Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τι Ξανθός μάγος και Κόπερφιλδ, η Ελλάδα έχει τον Τασούλη

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσων θα διαιτητεύσει τον αγώνα μεταξύ Καλλονής και Παναθηναϊκού, που θα διεξαχθεί την Κυριακή(8/12, 19:30) στο ΟΑΚΑ.


Ρε μάγκα Τασούλη θα μας πεις τον τρόπο που το έκανες το μαγικό; Ποιο μαγικό; Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ΜΟΝΙΜΟΣ κάτοικος ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Θεσσαλονίκης είναι δηλωμένος στο σύνδεσμο Δωδεκανήσων. Άρα ρε μάγκες ο Τασούλης μετέφερε τα Δωδεκάνησα στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε περιοχή που δεν έχει θάλασσα.

Ρε συ Τασούλη(έτσι δεν σε φωνάζανε τα μΠαόκια που σου έκλεβαν το πράσινο κασκόλ και σου έριχναν και φάπες όταν ήσουν μικρός;) πες μας τον τρόπο γιατί εγώ δεν γουστάρω για γείτονες να έχω Τούρκους, Αλβανούς, Σκοπιανούς και Βούλγαρους και θέλω να πάω την Ελλάδα κάπου πιο βόρεια και πιο δυτικά.

Για την ιστορία ο Τασούλης κάποτε ήταν βάζελος, γιατί Παναθηναϊκός δεν έγινε ποτέ, αλλά από τότες που κάνει καριέρα στα γήπεδα δεν έχει ομάδα γιατί υπηρετεί έναν ανώτερο σκοπό...Κάποιος έλεγε "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να ..." 
Είναι και καλό παιδί και μας βοηθάει να πάμε να ...

ΥΓ Για να προλάβω τα καλόπαιδα. Ξέρω, ξέρω..είμαι φασίστας, κομπλεξικός κλπ κλπ κλπ αλλά η γνώμη σας δεν με απασχολεί.
ΥΓ2 Αν κάποιος θελήσει να το ποντάρει το παιχνίδι τότε να παίξει Χ. Τάσος, Λέτα, Δώρα και το μάθημα κάποιων μας οδηγούν στο Χ.

6 σχόλια:

  1. Οποια ομαδα και αν αγαπας οταν εισαι μικρος, οταν μεγαλωσεις ( και γινεις διαιτητης ) αλλαζεις, γινεσαι ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ, στο Ελλαντα.
    Να σας πω και ενα αλλο με τον Τοτο? ή με τον ΘΕΙΟ? ή με τον ΧΟΝΤΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας πεις αν του προκάλεσες και εσύ ψυχολογικά του Τασούλη.
      Όποτε και να μας σφυρίξει εμάς ο Σιδηρόπουλος, μας πάει αίμα. Πρώτη φορά τον θυμάμαι πριν χρόνια σε ματς κόντρα στην Ξάνθη(ίσως και πρώτη αγωνιστική) και δεν έδινε τίποτα από όσα έβλεπε.

      Διαγραφή
  2. Η αληθεια ειναι φιλε Βασιλη οτι αρχισα να αμφιβαλλω με τον εαυτο μου, ρε μπας και οταν ημουν μικρος ειχα αχρωματοψια και το κοκκινο το εβλεπα πρασινο.Απο την αλλη σκεφτομαι και το αλλο, ρε μηπως διαβαζε το μελλον ( και ηξερε οτι θα γινει διαιτητης, ουδετερος παντα ετσι? )και μας εκανε κολπο ολους?
    Ενα ειναι το σιγουρο, πρασινος δεν ειναι (τωρα ), μαλλον ειναι ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ οπως ολοι αλλωστε, δυστυχως για τις ομαδες μας
    Α ΡΕ ΘΕΙΟ, Α ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο ουδέτερος όσο ήταν και ο μακαρίτης ο Παρασίδης, ο ουδέτερος μεταξύ 3 και 4...

      Διαγραφή
  3. ΕΔΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΒΑΥΑΡΙΑ,Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ;;;;;
    ΕΠΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΧΟΧΟΧΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΛΑΘΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ:ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΓΓΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΦΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ!ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ (ΚΟΡΑΚΟ)ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ...
    ΥΓ:ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ Η...ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή