Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ξεπουλάνε ΟΣΟ-ΟΣΟ για λίγο ρευστό

Αντί να βάλουν το χέρι στην τσέπη ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΜΕΤΟΧΩΝ στην ΠΑΕ ξεπουλάνε ΟΣΟ-ΟΣΟ κάθε ποιοτικό παίκτη της ομάδας. 
Ως μάννα εξ ουρανού τους έρχεται η μεταγραφή του Ορέστη. Άδεια τα ταμεία της ΠΑΕ.

Οι Ιταλοί της Ουντινέζε αποδέχθηκαν τον όρο να εισπράξει ο Πάναθηναϊκός 2 εκατ. ευρώ αν μεταγραφεί ο Καρνέζης σε άλλη ελληνική ομάδα. Αν ολοκληρωθεί, τελικά, η συναλλαγή(μένει μία τελευταία ενέργεια, τότε η ΠΑΕ θα εισπράξει 750.000 ευρώ από την Ουντινέζε, γλιτώνει 150.000 ευρώ από τον Καρνέζη(τα χαρίζει ο παίκτης) και αποτρέπει την επιστροφή του παίχτη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους gay. 

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ.

ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ 
Α-ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ Π.Σ. ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ.
ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.
ΔΡΟΜΟ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ.

6 σχόλια:

  1. ο καπινο ειναι παναξιος αντικαταστατης του οπως και πολυ καλα λογια ακουγονται για τον ταμπακη!
    να μην ειχαμε κανενα απο πισω απο το καρνεζη οκ!
    oταν ο καβουρας ξεπουλουσε γιουρκα φυσσα μπασινα καραγκουνη και ολη την ομαδα που πηρε το γιουρο τους λουζερς που λεγατε τοτε δεν βγηκε κανεις σας να τον κραξει!
    και εφερε παναξιους αντικαταστατες οπως τον μαριτς τον μιτου τον ζουταουτας τον ντεμπα και αλλες καραβιες αμπαλων παιχτων !
    ασε μας κουκλιτσα μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το αφεντικό σου θα ορίσει με ΧΑΡΤΑΚΙ στον προπονητή ΣΟΥ να παίζει κάποιος άλλος που παλιότερα έγλειφε τον γαύρο. Αυτά βέβαια τα ξεχνάς γιατί έγινες γαυροβαζελάκι το 2008. Για την ιστορία του Κάρα, του Γιούρκα και του Μπασινά έχω άποψη αλλά εσύ όχι. Ο Τάκαρος είχε την ευκαιρία του να παίξει στο εξωτερικό, το ζήτησε και τον άφησαν ελεύθερο να πάει. Αλλά και τότε η Νικολέτα ήταν πολύ μικρή για να σου στείλει σωστό e-mail.
      Με Σουμ και Ζουτάουτας πήραμε Νταμπλ αλλά τώρα που δεν βολεύει το ξεχνάς...μάλλον δεν το γνωρίζεις γιατί είπαμε εσύ έγινες γαυροβαζελάκι το 2008.

      Διαγραφή
  2. Κάποιος Φάλκενμπεργκ και κάποιος Καστιγιόν ήρθαν, τους έφτυσαν στα βρωμιάρικα μούτρα τους, ρεζίλεψαν ακόμα μια φορά την ομάδα που αγαπάμε και πονάμε βλέποντας τα χάλια στα οποία την έχουν φέρει, και έφυγαν.

    Παραπάνω από ένα χρόνο, δεν έχουμε ακούσει μια αλήθεια ή τουλάχιστον μια αληθοφανή ψευτιά από την παρεούλα που λυμαίνεται την ομάδα μας (δικιά τους πάντως δεν είναι).

    Ο διαδικτυακός συρφετός των έμμισθων (με 1-2 δίπιτα με γύρο τη μέρα), συνεχίζει με θρησκευτική ευλάβεια να στηρίζει τους μπαχαλάκηδες καταστροφείς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας. Είναι βλέπετε και ο ... άρτος ο επιούσιος!

    Η νικολέτα και τα άλλα τα κορίτσια πιστά στο θεάρεστο έργο τους, της πληροφόρησης των ποικιλόχροων αμνοεριφίων.

    Κάποιος σοροπιαστός ξανάκανε έντονη την παρουσία του στον πράσινο βοσκότοπο (!) με τις ειρωνιούλες του σε όλους σχεδόν τους αντίθετους με την γραμμή των κοριτσιών.....

    Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.....είμαστε ....

    ΥΓ. Εύχομαι στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος να μπορέσει να ακουστεί η φωνή όσων ακόμα πονάνε την ομάδα για το κατάντημά της. Δεν αναφέρομαι στα χαπακωμένα του Πουρέα....

    ΥΓ 2. Βασίλη, καλά να περάσεις με την οικογένειά σου.

    ΥΓ 3. Όπως βλέπεις, δεν του πέρασε του Γούγλη..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλησπέρα.
      Θα σχολιάσω λόγω ώρας μόνο όσα γράφεις και δεν με βρίσκουν σύμφωνο και ΄θα προσθέσω και κάποια λίγα ακόμα.

      Περιμένω να δω άδειο το γήπεδο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Δεν με πείθουν όλοι αυτοί με τις ενέργειές τους να προμηθευτώ ακόμη και απλό εισιτήριο. Και από αυτούς που πήραν κάρτα διαρκείας πάλι πολλοί θα λείπουν. Μόνο που την 13 θα την μετατρέψουν σε μικρή στάνη για να μαζεύονται εκεί τα γιδοπρόβατα.

      Ο Σορόπας θα το αλλάξει σε λίγο καιρό σε ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ...

      Ευχαριστώ για τις ευχές και κάτι τελευταίο, αυτός ο Γούγλης ποιος είναι; !!!!

      Διαγραφή
  3. δωσε συγχαρητηρια και στησε αγαλμα του ανικανοαχρηστου ραλιστα που πηρε ενα νταμπλ στα 8 χρονια διοικησεως του! το μονο που τον ενοιαζε ηταν οι αριστες σχεσεις με το κολλητο του το πετρο.. ο παναθηναικος δευτερος τοσα χρονια δε βαριεσαι μωρε..
    εσαι το λιγοτερο ανοητος και μικρομυαλος.. δεν εχω κνν αφεντικο δεν ειμαι σε κνν συνδεσμο δεν ανηκω πουθενα.. λεω αυτα που βλεπω!
    που ειναι ο ζουταουτας τωρα!και οι καραβιες με τους παιχταραδες που εφερνε???
    αλλα αυτοι δεν ηταν αμπαλοι ηταν παιχταραδες γιατι το εγραφε ο κολλητος σου ο κωστας..
    ενω τωρα ολοι ειναι αμπαλοι η ομαδα ειναι καταντια.. πανω στη πιο κρισιμη καμπη της ιστοριας της ομαδας το μονο που κανεις ειναι να κραζεις..
    γιατι και ο τζιγγερ ο αχρηστος παρκαρε τις μετοχες του και οι βγενοπουλοι σταματησαν να βαζουν λεφτα..
    εμφανιστηκε ο αλαφουζος και κανει αυτο που μπορει..για τον α β λογο δεν βαζει αλλα χρηματα.. αμα δεν ηταν αυτος πες μου ποιος θα ηταν???
    σε πονεσανε πολλοι τα 30 χιλιαδες διαρκειας και το γεματο οακα τη χρονια της πολεμετοχικοτητας και η συσπειρωση του κοσμου! το νταμπλ και οι επιτυχεις στην ευρωπη! λυσαξατε ολοι τοτε παπαγαλακια! τους πολεμησατε τους ειπατε γραφικους !
    κατσε τωρα με το ραλιστα το παρκαδορο να του γλειφεις τα τετοια σε καθε ευκαιρια και να αναπωλεις τις εποχες του μπακε και του γιτζακ και του σκαζνι και του μπικοφσκι !
    η λιστα και τα ονοματα πολλα! δεν ξεχναμε!
    γελαω με αυτα που γραφεις!
    ενα επιχειρημα σοβαρο δεν εχεις μονο να μ λες για μειλ και αηδιες..
    πες κατι μια φορα ενα σοβαρο επιχειρημα!
    πες μου .. αλλα δε μπορεις!
    φιλακια πολλα και πιες το γαλατακι σου πριν κοιμηθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου έφτιαξες τη διάθεση και μέσα στη βδομάδα θα σου απαντήσω γιατί τώρα προτιμώ να ασχοληθώ με πιο σοβαρά θέματα από τις βλακείες που γράφεις.

    Συνέχισε να προκαλείς, αυτό θέλω, να ξεφύγετε τελείως και μετά...Μετά την κλωτσιά που θα σας βγάλει όλους εκτός ομάδας θα παρακαλάς για αν περνάς έστω και έξω από το γήπεδο αλλά μόνο στην Τρούμπα θα σε δέχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή