Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Πρόταση στήριξης αθλητών

Η ιδέα μου ήρθε αφού σχολίασα τη συζήτηση δύο φίλων στο fb του blog.
Η κριτική, το κράξιμο στους καταστροφείς της ομάδας και η προτάσεις αποδυνάμωσής τους είναι καλές όταν δεν συνοδεύονται από αρνητικές συνέπειες για άλλα τμήματα του Συλλόγου. Η αποχή από το γήπεδο του ποδοσφαίρου στερεί έσοδα από τον Ερασιτέχνη. Όχι πως αν τα εισέπραττε η ΠΑΕ θα τα έδινε εκεί που έπρεπε.

Μπορεί την διοίκηση του Ερασιτέχνη να την ανέλαβαν άνθρωποι που προσωπικά δεν εμπιστεύομαι αλλά δεν μου φταίνε οι παίκτες των τμημάτων τους. Δεν ξεχνώ την κατάσταση που βρέθηκαν πέρσι παίκτες του Παναθηναϊκού. Πεζοπορία για να πάνε για προπόνηση γιατί δεν είχαν χρήματα ούτε για τα εισιτήρια. Στα όρια της λιποθυμίας από την πείνα. Αυτά δεν θέλω να τα βιώνει κανείς άνθρωπος, πόσο μάλλον νέα παιδιά που επέλεξαν να παίξουν σε τμήμα της δικής μας ομάδας.

"Δεν θέλω να δώσω χρήματα που θα τα διαχειριστεί αυτή η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη αλλά τι μπορώ να κάνω;" Ένα ερώτημα που ίσως μπορέσω να βοηθήσω να το απαντήσουμε όλοι μαζί.

Ατομικά ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει ελάχιστα. Αν όμως κάποιος έχει μία μικρή επιχείρηση ίσως μπορεί να κάνει πολλά. Είτε μόνος είτε με την βοήθεια μερικών ακόμη που υπό άλλες συνθήκες θα αγόραζαν κάρτα διαρκείας. Έστω πως κάποιος έχει ένα ψητοπωλείο τότε μπορεί να συνεισφέρει δίνοντας κάποιες μερίδες φαγητού σε αθλητές ενός τμήματος ομαδικού αθλήματος ή ατομικών αθλημάτων. Αυτό  αν είναι μόνος θα είναι πιο δύσκολο, αλλά αν βρεθούν και μερικοί ακόμη τότε το "βάρος"(το οικονομικό) μοιράζεται. Ατομικά ίσως μπορεί κάποιος να αγοράσει μερικές κάρτες απεριορίστων διαδρομών για να μην περπατάνε τα παιδιά μέσα στην Αθήνα.

Εγώ μία ιδέα έδωσα, αν μπορεί κάποιος-κάποιοι να βοηθήσουν να οργανωθεί κάτι τέτοιο τότε ίσως αλλάξουν πολλά. Μήπως αν κάποιος από τους συνδέσμους που μένουν "εκτός" θέλει να δώσει "στέγη" στην ιδέα και να την υλοποιήσει ο σύνδεσμος με τη συνεργασία των μελών του;


2 σχόλια:

  1. ωραίος.

    Με σωστή οργάνωση θα γίνει καλή δουλεία...

    Τι να κάνουμε άλλωστε,ο ΑΟ είναι ακόμα σε δεινή θέση και χρειάζονται τέτοιες πρωτοβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που αυτή η πρόταση είναι το συμπλήρωμα της πρότασης για ΑΠΟΧΗ.
      Άδειο το γήπεδο και άμεση στήριξη των αθλητών. Κανείς τους δεν θα διαχειριστεί ούτε ένα από τα ευρώ μας.

      Διαγραφή