Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ζόμπι; Φυτά; Μπα κάτι χειρότερο.

Έχεις τη γαυροδιοίκηση να τους βιάζει τη νοημοσύνη και την λογική(ότι τους έχει απομείνει και από τις δύο) και αυτοί παραμένουν χαρούμενοι. Αν δεν έχουν το σύνδρομο της Στοκχόλμης τότε είναι άξιοι έρευνας στον τομέα της  ψυχιατρικής.
Ποιοι; Καλά τώρα δεν καταλαβαινόμαστε; Οι Παναθηναϊκοί «οπαδοί».
Ακολουθεί γραφική απεικόνιση sponsored by "Γεροντόφρικος"



2 σχόλια:

  1. Ήδη άρχισαν τα πανηγύρια για την ... νίκη στις εκλογές του Α.Ο.
    Κάτι σαν την εκλογή του Μπένυ στο πασοκ!
    Ούτε καν 100 δεν ψήφισαν! Και θέλουν να πείσουν τα αιγοπρόβατα ότι αυτοί είναι που θα σώσουν τον ερασιτέχνη. Διοίκηση για συγκεκριμένο σκοπό είναι. θα υπογράψουν ότι αρνιόταν τόσο καιρό ο Μακρόπουλος και μετά τέλος.
    Ιστορία 105 χρόνων την διέγραψαν μέσα σε πέντε χρόνια.

    ΥΓ. Δεν ξέρω αν είδες τον αγώνα με την Ανόρθωση. Τα δικά μου μάτια πόνεσαν απόψε και προβλέπω ακόμα περισσότερο πόνο όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Δεν μένω στο ότι είναι αρχή της προετοιμασίας, ότι είναι απλά μια πιο δυνατή προπόνηση, ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές, ότι, ότι ....Πολλές δικαιολογίες μπορείς να γράψεις! Μόνο αν είσαι ΑΡΔ βέβαια και απευθύνεσαι σε ένα στρατό άβουλων τετράποδων....

    Που είναι εκείνα τα ηρωικά χρόνια που καιγόταν η Ελλάδα και στήνονταν λαικά δικαστήρια, όταν κάποια μεταγραφή δεν άρεσε στα "παιδιά", ή αν δεν έβαζαν 13 γκολ στα φιλικά προετοιμασίας οι παίχτες......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://mypanathinaikos.wordpress.com/2013/07/08/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9/
    Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για σχολιασμό στη «νίκη» των «παιδιών». Ο Σκεπτόμενος ζωγράφισε, πάλι.

    Το παιχνίδι δεν το είδα. Γενικά δεν βλέπω τα πρώτα φιλικά και προτιμώ τα 2-3 τελευταία. Αν ασκήσω κριτική στα πιτσιρίκα θα είναι άδικο. Δεν μου φταίνε αυτά που δεν έχουν εμπειρίες και παραστάσεις αλλά η καταστροφική γαυροδιοίκηση που έχουμε.

    Είχανε όραμα όμως που το πραγματοποιούν τα «παιδιά». Διαλύουν την ομάδα. Αν δεν έχουμε ριζικές ανακατατάξεις και αιφνίδιες αλλαγές τότε θα παλέψουμε για την σωτηρία και τα γκολ θα τα ψάχνουμε με το μακαρόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή