Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-4

Ένας Παναθηναϊκός που κέρδισε εύκολα.
Ένας Παναθηναϊκός που έβαλε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Ένας Παναθηναϊκός που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι της φετινής χρονιάς σήμερα.
Ένας Παναθηναϊκός που έκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Εγώ σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αρνούμαι να χαρώ, να πανηγυρίσω και να σχολιάσω για αυτό το 0-4 και την εύκολη νίκη. Δεν μου το επιτρέπει η ιστορία της ομάδας και όσα έχω ζήσει. Ας αρχίσουν τις θριαμβολογίες οι ΑΡΔ και τα ΦΑΡΤ. 
Ας καθίσουν να χαρούν όλοι όσοι σήμερα άκουγαν τα καραγκιοζάκια να μιλάνε και να λένε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κοντράρει τον μΠάοκ στα play-off. Θεωρούν σίγουρα τα play-off και την αδειοδότηση από την Ουέφα; Μάλλον συνεχίζουν να ταΐζουν σανό τον κόσμο της ομάδας. Σήμερα απλά επέκτειναν λίγο το χαλί για να κρύψουν και άλλα από κάτω. Δεν μου φταίνε σε τίποτα τα παιδιά της ομάδας, ειδικά τα νέα παιδιά που είναι δικά μας, αλλά δεν θα αλλάξω μυαλά γιατί έτσι θέλουν κάποιοι.
Αν έχω να εκφράσω ένα συναίσθημά μου σήμερα είναι η συμπάθειά μου προς τον Καρέλη που στάθηκε άτυχος και δεν πέτυχε κάποιο τέρμα.

προσθήκη μετά την δημοσίευση
Ο Τασούλης προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε να το χαλάσει το παιχνίδι.
Για να μην θεωρηθεί πως δεν μου άρεσε σήμερα η εικόνα της ομάδας, εγώ λέω πως ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει και πως έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όμως αυτό έπρεπε να είναι το δεδομένο και όχι να χαιρόμαστε που το είδαμε μετά από τόσο καιρό.

7 σχόλια:

  1. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 2-3 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ 2ο...ΒΕΒΑΙΑ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ''ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΩΝ'' ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ;-)
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΧΑΝΕΣ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ,ΟΥΤΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ THΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ;;;
    ΑΧ ΡΕ ΚΑΡΕΛΗ(ΙΑ) ΠΟΣΑ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;;; :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε το παιδί(Καρέλη) ας χάνει πολλά γιατί κάπου θα ξεμπουκώσει. Αν δεν έκανε ευκαιρίες τότε θα φοβόμουν περισσότερο. Ας του δώσουμε τον χρόνο του. Εδώ μας έφεραν Τοτσέ, Φορναρόλι κλπ και οι περισσότεροι δεν μίλησαν, θα καθίσουμε ΕΜΕΙΣ να τα βάλουμε με τον Έλληνα πιτσιρικά; Αν είναι κάποιοι να κάνουν κάτι τέτοια ας το κάνουν τα ορφανά που τους είχαν απειλήσει το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Η ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ MY PANATHINAIKOS +@(+ΑΠΕΙΡΟ)!!!

      Διαγραφή
  2. Δίπιτα με κοτόπουλο κοντοσούβλι μοίραζε ο Αλαφούσκας χθες από την χαρά του. Και σανό αντί για σαλάτα. Φυσικά και χάρηκα κυρίως για την καλή εμφάνιση ΑΛΛΑ δεν έχω φτάσει στο επίπεδο να πανηγυρίζω γιατί νίκησα το σαρδελοχώρι.του όμορφου νησιού της Λέσβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Στέφανε.
      Αντί να παίζαμε με σβηστές μηχανές και να σκεφτόμασταν την κλήρωση του Ch.L. και τον πιθανό αντίπαλο της επόμενης φάσης εμείς κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας χωρίς να έχουμε Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

      Διαγραφή
  3. Ζήτω η απελευθέρωσηη...!!! Κερδίσαμε την νεοφώτιστη Καλλονή στο ουδέτερο Ο.Α.Κ.Α. και oι σουβλακοδίαιτοι πανηγυρίζουνε λες και προκριθήκαμε στους 16 του CL μιας και αύριο και την Τετάρτη παίζονται προκρίσεις.Άξιος ο μισθός τους.Πόσο σανό θα πουλήσουνε στον κόσμο ακόμα ΕΛΕΟΣ..Μόνο ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα δεν είπανε ακόμα.Δυστυχώς τον κανόνα να καθαρίζουμε τέτοιες ομάδες στο χαλαρό που ίσχυε κάποτε τώρα πρέπει να πανηγυρίζουμε.Χάρηκα για την νίκη και γω φυσικά αλλά όχι να πανηγυρίσω κιόλας όπως επιτάσουνε τα νέα ήθη των ανύπαρκτων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον αρχίζει το παραμύθι πως χτυπάμε την δεύτερη θέση από τον μΠάοκ. Σιγά μην ξεμένανε από ιδέες.

      Διαγραφή