Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο σανό στα παιδιά

Τώρα που βρήκανε χρήματα για τα δώρα Χριστουγέννων των ΑΡΔ και των «παιδιών» τώρα θα αρχίσει το μεγάλο γλέντι. Η γαλοπούλα ή το γουρούνι θα πάει στα παιδιά και τα πρόβατα θα τα ταΐσουν σανό. Κυκλοφόρησαν "ειδήσεις" σαν να έφυγαν από τη Λέτα, όχι πως δεν τις διοχέτευσε με e-mail. Όλοι τα ίδια γράφουν. Λίγη τσίπα ρε παιδιά, όχι όλοι μαζί και μάλιστα τα ίδια.
Κυκλοφόρησαν λοιπόν τα νέα και λένε πως ο Παναθηναϊκός θα φέρει, ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, τον Τζιμπρίλ Σισέ πίσω στον Παναθηναϊκό. Ναι καλά και εγώ είμαι μέλος της ΠΣ, του Πουρέα και θα κατέβω στις εκλογές με το ΠΑΝΚΙ.
Δεν πάτε να κάνετε ένα κρύο ντους μπας και έρθει το άδειο σας κεφάλι στη θέση του και δεν σκέφτεστε άλλο με την φτέρνα.

Το παραμύθι συνεχίζει με λίγη σάλτσα όμως. Επόμενος στόχος ο Καραγκούνης, ο δικός μας Καραγκούνης όχι κάποιος από τα νέα παιδιά. Ναι λέω εγώ ο Καραγκούνης θα σερβίρει και ο Τζιμπρίλ θα γράφει. 
Σε απλά Ελληνικά ο Κάρα θα είναι σερβιτόρος και ο Τζιμπρίλ μάρκα. Μόνο έτσι μπορείτε να τους φέρετε και μάλιστα μόνο σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Εκείνο που οι πολλοί δεν σχολιάζουν είναι το στενό μαρκάρισμα σε πρώην παίκτες που έχουν κάνει δηλώσεις ενάντια στην ομάδα. Μα και ο Κοτσόλης είχε κάνει τέτοιες δηλώσεις θα σκεφτεί κάποιος. Καλά και επειδή γύρισε ένας θα πρέπει να γυρίσουν όλοι; Πολύ μιλάνε για τον φαλακροκόρακα με μύτη μπουγατσομάχαιρο, τον παίχτη που όταν πρωτοήρθε στην ομάδα τον γούσταρα τρελά αλλά μετά έκανε «κακές» παρέες. Ειδικά τώρα που έφυγε ο Φιγκερόα χρειαζόμαστε έναν παίκτη που να γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα, να ξέρει την ομάδα και τους στόχους της και να είναι και φτηνός. Αλαφούζε αν του προτείνεις πάνω από τα 1500 ευρώ που έπαιρνε στον Πανθρακικό τότε θα πρέπει να δώσεις και λόγο σε όλους εμάς ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙΣ.

6 σχόλια:

  1. Αδελφε θα φερει ο Γιαννακοπουλος τον Σισε..
    Κ θα μας φτιαξει κ Παναθηναικη Πολιτεια..
    Κ ολοι μαζι θα σηκωσουμε το CL στην 13..
    χαχα απιστευτοι ειναι...μπορει τα χρονια να περνανε αλλα τα προβατα δεν αλλαζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εκτός από τον Σισέ θα φέρει και τους 10 Αμπράμοβιτς για να επενδύσουν αμέσως μετά τους Κινέζους. Τελικά δεν μας είπε οι Κινέζοι θα μας δώσουν κανένα κινητό(κινέζικη μάρκα smartphone) zopo, thl ρουταρισμένο για να κάνουμε αναρτήσεις και εκτός σπιτιού. Τελικά αδερφέ όλοι αυτοί(Δ.Γ., Αλ Αφ, ΑΡΔ, αυλικοί, πολιτευτής) μαζί θα φύγουν. Προς ποια κατεύθυνση ο καθένας δεν γνωρίζω.

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ!ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΞΕΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΤΙΔΑ... ;-)
    KI ΕΓΩ Θ' ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΝ DISCOVERY 656725 KAI ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα με πάρεις και εμένα μαζί σου στη βόλτα; Θέλω να βγάλω φωτογραφίες και αφού θα πάμε τόσο γρήγορα αν φύγουμε νωρίς το μεσημέρι θα προλάβουμε και το βραδινό!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ,ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΟΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥΡΟΦΟΡΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ Τ' ΑΦΗΣΩ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ...ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2 ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα πάρεις όλα μαζί και τον σουβλατζή παρέα και αν μείνει χώρος τότε βάλε και πούρα, ΑΡΔ, Αλ Αφ και σια. Αν δεν μείνει θα φέρω σχάρα και θα τους βάλουμε επάνω.

      Διαγραφή