Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Μαντάλος-ε το Χ για τους gay


Φάγαμε δύο γκολ από λάθος των σέντερ μπακ(στο δεύτερο ευθύνεται και ο Καρνέζης) αλλά οι gay χρειάστηκαν την βοήθεια του Μάνταλου για να γλιτώσουν την ήττα. Ο Μάνταλος έκλεισε τα μάτια στο πέναλτι που έγινε και έτσι βοήθησε τα κόκκινα λαγουδάκια να μην χάσουν. Σε όλη την διάρκεια του ματς έδινε πάνω από τα σπόρια στους gay.

MVP ποιος άλλος από τον ΧΑΡΗ ΜΑΥΡΙΑ. Παικτούρα ο μικρός, με πολλά κιλά ωά. Ποιος θυμάται τον αχάριστο Σωτηράκη; Εγώ τον έχω ξεχάσει προ πολλού. Εσείς;

Αρνητικός πρωταγωνιστής οι ηλίθιοι(ή και απλά στημένοι) που πετούσαν τις φωτοβολίδες ώστε να δώσουν την αφορμή στον Μάνταλο να διακόψει το παιχνίδι και να τιμωρηθούμε ΠΑΛΙ.

Η φωτογραφία είναι σχόλιο ενός πολύ καλού φίλου Αεκτσή, μετά τη λήξη του ματς.

Υ.Γ. Αλήθεια τι θα πούνε σήμερα όσοι ήταν υπέρ του Πορτογάλου; Είχε ποτέ το πάθος του Ρότσα; Γιατί την όρεξη και την προπόνηση που κάνει ο Αργεντινός στην ομάδα δεν την είδαμε ποτέ.

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ αδελφέ, καλησπέρα!
    Να θυμίσω και την κάρτα που θα έπρεπε (για άλλο ένα μεταξύ μας αγώνα) να είχε ο Τορογίδης στο 1ο που με καθαρή πρόθεση σταματάει την μπάλα με το χέρι! Αλλά φυσικά ήξερε ότι δεν θα πάθει τίποτα, πολύ απλά.
    Επιτέλους παρά τα όσα προβλήματα βλέπουμε -Παναθηναϊκό- στο γήπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Σωστή παρατήρηση, το ξέχασα. Βέβαια και πρώτη να έπαιρνε δεύτερη δεν θα έβλεπε ποτέ. Η ομάδα βγάζει υγεία. Τεράστιος ο Ρότσα.

      Διαγραφή
  2. πολυ σωστος σε ολα αδελφε..
    καλα ο ξεφτιλισμενος ο φερειρα μας πηγε ΠΟΛΥ πισω..
    παρα πολυ ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή