Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ξεφτίλες, ζητιάνοι, καταστροφείς

Να θέλεις να αγιάσεις τέτοιες μέρες και να μην ασχοληθείς με τους ξεφτίλες και δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Ανοίγεις το προσωποβιβλίο και σου πετάγεται η διαφήμιση από κάθε σημείο. Η ξεφτίλα των ΠΛΟΥΣΙΩΝ παραγόντων που δεν θέλουν να δώσουν ούτε ευρώ από τα χρήματά τους αλλά ζητάνε για ακόμη μία φορά τα χρήματα των οπαδών για να συνεχίσουν να πληρώνουν τους υπάλληλους του κώλου, Χλαπάτσα και σια.

5,4,3,2,1.... 

00:00 - 1/1/2014

Το πρώτο SMS της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό!

"Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος!"

Στείλε την πρώτη μέρα του χρόνου την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό στο 54529, ενίσχυσε το Σύλλογο και κέρδισε ένα από τα δυο γούρια του 2014 με το Τριφύλλι, προσφορά του FLESSAS art & design studio! (http://www.flessasart.com/)

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής: http://........................../terms_sms5.pdf

Δρόμο ξεφτίλες όσο ακόμα προλαβαίνετε γιατί σε λίγο δεν θα μπορείτε ούτε στο δρόμο να βγείτε. Θα τρώτε τόσο φτύσιμο και τόση χλέπα που θα νομίζετε πως βρέχει όπου εσείς βρίσκεστε.

9 σχόλια:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΛΑΠΑΤΣΑ (ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ(ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ) ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΕΨΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΡΙΣΕΙ ! ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!
    ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΔΩΡΟ=ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ πρώτα να σου πω χρόνια πολλά και με το καλό να έρθει το 2014 που δεν θέλουμε να μας θυμίζει σε τίποτα το 2012 και το 2013.
      Φαντάζομαι πως ξέρεις την απάντηση από τον ίδιο τον Αλ Αφ "Δεν βγαίνω μάνα μου. Δεν βγαίνω." και μετά από αυτό θα βάλει και κάποιον ΑΡΔ από το μνημονιολάγνο κανάλι του να κάνει εκπομπή για το θέμα.

      Διαγραφή
  2. Παιρνοντας αφορμη απο το συνθηματακι (πανω αριστερα)....να το πω με δικα μου λογια που νομιζω εφραζουν και την πραγματικοτιτα: "Ο Παο αλαζει.......η Θ13 τον ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ" !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΟ «ΦΤΩΧΟ» ΚΑΡΑΦΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ' ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΑΓΙΕ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΠ' ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ Κ(Π)ΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΧΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ''ΒΡΙΣΚΟΥΝ'' ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα θίγεις τα «παλικάρια». Δεν είναι τσίπηδες προτιμούν νέα τεχνολογία.

      Διαγραφή
  4. Κάτω Πετρομαγούλα πάει να μας κάνει ο γελοίος; Ούτε στο τοπικό δεν γίνονται αυτά. Τουλάχιστον εκεί διοργανώνουν λοταρία και ο νικητής κερδάει (sic) μία προβατίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέφανε σε βρίσκω λάθος.
      Αφού ο νικητής κερδάει δεν γράφουμε προβατίνα αλλά πρατίνα.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα... Μου διέφυγε, τι να κάνεις με ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι...

      Διαγραφή