Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αποτίμηση 2012 και λίγη επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν πολλά στο σύλλογο, στα δύο μεγαλύτερα τμήματά του. Στο μπάσκετ η ομάδα, για μία ακόμα φορά με ελλείψεις λόγω τραυματισμών, κατάφερε να κερδίσει στο τέλος τη Ζαλγκίρης και στο ποδόσφαιρο... Στο ποδόσφαιρο έχουμε τον πρόεδρο της Π.Σ. να μας θεωρεί πιθήκους. Η αλήθεια είναι πως ενώ είχα πρόσβαση στο ίντερνετ και παρακολουθούσα ότι γινόταν έμεινα εκτός κειμένων και σχολίων για τρεις μέρες.

Στο μπάσκετ κάποιες κακές επιλογές διορθώθηκαν αλλά η κακοτυχία της ομάδας καλά κρατεί από πέρσι. Οι τραυματισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον και δεν έχει προλάβει η ομάδα να δέσει. Σαν να βλέπω σε βίντεο τις ατυχείς περσινές στιγμές. Βέβαια από πέρσι μέχρι φέτος έχουν αλλάξει πολλά αλλά όπως έγραψα από την αρχή, το ταμείο(η κριτική μου) θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Στην ομάδα του ποδοσφαίρου δυστυχώς δεν πάει τίποτα καλά. Και πως να πιστέψω εγώ την ατυχή σύμπτωση μετά την εμφάνιση του ντέρμπυ οι 10 βασικοί παίκτες να είναι τόσο ντεφορμέ; Πως να δεχτώ πως ενώ κάποιοι δηλώνουν επίσημα πως θα συνεργαστούν αμέσως μετά κάνουν ότι μπορούν για να μην αλλάξει χέρια η ΠΑΕ; Για ποιο λόγο άλλωστε θα έβγαιναν και θα έλεγαν τόσα ψέματα; Βλέπετε από το άγχος του ξέφυγε του Αλ Αφ η ατάκα για τον ΙΒΒ και μετά έτρεχε πανικόβλητος να την «μαζέψει». Καλά ρε αθεόφοβοι δεν σας πληροφόρησαν πως οι περισσότεροι φέτος δεν πήραν δώρο Χριστουγέννων γιατί δεν εργαζόντουσαν ή εργαζόντουσαν χωρίς πρόσληψη ή ακόμη πιο απλά δεν τους το έδωσε η επιχείρηση που τους απασχολεί; Θέλετε να κάνετε και νέα ΑΜΚ που θα ζητάτε από τους άνεργους ή τους κακοπληρωμένους οπαδούς να βάλουν χρήματα στην ΠΑΕ; Αν βάλουν οι οπαδοί εσείς τι θα προσφέρετε; Μήπως το μυαλό και τις φοβερές επιχειρηματικές και διοικητικές ιδέες που έχετε; Όπως αυτή για τη μαύρη λίστα της ομάδας και τις φήμες για λύση συμβολαίων; Το 2012 μπήκε άσχημα με τον τραυματισμό του Λέτο να μας σοκάρει και να αφήνει την ομάδα πίσω από τους gay. Ο «Ύπνος» έφυγε, αν και πρόλαβε να διώξει Καραγκούνη και Κατσουράνη(δεν διαφωνώ με την φυγή τους αλλά με τον τρόπο που έγινε και στους δύο). Ο Ρότσα ήρθε και έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τη σαπίλα που μυρίζει ψάρι και τους γαυροβάζελους της διοίκησης. Αν μπορούσα να διαγράψω αυτή τη χρονιά από τη μνήμη μου θα το έκανα ευχαρίστως.

Στην πολιτική σκηνή της χώρας είχαμε εξελίξεις(λέμε τώρα), είχαμε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και την άνοδο της «Αριστεράς»(αριστερά με στελέχη του ΠΑΣΟΚ-τΣύριζα και ΔΗΜΑΡ-δεν γίνεται) και την εκρηκτική αύξηση του ποσοστού των εθνικιστών). Βέβαια η οικονομική πολιτική παρέμεινε ίδια, οι φόροι και τα βάρη στους φτωχούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου