Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ε Λ Ε Ο Σ

Είδα την ανακοίνωση και χαμογέλασα αφού την είδα μετά την ανακοίνωση για την κίνηση που έγινε πριν τον χθεσινό αγώνα. Σκέφτηκα πως τελικά ίσως έχουν και κάποιο θετικό στοιχείο. Την διάβασα ολόκληρη μία, δύο, τρεις φορές αλλά τελικά οι άνθρωποι δεν αξίζουν να βρίσκονται πουθενά. Δεν αξίζει να λέγονται άνθρωποι.

Το σχόλιό μου στο τέλος μετά από αυτό που διάβασα.
13/12/2013 1:35:00 μμRATE:
Bazaar ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
Τα θέλω όλα πράσινα!
Ο Παναθηναϊκός διοργανώνει για τους φίλους της ομάδας ένα 4ήμερο Bazaar με εμφανίσεις, ρούχα, αναμνηστικά και αξεσουάρ από 1 έως 13 Ευρώ!

Οι φίλοι που θα επισκεφτούν το Bazaar, θα βρουν μια πληθώρα προϊόντων του Παναθηναϊκού και της adidas σε τιμές… κερκίδας, κάνοντας τις "πράσινες" αγορές τους και βρίσκοντας νέες ιδέες για δώρα ενόψει και των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Το Bazaar του Παναθηναϊκού θα επισκεφτούν ποδοσφαιριστές της ομάδας σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς, για να ανταλλάξουν ευχές με τον κόσμο και να μοιράσουν αυτόγραφα.

Για τους μικρούς Παναθηναϊκούς στο Bazaar θα βρεθεί η μασκότ του Συλλόγου ο «Πανάθας» που θα παίξει και θα φωτογραφηθεί με τα παιδιά.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προσέρχονται στο κλειστό γηπεδάκι τηςΘύρας 12 στη Λεωφόρο, από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έως και τηΔευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013.

Το Bazaar θα λειτουργεί από τις 10 π.μ., ενώ την Κυριακή από τις 11 π.μ.

Σας περιμένουμε όλους!

Αν βρείτε που θα πάνε τα χρήματα εγώ θα τους παραδεχτώ.
Τελικά που θα πάνε τα έσοδα του bazaar; 
Στα μικρότερα τμήματα;
Στις ακαδημίες του ποδοσφαίρου;
Στην ΠΑΕ;
Σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα;
ΠΟΥ;;;;;;;;;
Μήπως στην τσέπη μερικών;
Στα λογιστικά βιβλία τι θα γράψουν; Πουλάνε σε τιμή χαμηλότερη από αυτή που έχουν στο κατάστημα της ΠΑΕ.
Δρόμο από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

6 σχόλια:

  1. ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΑΣΕ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ''ΠΑΙΔΙΩΝ''...ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΑΤΗΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μενού τότε θα το εμπλουτίσουμε με την σπεσιαλιτέ "σανό με ποντικοφάρμακο"(γιατί πέρα από πρόβατα είναι και ποντίκια οι κεφαλές τους) και ένα σπέσιαλ γλυκό "ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ".
      Όσο για το γεγονός πως δεν τους αφήνω ήσυχους, είναι γιατί ζηλεύω το «φαγητό» που τους ταΐζουν!!!

      Διαγραφή
  2. Έλεος αν είναι δυνατόν..Καταντήσανε τον ΠΑΟ πάγκο Λαϊκής αγοράς αντί να ρίξουνε τις τιμές στο κατάστημα της ΠΑΕ.
    Τα λεφτά αλήθεια θα μάθουμε που θα πάνε ή δεν θα μάθουμε όπως έγινε και με τα λεφτά που είχανε μπει και δε μάθαμε απο ποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις πολλές απαιτήσεις αδερφέ. Να μαθαίνεις την αλήθεια για τα ποσά που μπαίνουν και βγαίνουν από τα ταμεία της ΠΑΕ; Αν σε έλεγαν Μπαμπουίνο ίσως και να τα ήξερες όλα.

      Διαγραφή
  3. Εκπτώσεις τις οποίες εμφανίζουν ως bazaar, για να τσιμπήσουμε να δώσουμε τον φιλανθρωπικό οβολό μας. Το αφεντικό τρελάθηκε και τα χαρίζει όλα, φίλτατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με πείραξε που θα κάνει bazaar και πιθανόν τα έσοδα να πάνε στην ομάδα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΙΣΧΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.
      Οι άνθρωποι είναι ... και που τους αποκαλώ ανθρώπους πολύ τους είναι. Αν μπορούσα να τους εξαφανίσω θα το έκανα. Είμαι εκτός εαυτού με την κίνηση αυτή.

      Διαγραφή