Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Αυτοβύθιση, από τον GEO

Διαβάστε το όλοι.
Είναι το σχόλιο του GEO για τους παίκτες που ήρθαν αλλά κυρίως ΕΦΥΓΑΝ το 2012. Τις πράξεις της διοίκησης που μας έφεραν σε τροχιά...υποβιβασμού για τη νέα χρονιά.
Κάποιες φορές υπάρχουν πράγματα που τα συζητάς όλη την ώρα αλλά αν δεν τα γράψεις στο χαρτί δεν αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος που έχουν πάρει. Αυτό έκανε ο Geo  και μόλις το διάβασα τρόμαξα. Προκαλούν τρόμο οι αλήθειες που γράφει.
RESPECT αδερφέ.

ΥΓ δικό μου γιατί έχει και το κείμενο "ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΓΙΑ ΦΑΡΤ"
ΥΓ2 ο τίτλος δόθηκε από εμένα και  δεν τον κρίνω πετυχημένο αλλά επειδή δεν μου φτάνει ο χρόνος ήταν κάτι που τουλάχιστον δεν με δυσαρεστούσε, Geo  αν έχεις να προτείνεις άλλο στείλε σχόλιο για αλλαγή


Φίλε κάντο ανάρτηση, ανέλυσε το, βάλτο στα σχόλια, ότι γουστάρεις.. Καθόμουν όμως και σκεφτόμουνα με αφορμή τη διάλυση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού σε συνάρτηση με την ομάδα που αναχώρησε για την Ολλανδία με τα πιτσιρίκια και τρελάθηκα..
Έφυγαν το καλοκαίρι του 2012:
Πλεσις
Λεοντίου
Μπιαρσμιρ
Καντέ
Σαριέγκι
Μελίσσης
Ιωαννίδης
Σιμάο
Ρούντολφ
Νίνης
Κλέιτον
Καραγκούνης
Κατά τη δειάρκεια της χρονιάς:
Κατσουράνης
Λάζαρος
Φουρλάνος
Βύντρα
Σπυρόπουλος Ν.
Πετρόπουλος
Λέτο
Στο τέλος της χρονιάς
Κοτσόλης
Καπίνο (πάει για δανεικός?)
Πίντο
Βελάσκες
Μπουμσόνγκ
Σειταρίδης
Μαρίνος
Βιτόλο
Σο
Σισοκό
Κουίνσι
Εσπάρθα
Κάιπερ
Καζιγιάμα
Μπαρμπαρούσης
Φορναρόλι
Τοτσέ
Φιγκερόα..
Δεν λέω φυσικά ότι έφυγαν άδικα όλοι.. Οι περισσότεροι ίσως και να έπρεπε να είχαν ήδη φύγει ή να μην ερχόντουσαν ποτέ..
Οι παίκτες που ήρθαν τη σεζόν που μας πέρασε: Πίντο, Βελάσκες, Σισοκό, Σο, Κουίνσι (με μεταγραφή), Εσπάρθα, Κάιπερ, Καζιγιάμα, Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι, Φιγκερόα, Σπυρόπουλος Π. και Ντίνας έφυγαν ΟΛΟΙ πλην των δύο τελευταίων..
Και η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!
Εκτός από τα τροφεία του Νίνη και του Φουρλάνου!
Να μιλήσω για τους Προπονητές και τα τα επιτελεία τους?
Για την απόδοση των παικτών και την φετινή 6η θέση?
Για την απίστευτη αποτυχία της μη εξόδου στην Ευρώπη?
Την επιστροφή στη Λεωφόρο που γίνεται από τον Ιανουάριο?
Την αυτομόληση από την Παιανία και την επιλογή του Απήλιον που μυρίζει..?
Τα ομολογιακά δάνεια και τις χορηγίες που βρωμάνε?
Την στάση των οργανομένων - νταβατζήδων?
Την περιθωριοποίηση από τα κέντρα αποφάσεων (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, ΚΕΔ), με αποτέλεσμα να μην σε υπολογίζουν καθόλου και τον τσακωμό με όλες τις άλλες ομάδες για διάφορους λόγους που δεν είχε κάνει ούτε ο Τζίγγερ (αυτός που ήταν και απαθής και τους χάριζε τα Πρωταθλήματα)?
Την υπέρτατη ξεφτίλα που συνεχίζεται με το γήπεδο που ενώ τώρα μπορείς να το φτιάξεις ΑΜΕΣΑ χωρίς ουσιαστικά κανένα εμπόδιο παρακολουθούμε ότι μάλλον θα φτιάξει μέχρι και η Κούλα?
Για την πρόοδο της υπόθεσης των στημένων που ούτε καν έχει ασχοληθεί ενώ θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας..?
Για, για, για 1002..
Και φέτος ενώ η ομάδα αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έχει πάρει μόνο τον Μπαϊράμι και τον Κουτρουμπή που δεν μπορεί να συμμετέχει μέχρι να διαλυθεί η αεκ και να μείνει ελεύθερος!
Με τους Ζέκα, Καρνέζη Ταμπάκη, Aναγνωστόπουλο, Σπυρόπουλο, Χουχούμη, Ρισβάνη, Μπαϊράμι, Ντίνα, Λαγό, Δώνη, Κουσίδη, Σταματάκη, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Μουζακίτη, και Γιαννιτσάνη...

Αλλά τι σας λέω τώρα εγώ ε..
Στηρίξτε την ομάδα ρε και αφήστε την κλάψα!
Ο Αλαφ-Ούζος κάνει ότι μπορεί για να την σώσει!
Να φύγει και να έρθει ποιός?(!)

Υ.Γ. Φαντάζομαι ότι και οι ίδιοι ακόμα δεν γνωρίζουν σε ποιο προπονητικό κέντρο θα γυρίσουν για να συνεχίσουν την προετοιμασία και αν η Λεωφόρος θα προλάβει να είναι έτοιμη και αν θα πάρουν τα λεφτά τους και αν θα μείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν και αν..
Υ.Γ.2 Αν έκανα κάποιο λάθος στους παίκτες σόρυ, έγραψα ότι θυμόμουν..

4 σχόλια:

  1. Αυτά τα απλά μεν, περιεκτικότατα δε στοιχεία, δεν μπορούσε κάποιος από τους έμμισθους και μορφωμένους ΑΡΔ να τα παραθέσει σε κάποιο επώνυμο άρθρο του;

    Αλλά τί ρωτάω τώρα ...!

    ΥΓ. άσχετο σχετικό: Ο Τζιμπρίλαρος - αυτός που αγαπάει τον Παναθηναικό - πήγε και υπέγραψε σε κάποια Κολοπετεινίτσα της Ρωσίας! Και έμειναν με τους ευσεβείς πόθους τους τα χαπακωμένα του Συμφορέα!

    ΥΓ 2. Σιγά μην ξαναρχόταν στο μπουρδέλο ο Τζιμπίλαρος. Αμ πως ....που έλεγε κι ο Χατζηχρήστος (όχι της κούλας, ο κανονικός!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλημέρα.
      Όταν είσαι ΕΜΜΙΣΘΟΣ τότε ειδικά για τους ΑΡΔ ο χρυσός κανόνας είναι 1+1="όσο θέλει το αφεντικό" και πάνε περίπατο όλα.

      Ο Τζιμπριλ όταν ήρθε και όσο έπαιξε ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ. Χρησιμοποίησε τα «άτυπα» κανάλια επικοινωνίας και από εκεί που θα έπρεπε να λέμε τώρα "καλός ήταν αλλά πλασέ δεν ήξερε να κάνει" τον θυμόμαστε σαν ένα μικρό θεό. Που να τον βάλεις δίπλα σε Βαζέχα και Μητσάρα. Δεν φτάνει ούτε μέχρι τη μέση η απόδοσή του.

      Και για να το χοντρύνω το θέμα, αν έπρεπε να διαλέξω τον Σισέ ή τον Φιγκερόα (ενώ θα ήταν υγιείς και οι δύο και όχι ο δεύτερος όταν ήρθε σε εμάς) με κλειστά μάτια τον Φιγκερόα και ας μην ήταν τόσο επικοινωνιακός. Τα γιδοπρόβατα που περίμεναν επιστροφή θα την δούνε στον ύπνο τους αμέσως μετά το όνειρο της εκτόξευσης.

      Διαγραφή
  2. Μα μιλάμε για την μοναδική μας ελπίδα! Αλαφ-Ούζος..
    Δηλαδή πραγματικά έχουμε αναρωτηθεί ποτέ τι έχει προσφέρει ο Ούζος στη διαχείριση της ΠΑΕ..?
    Αν ήσασταν εσείς στη θέση του? Ναι, εσύ που διαβάζεις, που δεν έχεις φράγκα ούτε για τσιγάρα..
    Εκτός από τα ψέματα και τη προβατοποίηση που σου επιβάλει ως αφεντικό των ΑΡΔ..
    Έδιωξε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες, έβαλε πλαφόν (για την ώρα) τα 250-300 χιλ. συμβόλαια, έφυγε από το ΟΑΚΑ και γύρισε στη λεωφόρο, έφυγε από τη Παιανία και πήγε σε κάποιο Απήλιον, άλλαξε 4-5 προπονητές για να βρει ένα φθηνο που δεν έχει προπονήσει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ πρώτη ομάδα, έδιωξε τους υψηλόμισθους υπαλλήλους από την ΠΑΕ, ΘΑ μεταφέρει τα γραφεία κλπ και χωρίς να σου δίνει κανένα λογαριασμό, τις περισσότερες φορές μόνο με προφορικές συμφωνίες..
    Δηλαδή έκανε ότι θα έκανε οποιοσδήποτε είχε κάποιες βασικές οικονομικές γνώσεις για να ρίξει το κόστος λειτουργίας της ομάδας..
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ..
    Δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ, ενώ βγάζει εκατομμύρια (και στη καμπούρα της ομάδας).. Μα τι να σε κάνουμε ρε φίλε? Να μας επιβάλεις την νέα Τροϊκανή τάξη των πραγμάτων?
    Παράλληλα σαν πρόεδρος ΜΜΕ, χρησιμοποιεί τους νταβατζήδες του Φλορέα με το ανάλογο αντίτιμο και τους ΑΡΔ που ελέγχει για αποπροσανατολισμό, ψέματα, έλεγχο, για να σε αποκοιμίσει.. Μόνο εκπομπή μαγειρικής με τους ρουφιάνους του Φλορέα δεν έχει φτιαχτεί ακόμα..
    ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.. ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.. με όλους και με όλα..
    Οδεύουμε ολοταχώς για Β΄ εθνική (και αμέσως μετά Γ΄ - βολεύει).. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται κοιμάται όρθιος και ο Ούζος πέτυχε την αποστολή του..
    Και κάτι ακόμα..
    Ποιά διαφορά έχουμε από την περσυνή καινούργια ομάδα που έχτιζε το αεκάκι για να εξασφαλίσει άνετα τη παραμονή και να παλέψει για την Ευρώπη?
    Για ποιόν λόγο έχετε πειστεί πως ο Γιαννιτσάνης και ο Μουζακίτης θα βγάλουν μάτια και του χρόνου θα τους θέλει η Μπαρτσελόνα? Τι διαφορά έχουν από τον Φούντα και τον Αρκούδα? Ποιός από αυτους που πήρε στην Ολλανδία ο παλαίμαχος του Αγιαξ έχει πάνω από 6-7 μάτς στην Α΄ Εθνική, για αρχίστε να μετράτε θα έχει ενδιαφέρον.. Όσο παικταράδες και αν είναι ΘΑ ΚΑΟΥΝ.. Δεν θα αντέξουν την πίεση και θα ΜΑΣ θυμηθείτε.. Και τότε θα είναι πολύ αργά..

    Υ.Γ. Σταματήστε να διαβάζετε σπορτφμ και πρασινα νεα και λεωφόρος, διαβάστε MyPanathinaikos, BTK και όλα τα παιδιά που αγαπάνε την ομάδα και δεν παίρνουν χαρτζιλίκι, ξυπνήστε - ξεστραβωθείτε - οργανωθείτε!
    Υ.Γ.2 Φίλε "αυτοβύθιση".. με μία λέξη έκανα συνειρμούς για ώρες.. μέχρι και έγω τρόμαξα όταν το ξαναδιάβασα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ θα σε «εκμεταλλευτώ» ξανά, λόγω έλλειψης χρόνου. Σε ξανακάνω ανάρτηση.
      Φοβερό σχόλιο σε τόνο ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

      ΥΓ Ακόμη δεν κατάφερα να ελέγξω τους παίκτες αυτής της ανάρτησης, αλλά θα το κάνω.

      Διαγραφή