Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πανάθα λίγο απ' όλα

Καθόμουν και σκεφτόμουν αν έπρεπε να γράψω ένα τελευταίο κείμενο για τον Παναθηναϊκό μας στο ποδόσφαιρο μιας και το αυριανό θα είναι για την ομάδα του μπάσκετ. Τελικά αποφάσισα να το κάνω και να σχολιάσω τα όσα έγιναν σήμερα.

Στην ΓΣ ακούστηκαν ... πομφόλυγες.
Τι είναι πομφόλυγες; Ανοίξτε κανένα λεξικό μπας και μάθετε, ναι εσείς που το παίζεται σεκιουριτάδες της πράσινης blogόσφαιρας ανοίξτε κάποιο λεξικό μπας και ξεστραβωθείτε.
Τι είναι λεξικό;
Στην ΓΣ δεν ακούστηκε τίποτα νέο και καμία αλήθεια σχετικά με όλα όσα αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα. Ότι και να είπανε τα είχαν ξαναπεί και ξαναγράψει. Μόνο αν υπήρχε μπουφές θα κατανοούσα την παρουσία σε μία τέτοια ΓΣ για όσους πήγαν.

Παναθηναϊκός-Ξάνθη...2-1 με δύο γκολ του Αμπέιντ...Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Ποιους στόχους; Να κρατηθεί κοντά στην κορυφή και να μην πάει να σπάσει το περσινό αρνητικό ρεκόρ διαφοράς από την κορυφή από τον πρώτο γύρο. Η διαφορά συγκρατήθηκε στους 19 βαθμούς αλλά τόση είναι και από τον Άρη που βρίσκεται τελευταίος.
Η Ξάνθη έπαιξε, έχασε και όλα είναι καλά. Κάπου το θυμάμαι αυτό. Λέτε να είναι deja vu; Όχι φυσικά, απλά η Ξάνθη ενεργεί βάσει των συμφερόντων της. Πότε έπαιξε ξανά στην Λεωφόρο, έχασε αλλά στο τέλος βγήκε αυτή κερδισμένη; Θυμάστε; Στον αγώνα που έκρινε ποιος θα ήταν ο πρώτος επιλαχών για την θέση του ΠΑΣ. Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα και δεν ζορίστηκε και πολύ η ομάδα της Θράκης. Εξάλλου είναι μόνο 6 βαθμούς πίσω μας και  αν κερδίσει και ο Άρης ή έστω δεν χάσει τότε θα είμαστε πιο κοντά στην τελευταία θέση παρά στην κορυφή.

Αύριο(σήμερα) θα παίξουμε τον δεύτερο ημιτελικό στο μπάσκετ κόντρα στους gay πελάτες μας. Στον τελικό περιμένουν από σήμερα τα πιτσιρίκια του Άρη. Θέλω πολύ να δω έναν  τελικό ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες Ελληνικές ομάδες.

Καλή βδομάδα να έχουμε και το βράδυ να συμπληρώσουμε το ζευγάρι του τελικού.

ΥΓ Δεν μπορώ να σχολιάσω τα όσα είπε ο Βαζέχα για την ομάδα. Ο άνθρωπος ΑΓΑΠΑΕΙ και θέλει με τον τρόπο του να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ αυτά τα νέα παιδιά της ομάδας μας. Μαζί με τα νέα παιδιά κερδισμένοι είναι και όσοι φταίνε.

8 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ν' ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ Π@Π@ΡΙΕΣ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟ «ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ» ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΤΡΕΛΑΝΤΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΚΑΒΗΣ...
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ,ΔΗΛΑΔΗ Ν' ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)...
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΖΕΧΑ,ΑΛΛΑ Ο «ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ» ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΘΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να μην ψάξεις τι είπε ο Βαζέχα. Απέραντη αγάπη για την ομάδα.

      Διαγραφή
  2. Μην αναφέρεται συνέχεια το συν 19 ή το συν 32 και δεν ξέρω εγώ που μπορεί να φτάσει η διαφορά όταν γνωρίζεται ότι είναι πλασματική αφού δεν τους αφήνουν τους gay να χάσουν βαθμούς με τίποτα τα κοράκια και όλοι οι σύντροφοι τους μπας και καταφέρει και πάρει το αήττητο πρωτάθλημα.

    Υ.Γ Αυτό δεν σημαίνει ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα υπήρχε βαθμολογική διαφορά αλλά όταν έχεις τα τωρινά δεδομένα καλύτερα να μην αναφέρεται πιστεύω.Ούτως η άλλως οι εμφανίσεις της ομάδας μας αρκούν ως επιχείρημα για την ποιότητας μας φέτος δεν χρειάζεται η σύγκριση με τους βαθμούς των gay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη υπό φυσιολογικές συνθήκες, στην ομάδα και όχι στο πρωτάθλημα, δεν θα έγραφα για την διαφορά των βαθμών. Έλα όμως που ο «τιμωρός της Τρούμπας» όλο μιλάει και δεν κάνει τίποτα. Ας μην το άνοιγε ο πρόεδρος της Π.Σ. το στόμα του και να μην έλεγε πως θα ελέγχει τη διαιτησία, θα γκρεμίσει την παράγκα και άλλα κρύα αστεία και εγώ θα ενεργούσα διαφορετικά. Είναι σαν τους φαφλατάδες που δεν έχουν καμία εμπειρία αλλά τα ξέρουν όλα και τα έχουν κάνει όλα.
      Κάθε πράξη έχει και τον αντίκτυπό της. Εδώ στο κανάλι του ο Κακέτσης ξεβράκωνε τον πρόεδρο των gay και πήγαινε συνέχεια ο ΑΡΔ να τον κόψει αντί να του δίνει πάτημα να πει και άλλα.
      Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι γιατί το ίδιο θα έκανα αν ...

      Διαγραφή
    2. Εντάξει και αυτά που είπε ο Κακέτσης καλά ήταν.Μην ξεχνάς ότι ο ΣΚΑΙ έχει δεχτεί τρεις φορές επιθέσεις τις δύο με μολότοφ και την μία με χειροβομβίδες και δεν έχει συλληφθεί κανείς.

      Διαγραφή
    3. Σε μία ευνομούμενη χώρα όλα τα μνημονιολάγνα ΜΜΑ θα είχαν κλείσει και εδώ εσύ σκέφτεσαι τι θα γινόταν στο κανάλι του Αλαφούζου.
      Σίγουρα η σκέψη σου είναι σωστή σε αντίθεση με τη δική του, να υποστηρίξει το μνημόνιο όσο δεν πάει, αλλά το γεγονός των επιθέσεων δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί να είναι από πραγματικές μέχρι στημένες. Δεν έχουν μπέσα και δεν υπολογίζουν ούτε τους ανθρώπους. Η χώρα βιώνει γενοκτονία και αυτοί αποκρύπτουν κάθε στοιχείο.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη για το τεράστιο αποτέλεσμα κόντρα στο μεγαθήριο της Ξάνθης τι να πεις ζήτω η απελευθέρωση..Στο τέλος πάλι η Ξάνθη θα βγεί Ευρώπη και όλα καλά θα είναι για τους "επιστήμονες"της διοίκησης..Πάλι ακούσαμε για Λεωφόρο 22000 θέσεων απο τον "πρόεδρο" και το σανό συνεχίζεται αμείωτο μεχρι να λιώσει και αυτή η καραμέλα..Ελπίζω σήμερα στο μπάσκετ κυρίως λόγω κόμπλεξ των gay και εγωισμού των παιχτών μας να τους τελειώσουμε και να τους κοπεί λίγο η γλώσσα γιατί απο προπονητή καήκαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω στο τέλος να έχουμε άλλη διοίκηση. Έτσι όπως το πάνε το θέμα αρχίζω να συμπαθώ τον ΙΒΒ και να σκέφτομαι πως δεν θα ήταν άσχημα αν επέστρεφε. Που έφτασα με τους απίθανους.
      Στο μπάσκετ ο Μήτσος και η παρέα του έκαναν την συνηθισμένη τους δουλειά και ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΠ.

      Διαγραφή