Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Προσεχώς...

Από 'δω ΠΑΝ.ΚΙ. άλλοι

αυτή είναι η πρώτη σκηνή αλλά όχι και η τελευταία

5 σχόλια:

  1. Έχει βουίξει ο τόπος σχετικά με τα όσα εξεστόμισε ο Στηβ Κακέτσης κατά του buffalo-boyπου κατοικοεδρεύει εκεί που καταλήγουν τα σκ@τ@ της Αθήνας!

    Στα πράσινα βοσκοτόπια τσιμουδιά! Δεν κάνει να θίξουν το αφεντικό του αφεντικού τους! Ακόμα κι ο γλοιώδης Θωμαίδης προσπαθούσε με τον γνωστό δημοσιοκαφρίστικο τρόπο να τον φιμώσει να μην ακουστούν όλα όσα ακούστηκαν, χωρίς να τα καταφέρει γιατί τελικά ο Κακέτσης αποδείχθηκε πολύ κακό παιδί γι αυτό το γατάκι.

    Διάβασα σήμερα κάπου ότι ο gay πρέσβης της Ελλάδος στην Ευρώπη, τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ για ρατσιστικά συνθήματα των .... οπαδών του. Στα πράσινα βοσκοτόπια, τσιμουδιά!

    Όταν όμως η σουπερλιγδ και τα οργανάκια της τιμωρούν τον Παναθηναικό, κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν να βγάλουν πρώτοι την είδηση, σκορπώντας απλόχερα σανό και τη μιζέρια μεταξύ των οπαδών ότι είμαστε κατατρεγμένοι!

    Και υπάρχουν ακόμα ζωντανά που κρέμονται από την ... "πένα" τους (λέμε και καμμιά μ@λ@κι@ να περνάει η ώρα) και τους έχουν ευαγγέλιο! Και την πέφτουν σε όλους που αντιτίθενται με την γραμμή την καλής διοίκησης! Έχουν γίνει οι μόνοι εναπομείναντες πραγματικοί παναθηναικοί! Και οι μπαμπουίνοι και οι μακάριοι παπάδες και οι κριτές ζουν και βασιλεύουν και με τις ευλογίες της λέτας και των άλλων κορασίδων βιάζουν καθημερινά τη νοημοσύνη όσων δεν έχουν δυνατές αντιστάσεις σε τέτοιου είδους καρκινώματα.....
    Εγώ, ευτυχώς αντέχω ακόμα......

    Καλή συνέχεια Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως να γράψουν τα ζώα ρε φίλε για τον σκατοσακούλα αφού αδερφάκια είναι. Μήπως το πουροφόρος δεν είναι μαζί με το γαυρέτα και το κάτι πούστικο; Έτσι και τα «παιδιά» ακολουθούν την γνωστή οδό της σιωπής.

      Ναι οι gay τιμωρήθηκαν με 30.000 για ρατσιστική συμπεριφορά. GAY και ρατσιστές γίνεται; Μάλλον γίνεται τελικά.

      Πάντα θα υπάρχουν θύματα να διαβάζουν γνώμες άλλων, αντιπάλων, καλοθελητών και χρηματοδοτούμενων ΑΡΔ και ΦΑΡΤ. Βιάζουν τη νοημοσύνη όσων τους αφήνουν το περιθώριο και όσων το δέχονται χωρίς να αντιδρούν.
      Καλό κουράγιο, αφού αυτό επέλεξες.

      ΥΓ Τι μου θυμίζει η ιστορία του Σκατοσακούλα και η «πρόταση» του Δημητράκη; Χρωστάει ο ένας ΠΟΛΛΑ και ο άλλος χάνει ΠΟΛΛΑ. Μπα η ιδέα μου θα είναι.

      Διαγραφή
  2. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΔΕΛΦΕ!!!ΝΑ ΦYΓΟΥΝ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΓΛΟΜΠΟΥ MAZI M' AYTON ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΡΟΥΜΠΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ Τ' ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΟΥ...ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!
    ΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΟΥ Ο ΣΤΗΒ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ;;;ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΧΑΧΑΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάξε στο youtube, χαμός έγινε.
      Αξίζει να καθίσεις να το δεις.

      Διαγραφή
    2. ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΑΔΕΛΦΕ.ΣΚΕΤΟ ΣΟΟΥ ΗΤΑΝ,ΧΑΧΑΧΑ!!!!!
      ΒΛΕΠΩ ΤΗ «ΔΙΚΗ»,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ «ΚΟΝΣΕΡΒΑ».ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
      ΥΓ:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ... :-)

      Διαγραφή