Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Σιγά το νέο

Στην απόλυτη συμφωνία για το εκμισθωτήριο του γηπέδου της Λεωφόρου έφτασαν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Εντός των ημερών αναμένονται και οι υπογραφές που θα επισημοποιήσουν τη συμφωνία. Μια υπόθεση που είχε καταντήσει σίριαλ επί ημερών διοίκησης Αχιλλέα Μακρόπουλου και εν τέλει αποτέλεσε έναν εκ των λόγων της παραίτησής του από την προεδρία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε ότι με την υπογραφή θα καταβάλει τα οφειλόμενα της περσινής σεζόν προς τον Ερασιτέχνη, ύψους 180.000 ευρώ. Επίσης θα δώσει άμεσα το ειδικό τέλος, το περίφημο χαράτσι της ΔΕΗ, ύψους 55.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα το ετήσιο μίσθωμα ορίστηκε στα 300.000 ευρώ για μονοετή συμφωνία. Το ποσό είναι μεγάλο. Αρκεί βέβαια να καταβληθεί γιατί τα τελευταία χρόνια, στη μετά πολυμετοχικότητας εποχή, υπήρξαν σοβαρές καθυστερήσεις και χρήματα που δεν καταβλήθηκαν ποτέ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΡΗΣ

Τα έντονα γράμματα είναι δική μου προσθήκη γιατί συνεχίζει να μη μας τα λέει καλά ο Γαρρής.
Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ. Ποιος πίστευε πως με διοίκηση Ερασιτέχνη στελεχωμένη από τα «παιδιά» δεν θα έπεφταν οι υπογραφές; Δεδομένο ήταν, μόνο τον χρόνο δεν γνωρίζαμε.

Σήριαλ το έκανε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος; Τι λες ρε; Έτσι σου τα είπανε εσένα τα νέα; Γιατί αυτοί που κάνουν κάθε ζήτημα της ΠΑΕ σήριαλ δεν λέγονται Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Αλήθεια ο Αλαφούζος δεσμεύτηκε γραπτώς ή προφορικά πως θα καταβάλει τα χρωστούμε και θα πληρώσει και το χαράτσι;

Και τέλος σε ποια εποχή; Στη μετά πολυμετοχικότητας; Πότε αποχώρησαν οι Α-μέτοχοι για να μην έχουμε πολυμετοχικότητα; Με τον ΙΒΒ είχαμε αλλά με τον Αλαφούζο όχι; 

Έχει να πέσει κράξιμο που κάποιοι από σας, αν όχι όλοι, δεν θα βγαίνετε από τα σπίτια σας.

4 σχόλια:

  1. .. ...Και το δούλεμα πάει σύννεφο στα πράσινα βοσκοτόπια, με τους από κάτω να ενισχύονται, με κάθε τρόπο, και επικοινωνιακά και αγωνιστικά.

    Τέτοια εκτόξευση δεν την φανταζόμουν το 2008 που βγήκαν οι 400000000 καρδούλες στο Πεδίο του Άρεως και απαίτησαν την φυγή του κακού λύκου που έτρωγε τις σάρκες της ομάδας.

    Και φτάσαμε στο σήμερα, που όλες αυτές οι καρδούλες συρρικνώθηκαν και μόλις μετά βίας φτάνουν τις 800, αλλά κατάφεραν να διαλύσουν τα πάντα και να προσφέρουν στο πιάτο του χοντρού την ομάδα για το τελικό ξεκοκάλισμα.

    Το βαρέλι φτάνει - πιστεύω - στον πάτο του και καλό θα ήταν πριν τον δούμε να αντιδράσουμε, τουλάχιστον όσοι πιστεύουμε ότι έστω και τώρα υπάρχει σωτηρία. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μορφή μπορεί να έχει αυτή η αντίδραση, αλλά πρέπει να γίνει.

    Πιστεύω, ότι μόνο το κράξιμο σ αυτούς δεν αρκεί... Εξ άλλου, η Λεωφόρος, έχει πολλά στενά γύρω της....!

    ΥΓ. Μάλλον μου έχουν κάνει μπλοκ στα πράσινα λιβάδια και στα μονοπάτια της ξεφτίλας. Εδώ και πολύ καιρό δεν μπορώ να στείλω σχόλιο.

    ΥΓ2. Καλά να περνάτε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλησπέρα.
      Αν πιάσουμε πάτο τότε θα δούμε την ομάδα να διαλύεται για να γλιτώσει από τα χρέη των Πουράτων.

      Τι μας νοιάζουν τα στενά της Λεωφόρου; Ας τους κλειδώσουμε όλους μέσα και καθαρίσαμε. Ούτε η 13 δεν θα χρειαστεί ολόκληρη...

      Αν δεν μπορείς να στείλεις σχόλιο, στείλε e-mail και θα το βάζω εγώ στα σχόλια.

      Διαγραφή
    2. Κατά ένα ανεξήγητο τρόπο, ξαφνικά μου άνοιξε και μπορώ να στέλνω. Απλά ακόμα δεν τα έχω δει δημοσιευμένα. Και από τη λεωφόρο το περίμενα αλλά από τα πράσινα βοσκοτόπια που τα λυμαίνεται κάποιος DOCTOR HAND...something, δεν το περίμενα. Θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα.

      Καλό Σαββατοκύριακο Billy.

      Διαγραφή