Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τα 15 λεπτά δημοσιότητας του κάθε ανύπαρκτου

maragoudakis
Αφού "εξαφάνισαν" τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό, αφού πολέμησαν λυσσασμένα να μη φτιάξει γήπεδο, αφού επέβαλαν δικτατορικά στον κόσμο της ομάδας να παρακολουθεί τον γαύρο να παίζει μπάλα στο "σπίτι μας" (Τσάμπιονς Λιγκ), αφού επέβαλαν το καθεστώς των τραμπουκισμών και των συμμοριών, ήρθε η ώρα να φορέσουν το κουστουμάκι του "παράγοντα".

Φυσικά, στον κανονικό, τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό, όλοι αυτοί οι Μαραγκουδάκηδες, Αβραμίδηδες, Μιχαλαριάδες κλπ, δε θα περνούσαν ούτε από την εξώπορτα. Στον κανονικό Παναθηναϊκό, δε θα έκαναν τους οικονομολόγους οι Καρανάσοι των διπλών αποδείξεων. Ήταν απαραίτητο να τον συρρικνώσουν στα μέτρα τους, να τον διασύρουν και να τον διαλύσουν για να βγουν όλοι αυτοί στην επιφάνεια. Και το κατάφεραν.
Μην περιμένετε να σχολιάσουμε αυτά που ακούστηκαν στη θλιβερή μάζωξη του "Παρκ". Ήταν τα 15 λεπτά δημοσιότητας του κάθε ανύπαρκτου που έγινε "παράγοντας". Αυτά που ειπώθηκαν, δεν αντέχουν σε καμία απολύτως κριτική. Όποιος πάει να τα αντικρούσει ή να τα σχολιάσει στα σοβαρά, απλώς εκτίθεται και οι ίδιος και στην ουσία νομιμοποιεί τις ασυναρτησίες τους.
Είναι σα να σχολιάζεις το γράμμα ενός πεντάχρονου στον Αι-Βασίλη: "Άγιε μου Βασίλη, φέτος για τα Χριστούγεννα θέλω ένα γήπεδο 45 χιλιάδων θεατών δίπλα στο σπίτι μου, με κλειστά μπάσκετ και βόλεϊ από κάτω. Με πάρκινγκ 1.000 θέσεων. Θέλω να δω και τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στη γειτονιά μου. Καλέ μου Άγιε Βασίλη, θέλω να πάρουμε καμία δεκαριά κτίρια στην περιοχή, αλλά επειδή ο μπαμπάς μου δεν έχει λεφτά, θέλω να μου φέρεις και καμία 100στη εκατομμύρια. Επίσης μπαμπά μου, το γήπεδο να γίνει λοξό επειδή δε θέλω να μου γκρεμίσουν το σχολείο. Σε ευχαριστώ Άγιε μου Βασίλη. Φέτος ήμουν καλό παιδάκι. Υ.Γ. Σε ευχαριστώ για τον Καζιγιάμα που μου έφερες πέρσι."
Κριτική λοιπόν για τα παραμύθια του Θόδωρα και της υπόλοιπης παρέας των πολιτευτών, δεν υπάρχει. Απλώς θλίψη για κάποια μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ και για κάποιους (ελάχιστους) ανθρώπους με ιστορία που πήγαν και νομιμοποίησαν αυτό το έκτρωμα.
Και φυσικά, αηδία για τους δημοσιογράφους που όχι μόνο δεν τόλμησαν να κάνουν ερωτήσεις, αλλά όλα αυτά τα δημοσιεύουν σήμερα στα σοβαρά.
Τελικά τα κατάφεραν. Τον έφεραν τον Παναθηναϊκό στο μέτρα τους. Για να κάνουν τους παράγοντες οι ανύπαρκτοι και να αισθάνονται "κάποιοι" οι απίθανοι.
Σχόλιο ΒΤΚ
Το κείμενο είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ. Τα γράφει τόσο ξεκάθαρα όσο και όταν τα έγραφαν τα αδέρφια στο myPanathinaikos. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε πως Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ
Μήπως είναι καιρός να πάρουν δρόμο όλοι αυτοί από την Παναθηναϊκή οικογένεια;

4 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα μολύνουμε εμείς το Αιγαίο αδερφέ. Θα τους βάλουμε σε ένα αεροπλάνο και θα τους στείλουμε σε μία «δημοκρατική» χώρα να περάσουν καλά. Πακιστάν, Ιράν, Αφγανιστάν, Αίγυπτο...

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά τέλειο κείμενο. Το διάβασα χθες βράδυ κι εγώ στο glory days και σήμερα βλέπω ότι το αναδημοσίευσες. Όλα τα ερπετοειδή στην σειρά. Ο στόχος πασιφανής: τάισμα σανού ώστε να ξεχαστεί η κατάντια του να κυνηγάς την τετράδα αντί του τίτλου.

    Αυτό λέγεται λαϊκισμός, κάτι που στο κανάλι του πρόεδρα ξορκίζεται μετά βδελυγμίας όσον αφορά στα ΔΝΤ, τις "μεταρρυθμίσεις" κ.λπ αγαθοεργίες που έχει πάρει εργολαβία ο Σκάϊς. Δηλαδή, ο Βαρδινογιάννης, μία από τις 3-4 πλουσιότερες και ισχυρότερες οικογένειες εν Ελλάδι, δεν ήξερε να πει τα ίδια περί Λεωφόρου. Δεν ήξερε να γλείφει τον φορέα και λοιπούς σουβλακοδίαιτους, για να αποθεώνεται κάθε Κυριακή. Δεν ήξερε να χρησιμοποιήσει την πολιτική εξουσία κατά το δοκούν. Δεν ήξερε να ταϊζει δημοσιογράφους, για να του φτιάχνουν το image; Τέλος πάντων δεν ήξερε έστω να τουιτάρει ο άχρηστος;

    Και όλα αυτά θα τα κάνει κάποιος που δεν έχει βάλει δεκάρα τσακιστή από την τσέπη του στην ομάδα; Ο κύριος -37; Δουλευόμαστε αναμεταξύ μας και ο Παναθηναϊκός οδηγείται στην απαξίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε καλό κείμενο που προλαβαίνω να δω έγκαιρα το βάζω, αλλά αυτό παραήταν καλό. Τόσο καλό που τους μάτωσε όλους μαζί σε μία δόση.

      Η οικογένεια ήξερε να τα κάνει όλα αυτά αλλά δεν ήθελε, με αποκορύφωμα τον ΙΒΒ που πήγε σαν πρόβατο για σφαγή είτε απέναντι στους μούλους είτε απέναντι στους εκτοψευτές.

      Ρήτρα ακόμη δεν υπέγραψαν και οι μέρες περνάνε. Άντε να δούμε που θα καταλήξουνε.

      Διαγραφή