Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Όταν ο Σπάθας βαφτίστηκε Σπανάθας


"Πιο συγκεκριμένα, στο ντέρμπι ρούλης– ΠΑΟΚ, η ομάδα μας έχασε με 2-0 και έχασε τις ελπίδες που είχε για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος, όμως, δεν ήταν η κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας, αλλά η κάκιστη διαιτησία από τον Σπα(νά)θα...Σε εκείνο τον αγώνα ο διαιτητής έπαιξε καθαρά κατά της ομάδας μας, δηλαδή η διαιτησία ήταν στο 80-20% κατά της ομάδας μας! Και όμως ήταν τόσο...Γινόταν φάουλ σε παίχτη μας; Έλεγε "ο αντίπαλος βρήκε μπάλα". Έβρισκε μπάλα ο παίχτης μας; Έλεγε "είναι φάουλ και κάρτα"... Εν' τέλη, ο "διαιτητής"  απέβαλλε δύο παίκτες μας με δεύτερη κίτρινη (Σνάουτσερ, Βιεϊρίνια) μέσα σε δύο λεπτά (78’-80’)"

Κάτι τέτοια ήμουν αναγκασμένος να διαβάζω και να ακούω καθημερινά. Οι «Μακεδονομάχοι»(Ολυμπιλαγοί Θεσσαλονίκης) μιξόκλαιγαν καθημερινά για το πρωτάθλημα που έχασαν. Δυστυχώς δεν έβλεπαν πέρα από την προπαγάνδα κάποιου ηλίθιου κοντόχοντρου που συχνάζει δυτικά(στα μέρη μου), του Μίνου και άλλοων που ήθελαν να πουλήσουν οπαδιλίκι. Δεν είδαν ποτέ τι έκανε ο Χαλκιάς στα επόμενα παιχνίδια, ούτε βέβαια πως σε εκείνο το παιχνίδι θα έπρεπε να τους έχει αποβάλλει άλλους δύο παίκτες. 

Σε αυτό βέβαια βοήθησε και η στάση του Νικόλα Πατέρα, που με ξένα κόλλυβα πήγε να κάνει κηδεία. Έβγαινε και έλεγε πως αυτός έχει πιάσει την παράγκα από τα @@ και πλέον δεν μπορεί να κάνει κάτι(το βλέπουμε μέχρι και σήμερα αυτό), αλλά μάλλον ήταν μία εκδούλευση του «φίλου» του. Αν και δεν είμαι Τζιγκερικός, θεωρώ πως είχε την πλέον έντιμη αλλά και ηλίθια στάση απέναντι στην παράγκα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορούσε να χρησιμοποιήσει την παράγκα αλλά δεν το έκανε. Σίγουρα μπορούσε να την γκρεμίσει και πάλι δεν το έκανε. Δεν ήθελε να μπλέξει με τα σκατά, όταν όμως βρίσκεται μέσα σε βόθρο(ελληνικό ποδόσφαιρο) ή θα λερωθείς για να το καθαρίσεις ή θα σε πνίξουν τα σκατά. Έτσι είτε με τον «σιχασιάρη» ΙΒΒ ή τον «λίγο» Νικόλα Πατέρα η κατάσταση παρέμεινε ίδια. Οι gay συνέχιζαν να διαμαρτύρονται και ο Αλέφας συνεχίζει να ζητάει από τον Δούρο να βγει στο τηλέφωνο ακόμη και τώρα που ο δεύτερος είναι από τους «σκηνοθέτες» της κωμωδίας που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρωτάθλημα με gay, 13 παραρτήματα, την νεκρή(μένει ζωντανή με μηχανική βοήθεια) ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να γίνει. Πάρτε το χαμπάρι ειδικά στην ΠΑΕ και πείτε στον «πρόεδρο» να σταματήσει να τιτιβίζει και να προσπαθήσει να κάνει κάτι ουσιώδες. Αν δεν μπορεί ας σηκωθεί να φύγει, δεν αγόρασε αλλά του χαρίστηκαν οι μετοχές. Έτσι δεν λέει;

2 σχόλια:

  1. Xαχαχα!! Σωστός ο τίτλος!! Για εκείνο το Αρης-ΠΑΟΚ που μας έχουν ζαλίσει, η προφανής αλήθεια είναι πως ο Άρης μπήκε τόσο δυνατά που ο ΠΑΟΚ πέρασε τη σέντρα μετά το 1-0. Ο Σπάθας δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση. Αυτά τα έλεγαν όλο το σύστημα της μιζέριας της Θεσσαλονίκης (ραδιόφωνα, εφημερίδες, κακέκτυπα Γιώργου Γεωργίου κλπ) και φυσικά το "σύστημα γαύρος". Πάντα χωρίς ίχνος αγάπης ή οπαδικής τρέλας για ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό, αλλά για να πουλήσουν εκδούλευση και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα των διοικήσεων τους. Όπως τα λες είναι και για τους δικούς μας...
    disgo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ειρωνεία είναι πως όταν τους ανέλυε κάποιος το ματς τότε άρχιζαν να τον λένε άνθρωπο της παράγκας, δούλο των Αθηνών κ.α. Δεν είδαν ποτέ το προφανές(αυτό που έγραψες δλδ) και πως αν η διαιτησία έπαιξε και λίγο παραπάνω τον Άρη τότε αυτό δεν βοήθησε τον Παναθηναϊκό που ήταν μπροστά αλλά τους gay που ήταν πιο πίσω στη βαθμολογία. Βέβαια ξεχνάνε τα μΠαόκια την σφαγή του πρώτου γύρου στην Τούμπα, αλλά εκεί δεν κέρδισαν κλέβοντας 3 βαθμούς,όοοοοοοοοχι. Ποτέεεεεεε. Αν κερδίζουν αυτοί είναι όλα καλά, όπως και το πέναλτι χέρι του Γκαρσία στο 2-1 με εμάς(στα play off 2011 αν θυμάμαι καλά) στην Τούμπα που διαμόρφωσε αποτέλεσμα(άσχετα αν εμείς ήμασταν χάλια σε εκείνο το ματς).

      Διαγραφή