Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

"Σκούζουν" όσοι θα χάσουν την άνεση τους

Άγιες μέρες και δεν σε αφήνουν να αγιάσεις. Δεν με έσωσε ούτε η επίσκεψη εκτός Θεσσαλονίκης σε  συγγενείς. Είπα επιστρέφω στις 27 του μήνα με νέο κείμενο και αυτοί με όσα τρέχουν να διαψεύσουν και όσα αφήνουν να αιωρούνται μου «επιβάλουν» να κάνω νέα ανάρτηση.

Βγαίνει και μιλάει ο «Ψηλός» και λέει το αυτονόητο, πως είναι αληθινή η επιταγή του Πρίγκηπα, και τρέχει η ΠΑΕ να «τραβήξει το αυτί» στον Αντωνιάδη που κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου της Π.Σ.
δείγμα δίγραμμης επιταγής από την Barkleys Bank
Δεν κατάλαβα κύριε πρόεδρε της ΠΑΕ και της ΠΣ δηλαδή έχουμε χούντα και απαγορεύετε εσείς στους υπόλοιπους να λένε όσα γνωρίζουν; Αν έχετε τέτοιες απόψεις να το πείτε και στα παιδιά του Πουρέα που τελευταία γνωρίσανε και την αναρχία, θα χαρούν πολύ.
Μήπως θεωρείτε εαυτόν θεό; Αν το θεωρείτε τότε θα βάλετε σίγουρα ένα ωραίο άσπρο πουκάμισο.
Μήπως εσείς δεν το έχετε ψάξει αν η επιταγή υπάρχει και είναι αληθινή;
Μήπως όμως ο «Ψηλός» είπε μία αλήθεια που τσούζει πολύ και δεν θέλετε να τη λένε άνθρωποι που σχετίζονται με την Π.Σ.;

Για να μην ψάχνετε πολύ, η μία πηγή νομίζω λέγεται ... Ανδρέας και είναι ανεπιθύμητος στην Κύπρο αλλά και στους υγιείς Παναθηναϊκούς.

Όσο για το δεύτερο θέμα είναι αυτό της πιθανής μεταγραφής του Περουβιανού αμυντικού τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εδώ δεν ξεκαθάρισε ακόμα το θέμα του Ιάπωνα και ποιοι από τους παίκτες της ομάδας θα παραμείνουν ενώ κάποιοι άλλοι θα αποχωρήσουν και αυτοί οι καλοθελητές βρήκαν θέμα με μη Ευρωπαίο παίκτη που θα χρειαστεί κενή θέση ξένου παίκτη στην ομάδα. Εκτός αν οι κύριοι που αναπαράγουν το θέμα σε διάφορα sites και μας «αναγκάζουν» να ασχοληθούμε με ένα κατ' ουσία ανύπαρκτο θέμα γνωρίζουν κάτι πολύ παραπάνω(πως θα αποχωρήσει και δεύτερος μη Ευρωπαίος παίκτης από την ομάδα και θα έχουμε και δεύτερη κενή θέση ξένου).

Οι καλικάντζαροι τελικά έχουν αρχίσει εντατικά τη δουλειά τους αλλά θα φύγουν για τα καλά από τη ζωή μας την αρχή του νέου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου