Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Η μοναδική μας ελπίδα, σχόλιο του GEO

Ο GEO κεντάει με το σχόλιο που έκανε και συνεχίζει σε ήχους ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ.
Το έκανα ανάρτηση γιατί αυτές τις μέρες δεν μου φτάνει ο χρόνος και το σχόλιό του με βρίσκει σύμφωνο.

ΥΓ Τόσο καιρό είχα διαβάσει και άλλα σχόλια που ήταν πολύ αξιόλογα και άξιζαν να γίνουν χωριστές αναρτήσεις αλλά δεν ήθελα να αντιγράψω τα αδέρφια μου που τόσο με έχουν στηρίξει από την αρχή και πιο πριν.


Μα μιλάμε για την μοναδική μας ελπίδα! Αλαφ-Ούζος..
Δηλαδή πραγματικά έχουμε αναρωτηθεί ποτέ τι έχει προσφέρει ο Ούζος στη διαχείριση της ΠΑΕ..?
Αν ήσασταν εσείς στη θέση του? Ναι, εσύ που διαβάζεις, που δεν έχεις φράγκα ούτε για τσιγάρα..
Εκτός από τα ψέματα και τη προβατοποίηση που σου επιβάλει ως αφεντικό των ΑΡΔ..
Έδιωξε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες, έβαλε πλαφόν (για την ώρα) τα 250-300 χιλ. συμβόλαια, έφυγε από το ΟΑΚΑ και γύρισε στη λεωφόρο, έφυγε από τη Παιανία και πήγε σε κάποιο Απήλιον, άλλαξε 4-5 προπονητές για να βρει ένα φθηνο που δεν έχει προπονήσει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ πρώτη ομάδα, έδιωξε τους υψηλόμισθους υπαλλήλους από την ΠΑΕ, ΘΑ μεταφέρει τα γραφεία κλπ και χωρίς να σου δίνει κανένα λογαριασμό, τις περισσότερες φορές μόνο με προφορικές συμφωνίες..
Δηλαδή έκανε ότι θα έκανε οποιοσδήποτε είχε κάποιες βασικές οικονομικές γνώσεις για να ρίξει το κόστος λειτουργίας της ομάδας.. 
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ..
Δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ, ενώ βγάζει εκατομμύρια (και στη καμπούρα της ομάδας).. Μα τι να σε κάνουμε ρε φίλε? Να μας επιβάλεις την νέα Τροϊκανή τάξη των πραγμάτων?
Παράλληλα σαν πρόεδρος ΜΜΕ, χρησιμοποιεί τους νταβατζήδες του Φλορέα με το ανάλογο αντίτιμο και τους ΑΡΔ που ελέγχει για αποπροσανατολισμό, ψέματα, έλεγχο, για να σε αποκοιμίσει.. Μόνο εκπομπή μαγειρικής με τους ρουφιάνους του Φλορέα δεν έχει φτιαχτεί ακόμα..
ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.. ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.. με όλους και με όλα..
Οδεύουμε ολοταχώς για Β΄ εθνική (και αμέσως μετά Γ΄ - βολεύει).. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται κοιμάται όρθιος και ο Ούζος πέτυχε την αποστολή του.. 
Και κάτι ακόμα.. 
Ποιά διαφορά έχουμε από την περσυνή καινούργια ομάδα που έχτιζε το αεκάκι για να εξασφαλίσει άνετα τη παραμονή και να παλέψει για την Ευρώπη?
Για ποιόν λόγο έχετε πειστεί πως ο Γιαννιτσάνης και ο Μουζακίτης θα βγάλουν μάτια και του χρόνου θα τους θέλει η Μπαρτσελόνα? Τι διαφορά έχουν από τον Φούντα και τον Αρκούδα? Ποιός από αυτους που πήρε στην Ολλανδία ο παλαίμαχος του Αγιαξ έχει πάνω από 6-7 μάτς στην Α΄ Εθνική, για αρχίστε να μετράτε θα έχει ενδιαφέρον.. Όσο παικταράδες και αν είναι ΘΑ ΚΑΟΥΝ.. Δεν θα αντέξουν την πίεση και θα ΜΑΣ θυμηθείτε.. Και τότε θα είναι πολύ αργά..

Υ.Γ. Σταματήστε να διαβάζετε σπορτφμ και πρασινα νεα και λεωφόρος, διαβάστε MyPanathinaikos, BTK και όλα τα παιδιά που αγαπάνε την ομάδα και δεν παίρνουν χαρτζιλίκι, ξυπνήστε - ξεστραβωθείτε - οργανωθείτε!
Υ.Γ.2 Φίλε "αυτοβύθιση".. με μία λέξη έκανα συνειρμούς για ώρες.. μέχρι και εγώ τρόμαξα όταν το ξαναδιάβασα..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου