Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η μέρα και η νύχτα

Από την μία η ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους τόσες και τόσες φορές και από την άλλη αυτή που μας κερνάει πίκρες(ειδικά φέτος πιο πίκρα πεθαίνεις, αλλά και γενικά τα τελευταία χρόνια). Πως να μην συγκρίνεις τις δύο αυτές διαφορετικές καταστάσεις που βιώνεις την ίδια χρονική στιγμή;

Βλέπεις τις μεθοδικές κινήσεις του τμήματος μπάσκετ και από την άλλη την εικόνα διάλυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μπορεί τον Πεδουλάκη ακόμη να μην τον έχω συμπαθήσει αλλά όπως μία ομάδα όταν χάνει φταίει ΚΑΙ ο προπονητής, όταν κερδίζει έχει συμβάλει ΚΑΙ εκεί ο προπονητής. Έκλεισε για δύο χρόνια ο Λάσμε. Αφού πρώτα μας ξενέρωσε με τις μ@λ@κίες που έκανε ο νέος μάνατζερ του τελικά έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Μήτσο και όχι μόνο. Προηγήθηκαν ο Κάρι που ήδη ανήκε στην ομάδα και οι νέοι Παπάς και Γιάνκοβιτς. Για τα «διαδικαστικά» δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, γιατί τα φροντίζει ο Δ. Γιαννακόπουλος. Προετοιμασία, γήπεδο, δόσεις συμβολαίων κλπ είναι όλα προγραμματισμένα. Μένουν μόνο οι τελευταίες πινελιές.

Από την άλλη έχουμε μία ομάδα που τα «στελέχη» της(Αναστασίου, Νταμπίζας) είχαν περισσότερο χρόνο για να ψάξουν, να βρουν και να μας φέρουν παίκτες, αλλά αυτοί προτίμησαν να εκμεταλλευτούν τα «επικοινωνιακά» στελέχη της ΠΑΕ, τους γνωστούς ΑΡΔ. Όλο για μεταγραφές και για άδεια ακούγαμε αλλά δεν είδαμε τίποτα εκτός τον Μπαϊραμί και τις «πόρτες» που μας έριξε κάθε πικραμένος Έλληνας ή ξένος, νέος ή έμπειρος, που έπαιζε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, άγνωστος ή λιγότερο άγνωστος... Βέβαια οι ίδιοι διοικητικοί ηγέτες που έφεραν αυτά τα στελέχη κατάφεραν να ξεσπιτώσουν την ομάδα για τα καπρίτσια τους. Άντε τώρα στο Απήλιον που εγώ δεν βλέπω πως θα μας χωρέσει όλους(όλες τις ομάδες) και θα λειτουργήσει σωστά.

Ακόμη πως να μην συγκρίνω τον πόλεμο από την Ευρωλίγκα και την ξεφτίλα από τον φάκελο που στείλαμε στην Ουέφα. Οι μεν μας πολεμούν γιατί είμαστε δυνατοί και οι άλλοι γελάνε με εμάς με τα χάλια που έχει ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος.

Ένα κοινό που δεν νομίζω πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο πως θα σταματήσει να είναι κοινό. Τα ΦΑΡΤ που πουλάνε νταβατζιλίκι στο ποδόσφαιρο και γλείφουν στο μπάσκετ.

1 σχόλιο:

  1. Φίλε κάντο ανάρτηση, ανέλυσε το, βάλτο στα σχόλια, ότι γουστάρεις.. Καθόμουν όμως και σκεφτόμουνα με αφορμή τη διάλυση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού σε συνάρτηση με την ομάδα που αναχώρησε για την Ολλανδία με τα πιτσιρίκια και τρελάθηκα..
    Έφυγαν το καλοκαίρι του 2012:
    Πλεσις
    Λεοντίου
    Μπιαρσμιρ
    Καντέ
    Σαριέγκι
    Μελίσσης
    Ιωαννίδης
    Σιμάο
    Ρούντολφ
    Νίνης
    Κλέιτον
    Καραγκούνης
    Κατά τη δειάρκεια της χρονιάς:
    Κατσουράνης
    Λάζαρος
    Φουρλάνος
    Βύντρα
    Σπυρόπουλος Ν.
    Πετρόπουλος
    Λέτο
    Στο τέλος της χρονιάς
    Κοτσόλης
    Καπίνο (πάει για δανεικός?)
    Πίντο
    Βελάσκες
    Μπουμσόνγκ
    Σειταρίδης
    Μαρίνος
    Βιτόλο
    Σο
    Σισοκό
    Κουίνσι
    Εσπάρθα
    Κάιπερ
    Καζιγιάμα
    Μπαρμπαρούσης
    Φορναρόλι
    Τοτσέ
    Φιγκερόα..
    Δεν λέω φυσικά ότι έφυγαν άδικα όλοι.. Οι περισσότεροι ίσως και να έπρεπε να είχαν ήδη φύγει ή να μην ερχόντουσαν ποτέ..
    Οι παίκτες που ήρθαν τη σεζόν που μας πέρασε: Πίντο, Βελάσκες, Σισοκό, Σο, Κουίνσι (με μεταγραφή), Εσπάρθα, Κάιπερ, Καζιγιάμα, Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι, Φιγκερόα, Σπυρόπουλος Π. και Ντίνας έφυγαν ΟΛΟΙ πλην των δύο τελευταίων..
    Και η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!
    Εκτός από τα τροφεία του Νίνη και του Φουρλάνου!
    Να μιλήσω για τους Προπονητές και τα τα επιτελεία τους?
    Για την απόδοση των παικτών και την φετινή 6η θέση?
    Για την απίστευτη αποτυχία της μη εξόδου στην Ευρώπη?
    Την επιστροφή στη Λεωφόρο που γίνεται από τον Ιανουάριο?
    Την αυτομόληση από την Παιανία και την επιλογή του Απήλιον που μυρίζει..?
    Τα ομολογιακά δάνεια και τις χορηγίες που βρωμάνε?
    Την στάση των οργανομένων - νταβατζήδων?
    Την περιθωριοποίηση από τα κέντρα αποφάσεων (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, ΚΕΔ), με αποτέλεσμα να μην σε υπολογίζουν καθόλου και τον τσακωμό με όλες τις άλλες ομάδες για διάφορους λόγους που δεν είχε κάνει ούτε ο Τζίγγερ (αυτός που ήταν και απαθής και τους χάριζε τα Πρωταθλήματα)?
    Την υπέρτατη ξεφτίλα που συνεχίζεται με το γήπεδο που ενώ τώρα μπορείς να το φτιάξεις ΑΜΕΣΑ χώρις ουσιαστικά κανένα εμπόδιο παρακολουθούμε ότι μάλλον θα φτιάξει μέχρι και η Κούλα?
    Για την πρόοδο της υπόθεσης των στημένων που ούτε καν έχει ασχοληθεί ενώ θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας..?
    Για, για, για 1002..
    Και φέτος ενώ η ομάδα αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έχει πάρει μόνο τον Μπαϊράμι και τον Κουτρουμπή που δεν μπορεί να συμμετέχει μέχρι να διαλυθεί η αεκ και να μείνει ελεύθερος!
    Με τους Ζέκα, Καρνέζη Ταμπάκη, Aναγνωστόπουλο, Σπυρόπουλο, Χουχούμη, Ρισβάνη, Μπαϊράμι, Ντίνα, Λαγό, Δώνη, Κουσίδη, Σταματάκη, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Μουζακίτη, και Γιαννιτσάνη...

    Αλλά τι σας λέω τώρα εγώ ε..
    Στηρίξτε την ομάδα ρε και αφήστε την κλάψα!
    Ο Αλαφ-Ούζος κάνει ότι μπορεί για να την σώσει!
    Να φύγει και να έρθει ποιός?(!)

    Υ.Γ. Φαντάζομαι ότι και οι ίδιοι ακόμα δεν γνωρίζουν σε ποιο προπονητικό κέντρο θα γυρίσουν για να συνεχίσουν την προετοιμασία και αν η Λεωφόρος θα προλάβει να είναι έτοιμη και αν θα πάρουν τα λεφτά τους και αν θα μείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν και αν..
    Υ.Γ.2 Αν έκανα κάποιο λάθος στους παίκτες σόρυ, έγραψα ότι θυμόμουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή