Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Δημοκρατικές αντιλήψεις...

Την παρακάτω είδηση την διαβάσατε, την είδατε, την ακούσατε και την συζητήσατε σχεδόν όλοι. Η Ελλάδα έγινε Ταϊβάν... 
Πόσοι αναρωτήθηκαν όμως αν τους βουλευτές του Σύριζα τους συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. με την διαδικασία του αυτόφωρου
Αν ήταν βουλευτές από άλλο κόμμα θα είχαμε συλλήψεις ή αυτές περιορίζονται σε συγκεκριμένο κόμμα που αποτελεί τον εχθρό της Δημοκρατίας ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι οι υπέρμαχοί της;
Ζήτω η Δημοκρατία...Ζήτωωωω...

Ξυλο βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιαννη Σγουρο για τον Αστερα

ξυλο

Ακόμα ένα περιστατικό που δεν τιμά την ελληνική αυτοδιοίκηση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με πρωταγωνιστές περιφερειακούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και έναν βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην ημερησία διάταξη συζήτησης. Η διοίκηση του Γιάννη Σγουρού, ενώ είχε πει ότι η συζήτηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ιδιωτικοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης είχε αναβληθεί για επόμενη συνεδρίαση, έφερε το θέμα τελικά χθες.

Τότε τα αίματα άναψαν. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων οι Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς, ξεκίνησαν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον του Περιφερειάρχη. Συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού, ο Χάρης Πασβαντίδης, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο «μπαχαλοποίησης» προκειμένου να μην περάσει η Μελέτη. Μάλιστα ο κ. Πασβαντίδης αντέδρασε βίαια όταν του επιτέθηκε ένας άνδρας ο οποίος παράλληλα έβριζε χυδαία τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.

Μετά από αυτό το γεγονός η ένταση γενικεύθηκε. Ο Περιφερειάρχης κ. Σγουρός και ο κ. Τσουκαλάς ήρθαν στα χέρια, ενώ εκνευρισμένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακός σύμβουλος, Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του.

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, όπως του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου, η ένταση εκτονώθηκε.

ΥΓ Επειδή ξέρω την τάση των «δημοκρατών» οπαδών του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ να με αποκαλούν φασίστα, να γνωρίζουν πως δεν θα δημοσιεύσω σχόλιό τους. Το ίδιο ισχύει και για σχόλια από αναρχίδια. Δημοκρατία έχουμε και στο blog μου κάνω ότι θέλω.

3 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!
    OMΩΣ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Η Χ.Α.,Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ,Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ,Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ,Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΕΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ...
    ΤΕΛΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ Η ΜΑΛΛΟΝ...ΑΛΕΞΑΚΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αγαπητέ, το δημοκρατικό μπουνίδι είναι από τους πυλώνες της δημοκρατίας.Κάποιες κλωτσοπατινάδες είναι πιο ίσες από κάτι άλλες φασιστικές. Μην πω και καθαγιασμένες. Εξάλλου όση σχέση έχουν οι Μαοϊστές και οι λοιπές ακροαριστερές συνιστώσες του τσύριζα με την κοινοβουλευτική δημοκρατία, άλλη τόση έχω κι εγώ με το χιπ χοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα και στους δύο.
    Αν μπει ο κάθε αριστερός εχθρός της δημοκρατίας στη Βουλή είναι λογικό, ακόμη και αν έχει στο καταστατικό του τη χρήση βίας απέναντι σε κάθε ιδεολογικό του αντίπαλο. Αν κάποιος όμως είναι εκτός των οικονομικών σκανδάλων των πολλών εκ. Ευρώ τότε τον αποκαλούν φασίστα, νεοναζί κλπ. Πως αλλάζουν οι αντιδράσεις αν αυτός που χτυπάει είναι «δημοκράτης»;;;

    ΥΓ Αν ζούσαμε σε μία ιδανική κοινωνία τότε ο σοσιαλισμός σαν οικονομικό σύστημα θα ήταν το ιδανικό ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ σύστημα. Αυτό γιατί πολλοί δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν αυτά που γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή