Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ακόμη ένα μαγικό deal. Πούλησαν τον Φιγκερόα.

Ξεκινάω από την ανακοίνωση-μνημείο μικρότητας, αμπαλοσύνης, ζητιανιάς και «ατομισμού» της «παρέας». «Κλάμα» από τους φερόμενους ως διοίκηση τη ΠΑΕ.
«Αντίο» Λούτσο
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα στη Johor Darul Takzim FC
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Johor Darul Takzim FC για την μεταγραφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Αργεντίνος επιθετικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
«Πρόσφατα δέχτηκα μια πρόταση από την Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας. Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. 

Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που μου έδειξαν - και μάλιστα δύο φορές - εμπιστοσύνη σε μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα μου και πιστεύω ότι αυτή η συμφωνία ανταμείβει την εμπιστοσύνη αυτή. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει κάθε του στόχο και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά που γίνεται απ’ όλους αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα».


Ξεκινάω από τα ΨΕΜΑΤΑ. 
Πούλησε λέει ο Παναθηναϊκός τον Λουτσιάνο Φιγκερόα για 1 εκ.δολάρια, όχι ευρώ αλλά δολάρια. Δηλαδή για 738.500 ευρώ. Τα καθεστωτικά και τα συνεργαζόμενα sites και blogs θα γράψουν για την μέγιστη αυτή κίνηση να πουληθεί ο παίκτης με αυτό το ποσό. Τελικά θα είναι 738.500 ευρώ ή θα είναι ακόμη λιγότερα;
Είχε πρόταση για 500.000 δολάρια ο παίκτης αλλά την διπλασίασαν ξαφνικά για να τον αποκτήσουν στην  Ασία. Και ο Παναθηναϊκός χτυπάει τη δεύτερη θέση και την  έξοδο στο Τσου-Λου... Ο Φιγκερόα, που ενώ μέχρι τη λήξη του περσινού πρωταθλήματος ήξερε τους όρους του συμβολαίου τους οποίους δεν σεβάστηκε η φερόμενη ως διοίκηση, δέχτηκε να μειώσει τις απαιτήσεις του  για να είναι και πάλι μέλος της ομάδας μας είναι ο παίκτης που πίεσε για να φύγει. Το άλλο με τον Τοτό το γνωρίζετε;

Πάμε και στα συμπεράσματα.
Ο Παναθηναϊκός έχει πληθώρα επιθετικών και οι λύσεις που έχει ο εκπαιδευόμενος μάγος...προπονητής είναι πάρα πολλές και αξιόπιστες. Άρα ο Φιγκερόα περίσσευε και θα ζέστενε τον πάγκο ή θα καθόταν στην εξέδρα. Ο Μπεργκ με τα δύο καλά παιχνίδια έγινε ο επιθετικός φόβητρο. Οι Καρέλης-Κλωναρίδης μοιάζουν να έχουν την απόδοση του Μέσι οπότε και μας φτάνουν οι τρεις αυτοί μαζί και με τον Ντίνα που η ΠΑΕ τον χρεώνει επιθετικό και κάποιους ακόμη ΑΠΟΝΤΕΣ ή νέους θα έχουμε την πλέον παραγωγική επίθεση

Ο Παναθηναϊκός πούλησε τον πιο ποιοτικό του παίκτη. Ο Παναθηναϊκός πούλησε τον πιο ποιοτικό του παίκτη ενώ περιμένει πρόταση από τον Δ.Γιαννακόπουλο για την ΠΑΕ. Ποιος θα το διαβάσει και θα το πιστέψει; Ποιος μπορεί να τρώει κάθε μέρα, όλη μέρα σανό. 
Φοβερός προγραμματισμός. 
Φοβερός σχεδιασμός. 
Φοβερή υλοποίηση του πλάνου.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. 
ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΥΓ Φήμες λένε πως το ποσό της μεταγραφής θα επενδυθεί σε μισθούς υπαλλήλων και ΑΡΔ και στα δώρα Χριστουγέννων της παρέας,




20 σχόλια:

  1. Ένας "καλός" εργοδότης φροντίζει πάντα για τους μισθούς των υπαλλήλων που τον στηρίζουν, σ αυτή τη δύσκολη γι αυτόν περίοδο.....!
    Που είναι δηλαδή το παράλογο!
    Δεν κατάλαβα......

    Μου φαίνεται Βασίλη ότι θα σε χαρακτηρίσω "εγκάθετο", που τολμάς και κατακρίνεις τον καλό καραφλό κυριούλη που αγωνίζεται για το καλό των κολαούζων του...... και της τσέπης του!

    Στο μεταξύ στο μικρό πράσινο σπίτι στο λιβάδι, έχουν εμφανιστεί δεκάδες νέα προφίλ που εξυμνούν τον καραφλοκάγκουρα. Κάπως έπρεπε να ανταμοιφθούν, δεν νομίζεις? Ακόμα κι ο σορόπας έγινε parliaros13! (πάλι με τουλούμπες και σορόπια σχετικό!).

    Δεν νοείται να περιμένει πρόταση από τον ΔΓ και προχωρά σε τέτοια κίνηση. Οπότε μάλλον η πρόταση δεν πρόκειται να γίνει.....
    Γι αυτό ζέσταινε πάγκο ο Λούτσο. Γι αυτό δεν τον έβαλε με τους ιεχωβάδες να παίξει. Σκέφτηκε η φοβερή διοίκηση: λες να βάλει 2-3 γκολ στον Απόλλωνα και μετά πως θα τους πω ότι θα τον πουλήσω! Οπότε έμεινε ως τραυματίας από τον αγώνα με τα Γιάννενα και έπεσε στα μαλακά η "είδηση"! Και βγαίνει ο κετσπάγια και μιλάει για αντιεπαγγελματισμό του Λούτσο! Και το κακό είναι ότι τον έβαλαν να πει όσα είπε - εκτός κι αν τα έβγαλαν από το μυλό τους ως συνήθως - για να μην βελάξουν τα αμνοερίφια!
    Άσε που υπάρχει και η χτεσινή συνέντευξη του Δ. Παπαδόπουλου που είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να ξαναγυρίσει. Οπότε ετοιμάσου κι εσύ και όλοι μας από Γενάρη να τρώμε στη μάπα τον μυταρά κουμπάρο του κηπουρού που με χειρονομίες τρούμπας μας ευχαρίστησε πέρυσι στην Κομοτηνή!

    Καλημέρα Βασίλη, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρπαχτή. Άλλη μία από τον απίθανο πρόεδρα. Μάλλον κάνει ό,τι μπορεί να μην αλλάξει χέρια η ΠΑΕ. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση; Να δώσει Ντίνα δανεικό στην Παναχαϊκή; Να ξεπουλήσει τα πάντα; Είναι απίστευτα τα σχόλια που διαβάζω σε διάφορα sites, σχόλια που επικροτούν κινήσεις τέτοιου τύπου. Πόσο προβατοποίηση να αντέξει ένας σκεπτόμενος νους πια;

    ΥΓ
    Στα τσακίδια αυτός και οι αυλικοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και στους δύο.

    Παίδες με μπερδέψατε ποιος είναι ο εγκάθετος εγώ η ο πρόεδρας; Να ξέρω πως θα απαντήσω.
    Για να σοβαρευτώ και να προχωρήσω τη συζήτηση λίγο παρακάτω. Ο Φιγκερόα είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που αν δεν έχει άλλα προβλήματα τραυματισμών μπορεί να συνεισφέρει πολλά σε κάθε ομάδα. Αν δεν τραυματιζόταν δεν θα τον βλέπαμε στον τωρινό Παναθηναϊκό. Αυτός ο παίκτης ίσως και να έφερε τέτοια πρόταση, προσωπικά το αποκλείω όχι λόγω αξίας αλλά λόγω αφραγκίας γιατί αν γνωρίζω πως δεν έχεις χρήματα θα σου ρίξω και την τιμή.

    Στέφανε δεν γνωρίζω ποια είναι η επόμενη κίνηση αλλά θεωρώ πως αυτή ήταν ίσως η αφορμή για τον Δ.Γ. για να πει πως πέρα από τα οικονομικά στοιχεία κάποιοι ενήργησαν χωρίς να ρωτήσουν κλπ κλπ και να αποσύρει την «πρόταση» που θα έκανε πριν την κάνει. Δημήτρη για κάποιους από εμάς δεν υπήρχε θέμα πρότασης από την αρχή όσο και αν έσκουζαν τα πρόβατα, άρα δεν μας εκπλήσει τίποτα.

    Τι; Ρώτησαν τον φαλακροκόρακα αν θέλει να επιστρέψει; Σε λίγο θα ζητούσουν και του Βαγγελάκη του χλεμπόνα να μας πει αν θέλει να γυρίσει. Να μην επιστρέψει κανένας άλλος που απαξίωνε με δηλώσεις την ομάδα και έλεγε ύμνους για τον θρήνο. Να φύγει και ο Κοτσόλης που είχε κάνει αντίστοιχες δηλώσεις.

    Τελικά άσχετα αν στην ομάδα(στο διοικητικό κομμάτι) ενεργούν σαν τον δημόσιο τομέα πριν λίγα χρόνια(δεν μας ακουμπάει κανείς κάνουμε ότι θέλουμε) το Δώρο Χριστουγέννων θα το πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα! Και οι 2 γράψαμε την λέξη "ἑγκάθετος"; Κλαίω! Καλημερα, παίδες.

      Διαγραφή
  4. AKOYΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΕΙΝΗΣ-ΑΘΛΙΑΣ-ΑΙΣΧΡΗΣ-ΕΜΕΤΙΚΗΣ GAY-ROΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΡΘΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...TI ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ;ΒΕΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ SUPERGAY-ROΛΙΓΔΑΣ...
    ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΟΠΡΙΤΟΑΛΗΤΕΣ!!!!!!
    ΤΟ YΓ. EINAI OΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ!ΟΤΑΝ ΤΑ ''ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ'' ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΟΡΤΩΝ!ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΛΙΔΕΣ-ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που δεν είπαν πως φταίει η Παιανία και ο ΙΒΒ που δεν κερδίζει η ομάδα.
      Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.

      Διαγραφή
  5. ΑΣΧΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΕΔΩ:
    https://secure.avaaz.org/el/petition/Ohi_stoys_pleistiriasmoys_akiniton_ton_yperhreomenon_Ellinon_3/
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ 2 Ε-MAIL ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και το καλύτερο -----> http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129571541

    ΡΕ ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έγραψε και το mypanathinaikos.
      Όντως το βίντεο είναι από 26/11. Γιατί άραγε;

      Διαγραφή
    2. καλησπερα Billy, εχω κανει αιτηση απο χτες για να μπορω να μπαινω στο mypanathinaikos.ειμαι παλιος αναγνωστης και απο πριν την αναστολη λειτουργιας του. να περιμενω καποια απαντηση στην αιτηση? βοηθησε με αν μπορεις. ευχαριστω. dk1977.

      Διαγραφή
    3. dk1977 και εγώ σαν αναγνώστης μπαίνω, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω πέρα από το να ενημερώσω τα αδέρφια (αν δεν το έχουν δει ήδη).
      Η απόφαση που πήραν είναι λογική αν σκεφτεί κανείς τι έκαναν κάποιοι αναγνώστες που διάβαζαν, ενημερωνόντουσαν και αντί να σχολιάσουν πουλούσαν μούρη σε άλλα blogs και sites.

      Διαγραφή
  7. Λοιπόν παιδιά όχι μόνο ο Φιγκερόα θα πουληθεί αλλά εάν έρθει πρόταση ακόμα και για τον Μπεργκ θα πουληθεί και αυτός.Όταν κοιτάς τα ταμεία της ΠΑΕ και βλέπεις φραγκοδίφραγκα τότε θα πρέπει να περιμένεις τέτοιου είδους κινήσεις.Εδώ περίμεναν το ντέρμπι με τον γάβρο για να πληρώσουν τους παίχτες από τα έσοδα, τον Φιγκερόα δεν θα πουλάγανε.
    Απλά αυτή η κίνηση δείχνει πόσο επιτακτική ανάγκη είναι να προχωρήσει το deal με τον Δημήτρη ή με οποιοδήποτε άλλο εμφανιστεί.
    Ασχοληθείτε λίγο με την επερχόμενη πάλι τιμωρία του ΠΑΟ με αυτά που έγραψε ο Ζαχαριάδης ότι έγιναν στην Ριζούπολη .Το σχέδιο του Βαγγέλα για να μας ρίξει στη Β εθνική προχωράει όσο εμείς ασχολούμαστε με Φιγκερόα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη δεν φταίει ο σκατοσακούλας για όσα πετάξανε τα «παιδιά» προς τους Απολλωνιστές αλλά και μέσα στο γήπεδο. Φταίνε τα ίδια τα παιδιά.
      Η λύση είναι μία για αυτά τα τσογλάνια αλλά ανέφικτη. Μαζευόμαστε σε ομάδες των 30-50 ατόμων και περιφρουρούμε την κάθε θύρα από τα μαλακισμένα παιδιά που δεν παρακολουθούν το ματς αλλά θέλουν μόνο να κάνουν επεισόδια. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει, λόγω κόστους και έλλειψης διάθεσης από τους περισσότερους να τα βάλουν με άτομα που δρουν σαν συμμορίες. Εμείς ξέρουμε από φάπες, αλλά αυτά έχουν μάθει με μαχαίρια και πίσω μας έχουμε άλλοι γυναίκες και άλλοι οικογένειες.

      Όσο για τον Δ.Γιαννακόπουλο το ξαναγράφω, δεν έχει κάνει πρόταση και δεν θα κάνει ούτε και θα φέρει πρόταση από Κίνα.

      Διαγραφή
  8. Λεφτά δεν υπάρχουν και ξεπουλάμε ότι υπάρχει για να πληρωθούν μισθοί και τυχερά.Πόσο χαζός πρέπει να ναι κάποιος για να πιστέψει ότι ο Λούτσο έφυγε μόνος του και δεν τον πούλησε η διοίκηση όσο όσο ας είναι καλά το σανό.Σιγά σιγά θα ξεπουλήσουμε και ότι ποιοτικό υπάρχει λόγω έλλειψης χρημάτων και για να μην διεκδικήσουμε κάποια έξοδο στην Ευρώπη και χρειαστεί να φτιάξουμε φάκελο πάλι.Οι άνθρωποι πρέπει να φύγουνε ΑΜΕΣΑ πριν εξαφανίσουνε ότι απέμεινε απο τον ΠΑΟ.Μόλις υπήρξε ακόμα μια αφορμή για απόσυρση της πρότασης εξαγοράς της ΠΑΕ πρόταση που πιστεύω ότι δεν υπάρχει φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γιαννακόπουλος μέσω της Πράσινης αποθεώνει το ξεπούλημα Φιγκερόα... Π@π@ρια μάντολες δηλαδή! Δεν ήθελα να σε πιστέψω, μολονότι τα επιχειρήματά σου ήταν λογικά, αλλά πλέον αρχίζω να πείθομαι...

    ΥΓ
    Σόρυ για τα γαλλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει αδερφέ. Ούτε τα γαλλικά πειράζουν, ούτε που δεν ήθελες να πιστέψεις όσα έγραφα.
      Για να πω την αλήθεια, ήθελα πολύ να με βγάλουν λάθος αλλά τελικά στις επιχειρήσεις μετράει πρώτα το δικό τους όφελος. Η ομάδα είναι το δικό μας πάθος, αλλά όχι το δικό τους.

      Διαγραφή
  10. ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!!ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι φοβούνται ρε αδερφέ που μπορούν να μην βγουν στην 5άδα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μείωση βαθμών λόγω Φιφα, φάκελος Ουέφα, τιμωρία έδρας σε κρίσιμα ματς, εμπνεύσεις προπονητή.

      Τελικά κερδίζουν χρόνο. Εκεί καταλήγω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Το πρωτάθλημα το πήρε ο θρήνος, Ευρώπη δεν θα μα βγάλουν, την επόμενη χρονιά ακόμη και άνοιξη να αναλάβει κάποιος θα την σώσει. Δεν μπορώ να βρω για ποιον λόγο κάνουν ότι κάνουν.

      Διαγραφή
  11. ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΟΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ 26/11.ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΙΓΚΕΡΟΑ ΣΑΝ ΤΟ ''ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ'' ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑΧΥΣΤΑ!
    ΗΔΗ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΟΣΑΪΤ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΣΤΛΕΪ Η ΚΟΖΛΕΪ(ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ)ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ GAY-ROΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ,ΕΝΩ ΤΟ ''ΡΕΠΟΡΤΑΖ'' ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ O GAY-ROΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ(ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ)ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΡΙΑ...ΕΔΩ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε να ακούσουμε ακόμα πολλά. Ο Γενάρης αργεί να έρθει και κάποιοι τους δίνουν παράταση ζωής. Όσο αυτοί βρίσκονται στη θέση των διοικούντων τόσο η ομάδα θα βουλιάζει. Το καλό είναι πως θα γκρεμιστούν όλοι μαζί.

      Διαγραφή