Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δηλαδή δε θα βάλουμε φωσφορίζον πλέγμα;

fosforizon plegma
Λείψαμε μια ημέρα λόγω τεχνικών εργασιών και έβγαλαν πάλι τρελό γέλιο οι κολαούζοι του "-37". 'Έκαναν μόνο ένα μικρό διάλειμμα για να πανηγυρίσουν το ψεύτικο πέναλτι που έδωσε τη νίκη στο γαύρο και μας επιτρέπει να μείνουμε μόνοι μας στην τέταρτη θέση, Πραγματικό πανηγύρι έστησαν οι Χλαπάτσες στη "διοίκηση" που βούτηξε ο Βάις και ξεφύγαμε από τον ανταγωνιστή μας, τον πανίσχυρο Αστέρα Τριπόλεως.

Βέβαια, πετύχαμε μεγάλη "νίκη" στη Super League. Για την ακρίβεια, πανηγυρίζουμε που πέτυχε μεγάλη νίκη ο ΣΚΑΙ και θα μπορεί να βγάζει τα γραφικά του σποτάκια χωρίς συνέπειες. Δεκάξι βαθμούς από την κορυφή είμαστε, τέταρτοι είμαστε, λεφτά σε όποιον μιλάει ελληνικά και αφρικανικά χρωστάμε, αλλά όλα κι όλα. Τις "νίκες" του ΣΚΑΙ τις πανηγυρίζουμε. Και δυστυχώς τις πανηγυρίζουν και κάποια πρόβατα που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι όλο αυτό το πανηγύρι έχει καμία σχέση με το καλό του Παναθηναϊκού.

Επίσης, μάθαμε ότι ο Αλαφούζος και ο Γιαννακόπουλος πρόκειται να υπογράψουν "ρήτρα εμπιστευτικότητας". Γιατί άραγε; Για ποιο λόγο; Στην ΠΑΕ που πριν μερικά χρόνια αλώθηκε από απατεώνες μέσω διαρκών δημοσίων παρεμβάσεων, ενώ η ομάδα ΔΕ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ και ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, με τους καταστροφείς να τσιρίζουν "δε θα μας φιμώσετε" σε όσους ζητούσαν υπομονή μέχρι τον Μάιο, πότε ξαφνικά ανακαλύφθηκαν οι "ρήτρες εμπιστευτικότητας"; Τώρα που είμαστε αγωνιστικά και οικονομικά διαλυμένοι; Και ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να πιστέψει ότι οι "ρήτρες" αυτές δε θα σημάνουν συγκάλυψη και "κουκούλωμα";

Τέλος, οι κολαούζοι του "-53" μας είπαν σήμερα Κυριακή, ότι "ο Αλαφούζος παγώνει τις μελέτες για την ανακαίνιση της Λεωφόρου". Ποιες μελέτες; Τις μελέτες γιαλαντζί που υπάρχουν μόνο στα γραπτά των συνεργαζόμενων απατεώνων; Τις μελέτες "με το στόμα"; Τις μελέτες "στο μιλητό";

Καμία μελέτη δεν υπήρχε και καμία μελέτη δεν υπάρχει. Απλώς οι συνεργαζόμενοι κολαούζοι γράφουν συνειδητά ψέματα για να δουλεύουν κάποιους αφελείς που επιμένουν να πιστεύουν τα παραμύθια της "διοίκησης" και των πολιτευτών της φακής που κονομάνε από το όνομα του Παναθηναϊκού. Πότε γράφοντας παραμύθια της Χαλιμάς για "Άγγλους αρχιτέκτονες", και πότε πουλώντας σανό για "φωσφορίζοντα πλέγματα".

Οι μελέτες θέλουν λεφτά και σοβαρότητα. Μελέτες με το στόμα και μέσω βολικών δημοσιευμάτων δε γίνεται. Ούτε φυσικά με προεκλογικά παραμύθια του κάθε υποψηφίου που θέλει να το παίξει "ανοιχτοχέρης".


Αρκετό σανό έχουν πουλήσει όλοι αυτοί οι τύποι και αρκετά παιχνίδια έχουν παίξει με το όνομα του Παναθηναϊκού. Έφτασαν μάλιστα να γράψουν ότι "η επιχορήγηση των 7 εκατομμυρίων θα δώσει λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος". Ναι, έτσι είναι. Αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος δεν είναι ούτε η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΠΑΕ, ούτε τα συσσωρευμένα χρέη, ούτε το απαξιωμένο ρόστερ, ούτε η ηθική καταρράκωση του ονόματός μας. "Το μεγαλύτερο πρόβλημα", είναι να γίνει ένα "πασάλειμμα" στην απαρχαιωμένη Λεωφόρο και να συνεχίσουν να λειτουργούν τα μαγαζάκια αυτών που στηρίζουν το καθεστώς. Και αν μείνει και τίποτα, να "ενισχυθούν" όσοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην παρεούλα.

5 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΡΟΦΗ,ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΩΡΟΦΗ ΚΕΡΚΙΔΑ... ;-) ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ;;;;
    ΑΣΧΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΑΦΛΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ...ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΙΑ ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς το παλουκάρι. Εκεί κολλάς όχι στις «απλωτές» του Παπαδόπουλου που είναι για κόκκινες; Όλα μαζί μας κάνουν τον γνωστό σύλλογο των απογόνων του στόλου. όμως κάποιοι τους υποστήριζαν γιατί δεν θεωρούς τους gay αντιπάλους αλλά τον Αστέρα.

      Έχει πλάνο ο Αλ Αφ και η ΠΣ και μην σου πω πως θα κάνει και ξενοδοχείο με λίγες κλίνες αλλά όλες σε σουίτες...

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ,ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΩ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΚΑΛΑ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ''ΠΑΤΗΤΕΣ'' ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝOYN ΤΙΠΟΤΑ ΤA ΚΟΡΑΚΙA ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ,ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ GAY-ROI ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ''ΤΗΓΑΝΙ'' ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ... ;-)
      MHN ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΑΛ ΚΑΡΑΦΛΟΥΖ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ' ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΡΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΨΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ...

      Διαγραφή
  2. Τι του λείπει του ΠΑΟ μας το φωσφορίζον πλέγμα και κάποιες μελέτες για την Λεωφόρο που πλέον δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο λόγω παλαιότητας.Πόσο σανό θα ταϊζουνε όσους τους πιστεύουν ακόμα.Αντί να λύνουνε τα οικονομικά προβλήματα της ομάδος με τις προσφυγές παιχτών,μας λένε για φωσφορίζον πλέγματα και πράσινα άλογα..Οι μισθοί να πέφτουνε και όλα να πάνε ναα...!!! Σιγά σιγά να φεύγουνε γιατί ο κόσμος πλέον δεν του πιστεύει εκτός απο λίγους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο κάποιοι θα συνεχίσουν να τρώνε το σανό ο Αλ Αφ θα συνεχίζει να τους ταΐζει. Τι το παράξενο; Είναι το ίδιο με τα πολιτικά κόμματα που μας κυβερνούν.
      Μπορούν να φύγουν ΟΛΟΙ μαζί;

      Διαγραφή