Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Προσέχετε τι εύχεστε

Προσέχετε τι εύχεστε, ζητάτε, απαιτείτε γιατί...
...γιατί πολύ απλά αν η ζωή έχει κέφια μπορεί να ικανοποιήσει την επιθυμία σας και μετά εσείς να μην μπορείτε να αντιδράσετε.

Τα θυμάστε όλα αυτά;








Τελικά ο Τζίγγερ έκανε πράξη την επιθυμία πολλών και αρχικά έβαλε στην ΠΑΕ τους Α-ΜΕΤΟΧΟΥΣ(δεν πήρε χρήματα για τις μετοχές ΤΟΥ αλλά τα άφησε στην ΠΑΕ και τα σπατάλησε ο...καπετάνιος του γλυκού νερού). 
Μετά όταν συνέχισαν να του ζητάνε να φύγει και να τον βρίζουν(αυτόν, την οικογένειά του και τους νεκρούς τους) άφησε ανενεργές τις μετοχές του και τελικά τις ΧΑΡΙΣΕ στον Αλ Αφ.
Τώρα συνεχίζουν να τον βρίζουν επειδή δεν σώζει την ΠΑΕ από τα χρέη των αγαπημένων τους αμέτοχων, επειδή δεν δίνει ο Καπετάνιος την Παιανία για τζάμπα προπονήσεις και επειδή είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας και το σύνολο των παικτών που έχουμε αυτή την στιγμή.
Το "πούλα και πούλο" είχε αυτό το αποτέλεσμα
-37 στη βαθμολογία και -35 στην πράξη.
Είχε ακόμη και φυγή ή ξεπούλημα παικτών και απόρριψη των προτάσεων από τους παγκοσμίου άγνωστους στόχους του «προπονητή» μας. Να μείνει η ομάδα χωρίς προπονητικό κέντρο και χωρίς γήπεδο. Επιπλέον είχε το τάισμα κηφήνων-ΑΡΔ και γαύρων. 

Έτσι τώρα αν θέλετε-εύχεστε-ζητάτε-προσπαθείτε να μας εξαφανίσετε τότε μάλλον θα επιστρέψουμε και θα σας στοιχειώσουμε. Θα γίνουμε ο εφιάλτης όχι στα όνειρά σας αλλά στη ζωή σας.
Δεν είναι απειλή για βία, αλλά το μέλλον που θα έχετε.
Δεν έχω απειλήσει κανέναν, αν και δέχτηκα απειλές που με έκαναν να γελάσω. Τώρα είναι καιρός να αρχίσετε να φοβάστε εσείς, μιας και σε εμένα δεν έπιασαν και δεν θα πιάσουν ποτέ.

Παραφράζοντας λόγια Κρητικών(στον πόλεμο δεν πάμε για αν πεθάνουμε αλλά για να σκοτώσουμε και να αφήσουμε γυναίκες χήρες και παιδιά ορφανά) εγώ δηλώνω πως δεν μπήκα στο ίντερνετ και τα blogs για να φύγω χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Μπήκα για να φύγουν κάποιοι που βρωμίζουν τον χώρο και αποτελούν βαρίδι για την ομάδα.

Ή αυτοί ή εμείς...
Θα σταματήσω να γράφω μόλις δω πως οι επισκέψεις στο blog είναι μόνο «συγγενών και φίλων». Μέχρι τότε θα περάσουμε «καλά»...και αυτό είναι υπόσχεση.

7 σχόλια:

  1. Μαζί σου Βασίλη. Και δεν είμαστε μόνο "συγγενείς και φίλοι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.
      Αν όμως φτάσω σε τόσο κακό σημείο θα σημαίνει πως κάτι πλέον κάνω λάθος/η και δεν θα πρέπει να τα συνεχίσω.

      Διαγραφή
  2. Βασίλη μη σταματάς.Συνέχισε να αποκαλύπτεις και να σχολιάζεις τις επικίνδυνες και καταστροφικές ενέργειες της διοίκησης(ο θεός να την κάνει!!!!).Όπως έχεις καταλάβει απο τότε που ανέλαβε ο "Σωτήρας" πράσινα ΜΜΕ και αλήθεια έχουν τσακωθεί.Δυστυχώς είναι λίγα τα sites-blogs(όπως το δικό σου) που προσπαθούν να αφυπνίσουν τον κόσμο και να του μεταφέρουν την αλήθεια.

    Κωνσταντίνος Τσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σταματάω αδερφέ. Φόρα παίρνω για την μεγάλη αντεπίθεση.

      Η κατακλείδα μου δηλώνει πως αν όλοι εσείς μου γυρίσετε -κάποια στιγμή- την πλάτη τότε έχω πάρει λάθος δρόμο. Αν δεν θέσεις τους κανόνες ο ίδιος στον εαυτό σου, τότε -αν είσαι μόνος- είναι σαν να οδηγάς βάρκα στα ανοιχτά. Πας όπου θέλεις χωρίς να σε ελέγχει κάποιος. Ενώ έτσι θα είναι σαν να οδηγάς αυτοκίνητο σε δρόμο μονής κυκλοφορίας και με τον έλεγχο της Τροχαίας.
      Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, δίνουν δύναμη για την συνέχεια.

      Διαγραφή
  3. Οταν του λεγαμε που και φυγε το λεγαμε γι'αυτον οχι για τους παιχτες γιατι η μεγαλυτερη φυγη παιχτων εγινε οταν ηταν ο Τζηγκερ βλ. Σισε Ζιλμπερτο.Επειδη βλεπω Βασιλη οτι εισαι νοσταλγος του,Οταν καναν πορεια 30.000 παναθηναικοι(που δεν τους θεωρω τρελους τωρα,τοτε ναι) στην λεωφορο εγω ημουν στο γηπεδο.Παντα τον υποστηριζα.Μετα ηρθε η πολυμετοχηκοτητα η οποια κοροιδευεις.Οταν τον ειδα να αποχωρει στον αγωνα μετον Ηρακλη που πηραμε το πρωταθλημα με εβαλε σε σκεψεις.Την επομενη χρονια καταφερε να καταστρεψει την πολυμετοχηκοτητα.Για να σε προλαβω πως την διαλυσε στο λεω τωρα.Οταν ειδε οτι επρεπε να βαζει οσα ολοι οι αλλοι μαζι την εκανε.Με αυτο στραβωσα μαζι του.Τωρα με οσα εγιναν με το προπονητικο (να ζητα 1,2 απο μας και να συζητα με ΑΕΚ στα μισα)και ειδα οτι δεν εχει αφησει τιποτα στην ομαδα τον σιχαθηκα.θα ηθελα να μου απαντησεις.Ευχαριστω Γιαννης Δεμεστιχας Μενιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεβαστή η άποψη σου,αλλά σε βρίσκω λάθος αδελφέ.

    τα πράγματα είναι απλά:

    Παίξαμε και χάσαμε(ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ)!

    Παίξαμε όμως...

    ΔΕΝ Μετανιώνω που ήθελα τότε να φύγει ο Τζίγγερ,καθώς ήταν είναι και θα είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να ασχοληθεί με τον ΠαναθηναΪκό.

    ΔΕΝ μετανιώνω που έφυγε ο άνθρωπος που μας είχε κάνει να παίρνουμε 1/12 πρωταθλήματα,που γιγάντωσε τον ΟΣΦΠ,που ευχαρίστησε τον Π. Κόκαλη,που,που,που...

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    Όπως φυσικά και οι αμέτοχοι που εκμεταλεύτηκαν την αγανάκτηση μας,έκαναν την διαφήμιση τους,άφησαν την ομάδα στην μέση της χρονιάς,άφησαν χρέη και έλεγαν αερολογίες.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ Η ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λόγω έλλειψης χρόνου θα γράψω ένα σχόλιο και θα απαντάω και στους δύο.
    Δεν έγραψα κάπου πως θέλω να γυρίσει. Δεν τον νοσταλγώ καθόλου και μη παθιασμένη αντιμετώπισης της ομάδας με ξενέρωνε.
    Είμαι φανατικός οπαδός του Φιλιππίδη. Ο Άγγελος Φιλιππίδης ήταν ότι καλύτερο μετά τον Καπετάνιο.
    Η σειρά με τις φωτογραφίες είχε τη σημειολογία πως αν ζητάς κάτι πολύ θα γίνει(και όχι πως τον θέλω πίσω) και να προσέξουν τα ΦΑΡΤ τι εύχονται και τι ζητάνε γιατί θα τους κάνω πράξη κάποιες ευχές και μετά θα τρέχουν να βρουν τον Σορόπα στο εξωτερικό.

    Παύλο 1/12 και πολλές θέσεις στην κατάταξη της Ουέφα πάνω από τους gay. Και τον Θεό να είχαμε πρόεδρο πάλι 1/12 θα ήταν. Τον Πέτρο Κόκαλη δεν τον αντιπαθώ και πιστεύω πως είχε πρόθεση για καθαρό πρωτάθλημα αλλά κάποιος άλλος δεν είχε και έκανε χο χο χο...Είχε και άλλα προβλήματα που δεν τον άφησαν να μείνει στο προσκήνιο μαζί με τον Τζίγγερ.

    Γιάννη διαφωνώ 100% στην αιτία διάλυσης της πολυμετοχικότητας. Στα χρήματα που έδινε η οικογένεια υπολόγισε ποτέ κανείς την Παιανία; Θυμάσαι την χορηγία που δεν ενεργοποίησε ποτέ ο Πατέρας και πόσα εκ. ευρώ ήταν; Η αιτία διάλυσης ήταν η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΜΚ τράπεζας που πλέον δεν πάει καλά και ανήκε σε μέτοχο. Εκεί ο κολλητός κάποιου άλλου με πούρο έχασε 80 εκ. ευρώ και έπρεπε να τα πάρει πίσω. Αυτός σου δάνεισε το λίαρ τζετ για φέρεις τον Σισέ και εσύ τον οδήγησες να χάσει 80 ζεστά εκ; Κάπως έπρεπε μετά οι δύο «κύριοι» με τα πούρα να τα μπαλώσουν και τα έκαναν όλα πουτ@ν@. Την Παιανία και πέρσι την άφησε δωρεάν και φέτος πιέζει τον Καπετάνιο γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ. Ο Καπετάνιος όμως δεν συγχωρεί.
    Ο ερχομός του Σισέ στοίχισε 3 επιπλέον εκ. ευρώ από όσα έπρεπε(5με 5,5 ήταν η συμφωνία τον προηγούμενο χρόνο) αλλά ποιος την διέλυσε; Ποιος έφερε Ρ.Σόουζα, άλλαξε το συμβόλαιο του Μάτος, έφερε Μελίση και έκανε «δώρο» τον Κλέυτον. Μα τα πούρα φυσικά. Εσύ αν πλήρωνες από την τσέπη σου θα ήθελες να σπαταλάνε έτσι τα χρήματα όταν δεν δέχτηκαν τις επιλογές Βέλιτς, Ρότσα, Βαζέχα; Εγώ όχι.
    Ποιοί ωφελήθηκαν από όλα αυτά; Δες ποιοι κάνουν ταξιδάκια αναψυχής; Ποιοι έχουν βαρβάτους μισθούς; Δωράκια από την ΠΑΕ κλπ.

    Για να κλείσω και ελπίζω να σας κάλυψα. Στόχος μου είναι να εκπληρώσω ευχές κάποιων ΦΑΡΤ και σκοπεύω να αρχίσω σύντομα. Ελπίζω μαζί με ΦΑΡΤ, ΑΡΔ να φύγει και ο ψευτοσωτήρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή