Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΧΗ

ΑΠΟΧΗ από τους αγώνες της ομάδας ποδοσφαίρου.
Αν αυτοί θέλουν να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο στους ΟΠΑΔΟΥΣ του Παναθηναϊκού και να χαϊδεύουν μόνο τα 1500-2000 ηλίθια γιδοπρόβατα τότε η λύση είναι μία και είναι η ΑΠΟΧΗ.

Ας μην πάρει κανείς κάρτα διαρκείας για τη Λεωφόρο. Να μην αγοράσει κανείς μας εισιτήριο για αγώνα της ομάδας ακόμα και αν η τιμή του φτάσει τα 5 ευρώ. 

Πόσοι θα είναι μέσα και πόσοι θα λείπουν; 

Θα τολμήσει ο κάθε σκηνοθέτης να δείχνει πλάνα των άδειων κερκίδων;

Κάποιοι(ακόμη και μερικοί από αυτούς που είναι μαζί μας πλέον) έκαναν αποχή όταν η ομάδα πάλευε για το πρωτάθλημα και τώρα που τελείωσε στο -37 θα προπληρώσουν τα εισιτήρια της χρονιάς για μία διοίκηση που δεν υπάρχει;
Λυπάμαι μόνο για τους παίχτες που θα παίζουν σε άδειο γήπεδο αλλά αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα-σφαλιάρα στους γελοίους που λαμβάνουν τις αποφάσεις.

ΑΠΟΧΗ

2 σχόλια:

  1. Πιστεύω Βασίλη ότι ο κόσμος - ο πολύς - αυτό έχει αποφασίσει. Και μπορεί να μην το κάνει από το πρώτο παιχνίδι, αλλά θα το κάνει.
    Έχω καιρό να διαβάσω για την πρόοδο των διαρκείας. Έχουμε μείνει στις 3000! Όσοι είναι οι χαπακωμένοι του κεντρικού συμφορέα - βγάζω έξω ένα πολύ μικρό ποσοστό κάποιων αγνών παλαιών Παναθηναικών που πιθανόν να πλήρωσαν λόγω της ανίατης αρρώστιας που τους βασανίζει..
    Όσο για το αν θα τολμήσει σκηνοθέτης να δείξει πλάνα από άδειες κερκίδες, ναι πιστεύω πως θα το κάνει. Ακόμα ένα δείγμα της ξεφτίλας που υφιστάμεθα εδώ και δυο χρόνια από τα ανδρείκελα της γαυροπαρέας που ασελγεί στο πτώμα της μεγαλύτερης Ελληνικής ομάδας. Δημιούργημα κάποιων άλλων βέβαια (στο πτώμα αναφέρομαι)....

    ΥΓ. Ευχαριστώ για το ... κατατοπιστικότατο mail σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το πιστεύω Δημήτρη πως αυτό σκέφτεται ο πολύς κόσμος. Ο λόγος που το έγραψα είναι πως αν όλοι όσοι το σκέφτονται το κρατάνε μέσα τους ίσως σκεφτούν μήπως κάνουν λάθος και βρεθούν στο γήπεδο. Έτσι αν συμφωνήσουν και άλλα αδέρφια στην πρόταση και την αναπαράγουν τότε ίσως έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα τους νικήσουμε με τα ίδια όπλα που χρησιμοποίησαν αυτοί πρώτοι.
      Πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ή αυτοί ή εμείς.

      Δεν μπορείς να πεις, πέρα από κατατοπιστικό mail είναι και ακριβέστατος ο ορισμός!!!

      Διαγραφή