Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Θα γυρίσουμε σελίδα;


Επειδή κάποιοι πάνε να μας βγάλουν όλους τρελούς θα πάρω κάποια δεδομένα με τη σειρά και θα τα συμπληρώσω με μία πληροφορία και ένα συμπέρασμα.

Δεδομένα.
Πρίγκηπας υπάρχει.
Ο Πρίγκηπας υπάρχει και έχει λεφτά.
Ο Πρίγκηπας υπάρχει, έχει λεφτά και έχει περάσει φάκελο από την ΕΕΑ.
Ο Πρίγκηπας υπάρχει, έχει λεφτά και έχει περάσει φάκελο από την ΕΕΑ και τον εκπροσωπεί ο κ.Τσάκας.
Η πρόταση του Πρίγκηπα είναι η μοναδική πρόταση που υπάρχει.
Η πρόταση θα είναι η τελευταία και θα αφορά το σύνολο των μετοχών(πλην του Ερασιτέχνη).

Πληροφορία.
Δεν θα δεχτεί να πάρει τις μετοχές της πρώην ΠΕΚ(τη μειοψηφία δηλαδή) και με συνεχείς ΑΜΚ να γίνει το αφεντικό. Ήταν το σενάριο που ρώτησα αν υπάρχει σαν plan b αλλά έλαβα αρνητική απάντηση.

Συμπέρασμα.
Αν εσείς εξυπνοπούλια μου θεωρείτε πως ο νέος Αφράγκοβιτς ο Αλ Αφ Ούζος έχει χρήματα ή μπορεί να βρει χρήματα για την ΠΑΕ τότε μην διαβάσετε παρακάτω.
Όσοι σκέφτονται λογικά και Παναθηναϊκά μπορούν να καταλάβουν πως σε όλη την υπόθεση την κύρια απόφαση θα πάρει ο μπαμπάς του ΙΒΒ. Οι μετοχές που και καλά παραχωρήθηκαν του ανήκουν και αυτός θα αποφασίσει τι θα τις κάνει. Τώρα αν όλοι όσοι τον έβριζαν τόσα χρόνια αυτή την στιγμή υποστηρίζουν τον Αλ Αφ Ούζο(άρα τον ίδιο τον ΒΒ) τότε είναι μεγάλο κατόρθωμα και τεράστια επιτυχία του. Επειδή όμως τον Αλ Αφ Ούζο τον υποστηρίζουν λίγοι είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε σελίδα.

bonus
Η ατάκα ενός πολύ καλού φίλου Παοκτσή που έχει το θάρρος να μιλά ειλικρινά. «Φιλαράκι αν σας πάρει ο Πρίγκηπας αλλάζετε επίπεδο και ποιος σας πιάνει. Ποιος Μαρινάκης και Σαββίδης μετά...». Αν αυτά τα καταλαβαίνουν τα μΠαόκια εμείς γιατί δεν τα αντιλαμβανόμαστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου