Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Νίκη στην Λιβαδειά = υγεία ;;;;; Αλλάξτε πλευρό.

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με 0-4 στην έδρα του Ολυμπιακού Λιβαδειάς.
Έβαλε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Έβαλε γκολ ακόμη και μετά την αποβολή του Λαγού.
Θα βγούνε όλοι οι υπέρμαχοι της εξυγίανσης και θα γράψουν διθυραμβικά κείμενα για την μαεστρική καθοδήγηση και άλλα τέτοια.
Θα μας ενημερώσουν πως ο Παναθηναϊκός πέρασε μόνος 4ος στη βαθμολογία, αλλά ο Αστέρας δεν έχει παίξει ακόμη για αυτή την αγωνιστική.

Θα ξεχάσουν να μας πούνε πως η διαφορά ΜΙΑ αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου είναι στους 19 βαθμούς.
Θα ξεχάσουν να μας πούνε για το πρόστιμο που μας επέβαλαν γιατί δεν κατατέθηκε η εγγυητική επιστολή για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ.
Αν αυτά δεν είναι υγεία, τι είναι;

ΥΓ Επειδή για τη νίκη θα γράψουν και κάποια blog που εκτιμώ και επισκέπτομαι γιατί δεν είναι λοβοτομημένοι οι συντάκτες τους μην παρεξηγηθεί το κείμενο. Εκείνοι μπορούν να γράψουν μόνο για το παιχνίδι, τα ΟΡΦΑΝΑ όμως ΟΧΙ.
ΥΓ2 Το ματς δεν το είδα και άκουσα μόνο το δεύτερο ημίχρονο λόγω υποχρεώσεων.

4 σχόλια:

  1. XAΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΠΟΥ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΑ,EYTYXIΣMENA ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 4ΑΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ...ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΑΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑΚΟΥΠΟΛΗ... ;-)
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΟ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΜΕ 9 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ 5o ΓΚΟΛ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ! :-)
    MHN MOY ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ -56 ΚΑΙ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ,ΜΠΥΡΑΣ KAI ΔΙΑΦΟΡΑΣ(ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΝΤΑ)ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας το λένε όμως έγκαιρα για να ποντάρουμε στο στοίχημα και να πανηγυρίζουμε και εμείς στο τέλος.
      Καλά άλλη φορά δεν θα τους βάζω χέρι, ίσως όμως μέρος μόνο του χεριού. Δείκτης, Μεσαίος...

      Διαγραφή
  2. TOYΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΕΡΙΩΝ ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΕ... ;-)
    ΑΣΧΕΤΟ,Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ GAY-RΟΝOVA ΓΙΑ «ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ»(!!!) ΜΕ ΤΑ «ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ...ΑΧ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΦΛΟΙ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ;;;; :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νόβα αποκοιμίζει όσους την ακούνε. Οι άνθρωποι αν δεν πληρώνονται τότε ζούνε σε ένα παράλληλο σύμπαν.

      Διαγραφή