Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αφήστε ήσυχο τον Ρότσα

Επειδή έχω αρχίσει να νευριάζω με τα όσα διαβάζω και ακούω να λέγονται για ενδεχόμενη απομάκρυνση του Ρότσα και πως συζητήθηκε και με τον Αλ Αφ Ούζο. Ρε δεν πάτε καλά που μεταφέρετε όλα αυτά τα αίσχη και τα πονήματα της φαντασίας του βλάκα του Νικολάκη.
Είναι από τις φορές που θα ευχόμουν να βγω ψεύτης αλλά αυτή την επίθεση στον «στρατιώτη» Ρότσα την είχα σίγουρη.

Η προσπάθεια οικοδόμησης μιας μεγάλης ομάδας περνά από τα χέρια του «μάστορα». Αφήστε ήσυχο τον Ρότσα να κάνει την δουλειά του και κοιτάξτε να κάνετε και εσείς σωστά τη δουλειά σας και όχι να μεταφέρετε στον κόσμο φήμες και πληροφορίες ενός γελοίου που δηλώνει συνάδελφός σας. Ο άνθρωπος παλεύει να δημιουργήσει από την αρχή μία ομάδα που θα μπορεί να γράψει ιστορία και εσείς του βάζετε τρικλοποδιές.

Όλοι οι υπόλοιποι, όσοι αγαπάμε την ομάδα χωρίς συμφέρον, πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του. Ειδικά τέτοια εποχή που δεν έχει άλλο στήριγμα από την ομάδα την οποία βάλθηκε ο μπρούκλης ο Νικολάκης να διαλύσει μαζί με τους κρετίνους του Πουρέα. Όχι ρε σεις δεν θα περάσει το δικό σας. Αφού διώξαμε τον Πορτογάλο, θα προστατέψουμε τον Ρότσα και θα διώξουμε εσάς. Ξεκίνα να κάνεις βαλίτσες Νικολάκη γιατί δεν θα μπορείς να μείνεις στην Ελλάδα, όπου και να πηγαίνεις θα σε φτύνουν.

ΥΓ Ο λόγος που δεν τα γράφω όλα αλλά τα βάζω και σε εικόνες είναι πως με έδειρε ο Μα-λα-κούλης και η παρέα του, στον ύπνο τους φυσικά. Πρόσεξε μόνο μην αρχίσω να σου γίνομαι εφιάλτης, φλώρε.
ΥΓ2 Δημήτρη δεν σου ζήτησα την άδεια αδερφέ αλλά φρόντισα να μην έχει στοιχεία σου και να φαίνεται μόνο μέρος από όσα έχω γράψει εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου