ;-) ΑΛΛΩΣΤΕ,ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ... ;-)
    YΓ:ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει μαργαριτάρια αν τις διαβάσει κανείς και είναι για να μας κλαίνε οι ρέγγες. Μέχρι σήμερα όλοι έβαλαν την κατάσταση από άλλο site και έχασαν τις ομορφιές του site της ΠΑΕ.
      (Το άλλο σχόλιο το έκοψα γιατί εγώ δεν έκανα κάτι σημαντικό. Οι εθελοντές, οι άνθρωποι του συλλόγου, οι γονείς και τα παιδιά είναι αυτοί που κάνουν τα σπουδαία)

      Διαγραφή
  2. ΑΔΕΛΦΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΑΡΚΟΥΜΑΙ ΣΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΟΛΑ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου σε ευχαριστώ για την κατανόηση. Αν η Ελλάδα δεν είχε μπει σε άσχημα μονοπάτια από το 2009 θα έβλεπες και άλλες κινήσεις που δυστυχώς δεν είναι εφικτές στην σημερινή Ελλάδα. Αν λυπάμαι πιο πολύ για κάτι στην Ελλάδα μετά το 2008 δεν είναι η πορεία της ομάδας αλλά η πορεία των Ελλήνων.

      Διαγραφή
  3. ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ AΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ!!!
    ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΦΑΣΜΕΝΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ... :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή