Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Πως να αντιδράσεις;

Σκεφτόμουν τρόπους αντίδρασης των Παναθηναϊκών σε αυτή τη διοίκηση και αυτόν τον προπονητή. Σκεφτόμουν πως αντέδρασαν οπαδοί άλλων ομάδων απέναντι σε εχθρικές προς την ομάδα τους διοικήσεις αλλά και σε κακούς προπονητές.

Πρώτη σκέψη τα άσπρα μαντήλια και η γιούχα. Κλασικός Ισπανικός τρόπος αποδοκιμασίας.
δυστυχώς για να τον εφαρμόσουμε σημαίνει πως θα πληρώσουμε εισιτήριο(χρήματα που θα πάρει η ΠΑΕ) και εντός όλο και κάποιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Άρα δεν είναι κατάλληλος.

Δεύτερη σκέψη να γίνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκαναν οι οπαδοί της United. 
Εκείνοι χρησιμοποίησαν κασκόλ στα χρώματα που είχε αρχικά η ομάδα τους, πράσινο και κίτρινο. Ένας μαζικός τρόπος διαμαρτυρίας που πάλι όμως προϋποθέτει την φυσική παρουσία στο γήπεδο άρα και τις ίδιες συνέπειες με τον πρώτο τρόπο. Επιπλέον προϋποθέτει ακόμη ένα έξοδο για τους οπαδούς σε δύσκολη περίοδο, την αγορά ακόμη ενός κασκόλ.

Έτσι αφού δεν βρήκα τέταρτο τρόπο αντίδρασης, ναι τέταρτο, θα ξαναγράψω τη δική μου πρόταση όπως είχα κάνει και στις 9/7/2013. Αποχή. Όχι παθητική αποχή, αλλά ΑΠΟΧΗ. Παίζει εντός η ομάδα; Μέσα 1000-3000 και έξω 6, 7, 8 ή 10 χιλιάδες κόσμου. Ας βγούνε και ας αρχίσουν να απειλούν ή να προσπαθήσουν να χτυπήσουν κάποιον. Τότε όλοι θα δούνε ποιες είναι οι ΚΟΤΑΡΕΣ του ΠΟΥΡΕΑ. Είμαστε πιο δυνατοί και μας τρέμουν όλα τα ανήλικα που πληρώνονται σε είδος από ΟΛΟΥΣ τους ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ.

ΥΓ Ο Αλέξανδρος Μωραίτης τεκμηρίωσε με δικό του τρόπο γιατί η ΑΠΟΧΗ είναι στήριξη στην ομάδα, αλλά όχι στη διοίκηση και συμφωνώ μαζί του(αν και τη θεωρώ μοναδική λύση). 
ΥΓ2. Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω στο κείμενο μου είναι πως αυτά τα ΝΕΑ παιδιά, που θα μπορούσαν να είναι παιδιά ή ανίψια μας υπό συνθήκες, είναι η τελευταία ανάμνηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Παιδιά που αν είχαν περιθώριο να πάρουν τις ευκαιρίες που πρέπει ίσως σε δύο με τρία χρόνια να ήμασταν περήφανοι για αυτά

5 σχόλια:

  1. Συμφωνώ Βασίλη και ανακαλώ-αναιρώ το προ ημερών σχόλιό μου για συμμετοχή του κόσμου και κράξιμο της "διοίκησης" και των "παιδιών" που φτιάξαν πάλι τη φωλίτσα τους, εκεί που κάποτε υπήρχε η πραγματική Θ13.

    ΥΓ. Ο Αλέξανδρος Μωραίτης που βρίσκεται τώρα και μήπως ξέρεις για ποιο λόγο έφυγε από τους ΑΝΕΞ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ; Ήταν προσωπικός-οικογενειακός ή κάτι άλλο; Εκτός κι αν δεν μιλάμε για τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλέξανδρος αποχώρησε μαζί με τον Αντιστασιακό και έφτιαξαν το greenmood.gr
      Τους λόγους και τι προκάλεσε αυτή την ενέργεια δεν τους γνωρίζω.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ Βασίλη. Βλέποντας για λίγο το νέο του blog και συγκρίνοντάς του με την τωρινή μορφή του άλλου, κατάλαβα γιατί τελικά έφυγε απο τους ΑΝΕΞ.
      Οι τύποι μάλλον ενέδωσαν, σύμφωνα με την πολύ light μορφή που έχει τώρα το εφημεριδάκι τους.....Αν κατάλαβες....

      Διαγραφή
  2. Πολύ σωστός Βασίλη... Η αποχή είναι λύση αρκεί να γίνει σωστά! Για παράδειγμα όχι αποχή και μόνο πληκτρολόγια ή καναπέ.
    Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε! Αυτό που προτείνεις να πηγαίνουμε έξω απο το γήπεδο είναι καλό. Μακάρι να γινόταν να εφαρμοστεί και στην πράξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκεί όσοι σύνδεσμοι «κόπηκαν» από την ΠΑΕ να την υιοθετήσουν σαν τρόπο αντίδρασης. Δεν είμαστε απέναντι στους σωστούς οργανωμένους, που δεν τσεπώνουν χαρτζιλίκι, αλλά δίπλα τους και τους θέλουμε δίπλα μας.

      Διαγραφή