Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Σας βγάλανε κάρτα και οι γαύροι

Αυτός είναι ο φόβος κι ο τρόμος του Παναθηναϊκού!

Η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Ο παίκτης πρέπει να μεταβεί στην Αγγλία, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει στη νέα του ομάδα. Τότε στον Παναθηναϊκό θα ηρεμήσουν και θα περιμένουν το ζεστό χρήμα της Σάντερλαντ. Ε, δεν είναι και λίγα, εδώ που τα λέμε, τα 4 (3+1) εκατ. ευρώ για έναν Παναθηναϊκό που μετράει μέχρι και το τελευταίο ευρώ.
Ωστόσο, θυμίζουμε ότι ο Χάρης Μαυρίας προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στους κοιλιάκους, που του στέρησε πρόσφατα τη συμμετοχή στο Μουντιάλ των Νέων. Οι Άγγλοι ξέρουν το ιστορικό του παίκτη και αναμένεται να τον περάσουν από εξονυχιστικές εξετάσεις, πριν τον βάλουν να υπογράψει συμβόλαιο. Σε περίπτωση, λοιπόν, που εντοπίσουν κάποιο πρόβλημα στον νεαρό άσο, τότε είναι πολύ πιθανό να προκύψει εμπλοκή στη μεταγραφή.

Όσο, λοιπόν, καθυστερεί η Σάντερλαντ να ολοκληρώσει το deal με τον Μαυρία, τόσο φοβούνται στον Παναθηναϊκό μη χάσουν το παραδάκι. Μία τέτοια εξέλιξη, άλλωστε, μπορεί να τινάξει στον αέρα το φετινό προγραμματισμό της ομάδας, ενώ το κόστος θα είναι και επικοινωνιακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου