Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Και το όνομα αυτού...



Κανέλος.


Ναι καλά διαβάσατε. Ο Κανέλος είναι αυτός που αποχώρησε από τον Πουρέα.(σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που είχα και όσο μπόρεσα επιβεβαίωσα, για να το γνωρίζουν και άλλοι μάλλον όμως είναι αλήθεια)

Οι λόγοι; Ακούγονται πολλά και δεν ξέρω τι να γράψω ώστε να μην γράψω ψέματα.

Για όσους σκεφτούν ποιος είναι ο Κανέλος εγώ να τους θυμίσω το πέσιμο στον Ζαν Αμπαλέν στην προπόνηση. Τι έγινε σε εκείνο το περιστατικό; Πατήστε εδώ να διαβάσετε την ανάρτηση από το mypanathinaikos.

Κλείνω με στίχο από τον Πρίγκηπα Παύλο Σιδηρόπουλο "άντε και καλή τύχη μάγκες". Τώρα που έφυγε αυτός που ηγούνταν θα γίνει...του gay στον πουρέα και μόνο με τύχη θα επιβιώσετε. Αν ξυπνήσουν έστω και λίγοι από αυτούς που κοιμούνται τότε...το κάστρο σας θα «πέσει» σε μία ώρα.

5 σχόλια:

  1. οτι να ναι εισαι.ασχετος πατατακιας και γαυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ και τους δύο.(αν δεν είσαι ο ίδιος και στα δύο σχόλια)

    Το μόνο που δεν δέχομαι είναι το γαύρος. Αυτό το αφήνω σε εσάς και τα αφεντικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οποιος εχει αντιθετη αποψη εχειαφεντικα κιολας? αρα και για σενα μπορει να ισχυει το ιδιο! αν ολοι αυτοι που εχουν αντιθετη αποψη απο εσας πληρωνονται τοτε θα πρεπει να μας τα σκαει ο ωνασης ρε ασχετε πατατανθρωπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς και έχω αφεντικό. Τον ΕΑΥΤΟ μου. Χωρίς διαφημίσεις, εισιτήρια, φανέλες, δωράκια κλπ και προπάντων χωρίς ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...
      Λέγε και άλλα γιατί σε λίγο καιρό θα σιωπήσετε όλα τα ΦΑΡΤ και θα μου λείψει η μίρλα σας.

      Διαγραφή