Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Τους ανοίγουν την πόρτα(με εικόνες από το ΦΕΚ)

Δεν μας φτάνει που μπαίνουν οι αλλοδαποί από την κάθε χαραμάδα και το κάθε παραθυράκι του νόμου πλέον οι πολιτικοί μας τους άνοιξαν και διάπλατα την πόρτα να μπουν και να κάνουν ότι θέλουν.

Πλέον θα μπορούν να μπαίνουν «νόμιμα» και οι γυναίκες να μολύνουν με έιτζ τον κάθε ηλίθιο που θέλει να της γαμήσει χωρίς προφυλάξεις, ενώ οι άντρες να μπορούν να σκοτώνουν, να κλέβουν και να βιάζουν αδιακρίτως γιατί αυτό επιβάλλει η θρησκεία των κανίβαλων του Ισλάμ. Ο τρόπος που τους νομιμοποίησαν είναι έμπνευση της προηγούμενης κυβέρνησης που φρόντισε όχι μόνο να μας εξαθλιώσει οικονομικά αλλά και να βοηθήσει σημαντικά στην είσοδο υπηκόων τρίτων χωρών και την πρόσβασή τους στην αγορά εργασίας.

Τι καταλαβαίνω εγώ πως θα συμβεί; Κάθε τουρανομογγόλος ισλαμιστής που έχει υπηκοότητα χώρας της Ε.Ε. ή Ελληνική θα μπορεί να φέρει ένα στρατό από πόρνες και κάθε μία από τις οπαδούς του ισλάμ θα μπορεί να φέρει μία στρατιά εγκληματιών και δολοφόνων. Όταν όλες οι χώρες θέτουν αυστηρές προϋποθέσεις και όρους για την είσοδο πολιτών τρίτων χωρών και την πρόσβασή τους στην αγορά εργασίας η Ελλάδα τους ανοίγει διάπλατα τις πόρτες.

Σύμφωνα με όσα με πληροφόρησαν, πριν κάποιες ημέρες πήγε στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ έγγραφο που δίνει πληροφορίες για την συγκεκριμένη άδεια διαμονής και και την εγγραφή των αλλοδαπών στα μητρώα του οργανισμού.

Ξυπνήστε Έλληνες πριν είναι πολύ αργά, ο εχθρός είναι εντός και μάλιστα ασκεί διοίκηση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου