Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αντισημιστισμός και μ@λ@κίες

Ζητάω εξ αρχής συγγνώμη για τον τίτλο αλλά με αυτούς που θέλουν να γίνουν οι φανεροί πλέον νταβάδες του πλανήτη έχω αηδιάσει και η αηδία μου εκφράζεται και με αυτόν τον τρόπο.

Ο καλός φίλος Δημήτρης με ενημέρωσε για έναν περίεργο πανηγυρισμό του Ανελκά στο 3-3 της ομάδας του με την Γουεστ Χαμ. Όταν τον είδα και πριν διαβάσω το κείμενο γνωστού αθλητικού site νόμιζα πως με αυτόν τον τρόπο έδειχνε το μέγεθος των προσόντων του προς τους αντιπάλους, αλλά η ερμηνεία κάποιων  ήταν διαφορετική.

Εδώ να αναφέρω πως μέρες πριν είχα καθίσει και είχα παρακολουθήσει τμήμα του ντοκιμαντέρ που έδειξε το κανάλι του προέδρου της Π.Σ. σχετικά με τους Χασιδιστές Εβραίους. Σε ένα σημείο ένας από αυτούς αναφέρει πως βγαίνει στον δρόμο(με το καπέλο, τα μούσια και τις πλεξούδες και δέχεται επίθεση...τον φωνάζουν Εβραίο. Καλά αφού είσαι Εβραίος τι ήθελες να σου πούνε; Θα προτιμούσες να σε φωνάξουν Χριστιανό, Μουσουλμάνο, Βουδιστή ή άθρησκο; Από πότε το να αποκαλείς κάποιον με το όνομα της θρησκείας του είναι επίθεση;(ο σύνδεσμος είναι από την εκπομπή και έχει φωτογραφία με τους Χασιδιστές http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65622)

Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ μιας και οι «άνθρωποι» έχουν οργανώσει ολόκληρη επίθεση σε όποιον φαντασιώνονται πως τους απειλεί ή δεν τους υπηρετεί. Σας παραθέτω την ανάρτηση από τον Κόκκινο Ουρανό http://redskywarning.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1823.html

Πόλεμο κατά του νέου «νεοναζιστικού χαιρετισμού» κήρυξαν οι σιωνιστές


Σύμφωνα με την εβραϊκή ιστοσελίδα ‘The Times of Israel’ ερευνητές που είναι «ειδικοί στον αντισημιτισμό» έχουν ανακαλύψει ένα νέο «νεοναζιστικό χαιρετισμό», που γρήγορα εξαπλώνεται μεταξύ των «αντισημιτών» στην Ευρώπη και χρησιμοποιείται από άτομα που θέλουν να ξεφύγουν από τα ραντάρ των αυστηρών νόμων περί «ρητορικής μίσους» που έχουν τεθεί σε ισχύ σε όλη την γηραιά ήπειρο.


Ο χαιρετισμός "quenelle", γίνεται με την έκταση του δεξιού χεριού προς το έδαφος, ενώ το αριστερό χέρι πιάνει τον ώμο, και επινοήθηκε από τον Dieudonné M'bala M'bala, έναν αμφιλεγόμενο μαύρο Γάλλο κωμικό, ο οποίος έχει καταδικαστεί στο δικαστήριο αρκετές φορές για «αντισημιτικά σχόλια».



Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών, αυτή η τάση έχει αποκτήσει δημοτικότητα, με αποτέλεσμα εκατοντάδες Ευρωπαίοι να δημοσιεύουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες τους στις οποίες κάνουν τον συγκεκριμένο στυλ “heil” χαιρετισμό. Πολλές από τις φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε ευαίσθητες περιοχές, όπως στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, το σπίτι της Άννας Φρανκ, ακόμα και στο Δυτικό Τείχος της Ιερουσαλήμ.

Τον Σεπτέμβριο, δύο Γάλλοι στρατιώτες τιμωρήθηκαν για τη χρήση του χαιρετισμού έξω από μία Συναγωγή.



Το φαινόμενο αυτό συζητήθηκε κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε αρχές Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη, όπου οι βασικοί ομιλητές προειδοποίησαν για την αύξηση των αντισημιτικών δραστηριοτήτων σε όλη την Ευρώπη.



«Αποκτάει όλο και μεγαλύτερη δυναμική, είναι πολύ διαδεδομένος στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα και γίνεται όλο και περισσότερο ένα σύμβολο του ναζιστικού καθεστώτος, και δεν μοιάζει με ένα παροδικό φαινόμενο», είπε στην εβραϊκή ιστοσελίδα Ynet, ο Yaakov Hagouel, ο Προϊστάμενος του Τμήματος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού και διοργανωτής του συνεδρίου.



«Το μήνυμα είναι απλό», δήλωσε ο Hagouel κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. «Αν βάλουμε κάτω το κεφάλι μας, θα χτυπήσουν το κεφάλι μας. Καλώ τους ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ όλων των δογμάτων και τους ηγέτες σε όλο τον κόσμο να ενωθούν μαζί μας σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια. Δεν έχουμε κανένα άλλο έθνος, πρέπει να θέσουμε ένα τέλος στον αντισημιτισμό». 


 
Νωρίτερα αυτό τον μήνα, δύο Τούρκοι τουρίστες συνελήφθησαν από τους φρουρούς στο μουσείο του Άουσβιτς καθώς φαίνονταν να κάνουν ένα ναζιστικό χαιρετισμό.



Οι τουρίστες, ένας άνδρας και μια γυναίκα και οι δύο 22 ετών, έπαιρναν φωτογραφίες ο ένας τον άλλον μπροστά από την πύλη του πρώην ναζιστικού στρατοπέδου κάτω από την επιγραφή "Arbeit macht frei" - "Η εργασία θα σας ελευθερώσει" - και ύψωναν το δεξί τους χέρι κάνοντας το ναζιστικό χαιρετισμό.



ΚΟ: O νέος "νεοναζιστικός χαιρετισμός" που ανακάλυψαν έντρομοι οι σιωνιστές να εξαπλώνεται στην Ευρώπη, αποτελεί ένα συμβολισμό αντίστασης κατά του "συστήματος''. Το δείχνουν οι πάμπολλες φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Από κει και πέρα ο καθένας αρχίζει και τον ερμηνεύει και τον χρησιμοποιεί όπως θέλει. Εάν είναι "σύμβολο του ναζιστικού καθεστώτος" ή "νεοναζιστικός", τότε, κατά ένα περίεργο τρόπο, ο Ομπάμα αποφάσισε να φωτογραφηθεί στην παρακάτω παρέα των "νεοναζί"....



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Αλήθεια γίνεται να μιλάνε για αντισημιτισμό αυτοί που θανάτωσαν τον Θεάνθρωπο, χιλιάδες Χριστιανών και χιλιάδες Μουσουλμάνων;

Γίνεται να ερμηνεύουν κάθε κίνηση, χειρονομία ή έκφραση ως αντισημιτική ενώ κανένας άλλος δεν ερμηνεύει κάτι με τον ίδιο τρόπο;

Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί μόνο οι Εβραίοι από θρησκευτικές ομάδες ατόμων και οι Αλβανοί από εθνικές ομάδες ατόμων προσβάλλονται όταν τους αποκαλεί κάποιος με το όνομά τους; Αν σε δρόμο ξένης χώρας με φωνάξουν "Έλληνα" ή "Χριστιανό" δεν θα ντραπώ και δεν θα το θεωρήσω επίθεση. Ειδικά αν η χώρα δεν είναι Μουσουλμανική θα τους απαντήσω πως είμαι περήφανος και για τις δύο αυτές ιδιότητες μου.

4 σχόλια:

  1. Άλλος προωθεί «αντιρατσιστικούς» νόμους και άλλος «αντιμεταναστευτικούς».

    Νετανιάχου: «Θα διώξω τους παράνομους μετανάστες που απειλούν την εβραϊκή μας ταυτότητά» Εδώ ---> http://www.jpost.com/National-News/Netanyahu-Knesset-will-pass-new-anti-migration-law-328691

    Κατά τα λοιπά τα περιούσια παράσιτα ανά την υφήλιο διατρανώνουν την πίστη τους στα ιδανικά του "πολυπολιτισμού" (τριτοκοσμικού βεβαίως). Το δούλεμα πάει σύννεφο. Δυστυχώς για μας και ευτυχώς για τους περιούσιους, οι χρήσιμοι ηλίθιοι αφθονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κακοί νόμοι θα καταργηθούν από τον ίδιο τον λαό. Το γράφω και το πιστεύω αυτό.
      Γιατί άλλο καλός και άλλο μαλάκας. Και με το αντιρατσιστικό σε λίγο θα φοβόμαστε να μιλήσουμε σε λίγο καιρό. Εγώ έχω και αυτό το πρόβλημα όταν μου απαγορεύουν κάτι με το "έτσι θέλω" να πηγαίνω κόντρα στη θέλησή τους.

      Διαγραφή
    2. Τελικά, πρέπει όντως να μας παρακολουθούν, ακόμα κι όταν γράφουμε και πριν πατήσουμε "δημοσίευση"!
      Μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός, αλλά δυο φορές, προσπάθησα να απαντήσω, γράφοντας πιθανόν κακά πράγματα, και τις δύο, χωρίς να πατήσω κάποιο λάθος πλήκτρο, ή να κάνω οτιδήποτε μη συμβατό, μου έκανε κάτι σαν ανανέωση σελίδας και το κατεβατό που είχα γράψει το έχασα! (Δεν έβαλα μυαλό την πρώτη φορά να το αποθηκεύσω.....!

      Δεν θα προσπαθήσω να το ξαναγράψω, γιατί είναι πολύ μεγάλο και από τον εκνευρισμό μου δεν ξέρω αν θα θυμηθώ να γράψω τα ίδια.

      Θα αρκεστώ σε ευχές προς όλους τους φίλους του blog για την νέα χρονιά και μακάρι αυτή να είναι η απαρχή ευοίωνων καταστάσεων γι αυτούς και για όλο τον κόσμο.
      (Ακόμα και γι αυτούς που προσβάλλονται όταν τους αποκαλείς Εβραίους και Αλβανούς!!!).....

      Διαγραφή
    3. Ίσως και να ήταν για καλό που δεν το πήρε ποτέ δεν ξέρεις.
      Με το καλό να έρθει το νέο έτος και να μην θυμίζει σε τίποτα το 2013 που τελειώνει.

      Διαγραφή