Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Τα λόγια είναι περιττά για ΑΥΤΟΝ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Έχασε ΑΥΤΟΣ ο Παναθηναϊκός από τον Ατρόμητο.
Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι αλλά μία επιλογή και την συνέπειά της.

Η τιμωρία στον Καπίνο θα συνεχιστεί για πολύ ή έμαθε από τον Κοτσόλη;
Τα λεφτά του Φιγκερόα σε πόσες «διαδρομές» θα έρθουν στην Ελλάδα;
Αυτά χωρίς επεξήγηση για όσους δεν κατάλαβαν.

bonus σχόλιο λίγο πριν πατήσω δημοσίευση
Τα σουβλακοδίαιτα προφανώς είδαν υγεία στην ομάδα που δημιούργησαν οι καταστροφείς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ.

15 σχόλια:

  1. Πραγματικά Βασίλη, την υγεία κατάφερα να την δω κι εγώ απόψε, επιτέλους!
    Τις προηγούμενες φορές δεν με άφηνε η μίρλα που με δέρνει.....!
    Έτσι μου έλεγαν και είχα αποφασίσει να πάω σε γιατρό, γιατί δεν μπορεί όλοι να έβλεπαν την υγεία κι εγώ να μην μπορούσα!
    Αφού λοιπόν διαπίστωσα ότι πλέον η ομάδα τους είναι υγιής και απαλλαγμένη από συμπλεγματικές καταστάσεις του παρελθόντος, είμαι έτοιμος να αναφωνήσω κι εγώ:

    -Ρε δεν γ@μιέστε όλοι εκεί μέσα στον αλαφουζιακό Α.Ο. Και η πόρτα 13 και το κελι 33 και ο αλφι κι ο ανασταζε κι ο ντάμπι το ελεφαντάκι. Αει σιχτίρ, μας βγάλατε τον καρκίνο.....

    ΥΓ. Ξέρω ότι θα με κόψεις, αλλά το είπα.
    ΥΓ2. Καλή Κυριακή να έχουμε. Με τον Παναθηναικό θα ασχοληθούμε ξανά όταν ξαναγίνει Παναθηναικός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη από ότι διαπίστωσες και μόνος δεν σε έκοψα και ο λόγος είναι απλός. Δεν βρίζεις το @ σημαίνει at δηλαδή "α at μιέστε", δεν βρίσκω στα αρχεία κάποιου φορέα την ομάδα αλαφουζιακό Α.Ο., πόρτες-πλακωτό και φεύγα, όπως και δεν βρήκα κανέναν άλφι ούτε και ντάμπι. Δεν νομίζω να έχει σχέση με τον Ντάμπο. Το άει σιχτίρ έκανα πως δεν το είδα αφού δεν βρήκα τον παραλήπτη.

      Για να σοβαρευτώ. Η ομάδα έχει τα χάλια της όχι εξαιτίας των παικτών(όχι όλων) αλλά λόγω διαχείρισης και επιβολής των αποφάσεων της διοίκησης. Δυστυχώς είμαι «αναγκασμένος-εγκλωβισμένος» να ασχολούμαι με αυτή την ομάδα που φορά το έμβλημα του Παναθηναϊκού και χρησιμοποιεί το όνομά του. Ο λόγος απλός και τον έχω συζητήσει με αδέρφια, αν σταματήσω να ασχολούμαι με τον κλώνο του Παναθηνΐκού τότε πολλοί θα βγούνε να πούνε διάφορα(πως φοβήθηκα, πως δεν με χορηγούν άλλο, πως με νίκησαν και με έδιωξαν, πως ..., πως..., πως...) και δεν σκοπεύω να τους δώσω αυτή την χαρά. Πονάνε τα μάτια μου, θλίβομαι αλλά συνεχίζω και θα συνεχίσω σε μετωπική με όλους αυτούς γιατί ούτε το νταβατζιλίκι τους θα περάσει, ούτε θα σταματήσω μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Πόσο θα ήθελα να έγραφα για την ομάδα της δεκαετίας του 80, του 90 και των αρχών του 2000.

      Διαγραφή
    2. Βασιλη καλημερα!Φαγωθηκε η κορη μου να δει φετος την ομαδα.Εγω παλι ως καλος πατερας οφειλα να προειδοποιησω το παιδι για το τι θα δει(εχει μεινει στην εποχη του Σισσε που με τραβολογουσε μετα από κάθε ματς να περιμενουμε για αυτογραφο τονΤζιμπριλ και φωτογραφια με Τζορβα ) και να προφυλαξω τα ματακια της και την πνευματικη της υγεια!Ο ενας γιος, ο μεγαλος, ξερει πια τι γινεται και ο μικροτερος το ειδε από το Live streaming.Το παιδι ενώ παιζοταν το ματς μου ειπε το αυτονοητο:Mπαμπα αυτοι εδώ δεν ξερουν μπαλα, στο σχολειο μου τα αγορια παιζουν καλυτερα!Και τι μου λεει ενας τυπος διπλα?Φτασαμε στο σημειο να διστάζουμε να φερουμε τα παιδια μας με ποιον?Τον Ατρομητο!!!Οι παιχτες είναι καλοι,η αληθεια είναι όμως μια:Δεν την θελουν την ομαδα να προχωρησει!Και θες να σου πω και ένα τελευταιο και ας με κραξεις?Μια χαρα προπονητης είναι ο Αναστασιου και γκαραντι Παναθα είναι-ηξερε παρα πολύ καλα τον πατερα του ενας γνωστος μου που καταγεται από Αρτα μερια -αλλα το πρόβλημα είναι ένα,το γνωστο:Δεν θελουν να προκοψει η ομαδα αφου είναι ολοι σκατογαυροι στη διοικηση!!!Φευγοντας ρωταω το παιδι,θελεις να ξαναρθουμε?Ναι ρε μπαμπα, ενοειται,την άλλη φορα θα παιξουν καλυτερα!Καλημερα!!!!!

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα αδερφέ.
      Χαίρομαι για την απάντηση που έδωσε η κόρη σου, πραγματικά με κάνει να ελπίζω πως δεν θα σβήσουμε σαν οπαδοί.
      Μπορεί ο Αναστασίου να είναι Παναθηναϊκός αλλά σίγουρα δεν είναι προπονητής. Γιατί το γράφω αυτό; Αν ήταν προπονητής τότε θα έκανε το αυτονόητο. Θα έβγαινε να πει τι συμβαίνει στην ομάδα και θα αποχωρούσε με το κεφάλι ψηλά και όλοι όσοι τον κράζουμε θα βγαίναμε και θα γράφαμε πως είναι ντόμπρος και δεν θα βρισκόταν κάποιος να του αρνηθεί μία ακόμη ευκαιρία. Δουλειά θα έβρισκε στο εξωτερικό αν φοβόταν μήπως πέσει πόρτα στην Ελλάδα. Άρα για εμένα φταίει όσο και η φερόμενη ως διοίκηση και οι ΑΡΔ και τα σουβλακοδίαιτα.
      Μην ξεχνάς πως και ο Τασούλης ο ρέφερι από την Ρόδο μέχρι και στα εφηβικά του χρόνια τον κυνηγούσαν να τον δείρουν που ήταν Παναθηναϊκός. Τώρα όμως;

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ;;;Η ΟΜΑΔΑΡΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΙΚΟΥ Η ΚΑΡΑΦΛΟΥΖΙΚΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ:-0
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ Τ' ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ,ΕΕΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΟΤΣΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΛΟΥΡΟΣ,ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΠΑΛΙ,ΤΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;ΤΥΦΛΑ ΝΑ 'ΧΟΥΝ Ο ΝΕΣΤΑ,Ο ΚΑΝΑΒΑΡΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΜΠΑΛΗ ΞΑΝΘΟΨΕΙΡΑ ΕΚ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ Ο ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ!!!ΤΟ ΔΕ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ''ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ'' ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ,ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ,GAY,ΑΤΡΟΜΗΤΟ(ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕN ΠEIΡAZEI ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ''...ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ''ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ''!!!
    ΥΓ:ΚΑΠΟΙΟ ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΑ,ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΛΑΦΟΥΖΙΚΟΣ Η ΑΛΛΙΩΣ Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΦΛΟΥΖΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ(ΚΑΤΑ ΤΟ ''ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ")ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΥΛΟ...
    ΚΑΙ ΕΙΣ ''ΑΝΩΤΕΡΑ'' ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΑ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμπλεξες με εγκάθετους αδερφέ. Τα βλέπουμε όλα μαύρα και θέλουμε το κακό της ομάδας γιατί έχουμε κέρδος...
      Το πουλί δεν είδε καλά. Μόλις πείνασαν(μετά το 30λεπτο πανηγυράκι) πήγαν για τη χορηγία στο γνωστό σουβλατζίδικο. Θέλω να πιστεύω πως δεν επέστρεψαν πίσω μετά την χορηγία.

      Διαγραφή
    2. ΑΔΕΛΦΕ,ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ''ΗΓΟΥΝΤΑΙ'' ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ...
      ΕΓΩ,ΕΙΔΙΚΑ,ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ 50ΛΕΠΤΟ...ΕΠΙΣΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΥΡΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ(ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥΡΩΝ)ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥΡΩΝ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΕΝΕΕΣ 14 ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΤΟΣΟ ΤΖΙΓΓΕΡΟΓΚΟΝΤΖΟΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!
      ΥΓ:ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΓΥΡΙΣΑΝ,ΑΔΕΛΦΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΣΑΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 3ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ...

      Διαγραφή
    3. Κέρνα πόνο αδερφέ. Τα παιδιά έχουν πάντα δίκιο. Έτσι τους άφησαν να πιστεύουν.

      Διαγραφή
    4. ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ;;;ΟΠΟΤΕ,<>ΘΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΑ <>;<> ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ... ;-)
      OΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ 0-1 ΤΟΥ 2009-'10(ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ 3 ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΚΛΑΣΙΚΗ GAY-ΡΙΚΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ)ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 17 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΤΑΛΟ ΤΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ <>KΛΠ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ <> ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ,ΣΥΦΙΛΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΟΛΙΖΟΜΑΙ...

      Διαγραφή
  3. 1. Αναστασίου....
    2. Τριανταφυλλόπουλος δεξί μπακ.
    3. Νάνο ο απίθανος, ο οποίος δεν βγαίνει από ενδεκάδα.
    4. Μόνο Ζέκα ικανός να βγάλει μία μπαλιά της προκοπής από τα χαφ, καθώς ο Πράνιτς ήταν ανύπαρκτος χθες και τον Ντίνα τον έφαγε η μαρμάγκα.
    5. Τα στόπερ; Κουτρουμπής πιο αργός κι από replay. Τον Κροάτη τον συμπαθώ αλλά τείνει να εξελιχθεί σε γκελαδόρο ολκής.
    6. Μπεργκ η όαση. Πολυτέλεια σε αυτόν τον κλώνο της Πανάθας (όπως εύστοχα απεκάλεσες αυτό το έκτρωμα).
    7. Καρέλης; Μόνο και μόνο η φάση που βρίσκεται φάτσα με Τζενάμο και 2 αμυντικούς πάνω του, και αποφασίζει να ΜΗΝ δώσει την πάσα στο Μπεργκ, δείχνει τον κάγκουρα χαρακτήρα του και την νοοτροπία της βλαχομαντόνας.
    8. Για Μέντες και Ατζαγκούναρους δεν ασχολούμαι, να μην ρίξω και άλλο το επίπεδο.

    Ο Αλαφούσκας μας έχει μικρύνει. Εξάλλου από τις φιλοδοξίες της κάθε ομάδας φαίνεται και το μέγεθός της. Όσο πιο γρήγορα ξεκουμπιστεί (φήμες ακούγονται πολλές επ' αυτού) τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αξίζει να καθίσεις να ασχοληθείς πλέον με τον κάθε έναν ξεχωριστά. Ειδικά με αυτούς που δεν αξίζουν ούτε σαν ποδοσφαιριστές Γ εθνικής. Δεν θα σχολιάσω κανέναν από τους πιτσιρικάδες μας, το έχω πει από την αρχή της χρονιάς, αν και ο Καρέλης αρχίζει να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη.

      Οι φήμες υπάρχουν από καιρό πως κατά τις γιορτές λέγανε πως αποχωρεί και ήθελε να κάνει ηρωική έξοδο. Θα δείξει.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Βασίλη πονέσανε τα μάτια μου απο άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση του ΠΑΟ.Έλεος δεν γίνεται να χάνεις απο αυτόν τον Ατρόμητο όσο καλή και δουλεμένη ομάδα και αν έχει.Όπως και να έχει είναι ένα σκαλί κάτω. Η ομάδα εκτός απο φυσική κατάσταση που την έχει και λόγω ηλικίας των παιχτών είναι ασύνδετη σε άμυνα και επίθεση που λόγω Μπέργκ σκοράρει.Χάιρομαι που προς το παρόν διαψεύδομαι γι'αυτόν.Αυτός ο Κοτσόλης δεν αντέχεται καλύτερα Καπίνο έγκλημα το ξεπούλημα Καρνέζη.
    Συνέχισε την μετωπική με τους σουβλακοδίαιτους και τους λοιπούς ώστε να ξυπνήσει και ο υπόλοιπος κόσμος του ΠΑΟ να καθαρίσει επιτέλους η ομάδα απο τους ψευτοσωτήρες γιατί Όλοι Μαζί μπορούμε έτσι Αλαφ?
    Μακάρι να συγκρίναμε τις τωρινές επιτυχίες της ομάδας με αυτές των 80,90 και 2000.Να λέγαμε εαν ρίξαμε πάνω απο 3 στην Μεγάλη Κυρία και άλλα 3 στην Ντόρτμουντ μέσα στην Γερμανία όπως με Βέρντερ και Σάλκε..
    ΥΓ.Συγνώμη για την έκταση του σχολίου αλλά αυτή η ΚΑΤΑΝΤΙΑ πλέον δεν αντέχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο η ομάδα έπαιξε μπάλα για ικανοποιητικό χρονικό διάστημα μόνο σε ένα παιχνίδι και βγήκανε να την αποθεώσουν. Η ομάδα βουλιάζει και μένει όλο και πιο μακρυά από την κορυφή. Όσο παραμένει η τωρινή κατάσταση με την φερόμενη ως διοίκηση να ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ καθημερινά τόσο η ομάδα θα προσεγγίζει χαμηλότερα επίπεδα και ο πρωταθλητισμός θα είναι άγνωστη λέξη για πολλούς.
      Ξέρεις τι είναι πιο κουραστικό αδερφέ; Να πρέπει να γράφεις για την ομάδα και τα προβλήματά της αντί τέτοιες μέρες να γράφεις για τα σημαντικά προβλήματα της Ελλάδας και των Ελλήνων. Θα ήταν πολύ καλά αν η ομάδα πήγαινε τρένο και όλοι σκεφτόμασταν πως θα λύσουμε άλλα προβλήματα.

      Το σχόλιο δεν είχε μεγάλη έκταση, αλλά η κατάντια αυτή όντως δεν αντέχεται με τίποτα.

      Διαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα που έχουμε όλοι οι Έλληνες μη έχοντας ρεύμα,φαγητό,ζέστη με αυτήν την παγωνιά,κόσμος πεθαίνει ανάβοντας μαγκάλια ασχολούμαστε με την ομάδα όπως την καταντήσανε οι ψευτοσωτήρες και δεν πάμε γήπεδο για να χαλαρώσουμε να απολαύσουμε την αρρώστια μας όπως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς. Για πολλούς η ομάδα και το ποδόσφαιρο ήταν το «ναρκωτικό» μας. Θέλαμε να βλέπουμε την ομάδα και να γουστάρουμε. Αν έχανε γιατί ο αντίπαλος τερματοφύλακας έβγαλε τα πάντα και είχαμε και 3-4 δοκάρια να την χειροκροτούσαμε και να γυρνούσαμε σπίτι με κάποια πίκρα αλλά και με την ικανοποίηση πως είδαμε την ομάδα να παίζει μπαλίτσα. Τώρα ούτε γήπεδο πηγαίνουμε, ούτε μπάλα βλέπουμε. Πίκρα.

      Διαγραφή