Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Έκαναν τη Βέροια να δείχνει Μπαρτσελόνα

Δεν χρειάζεται προπονητής για να νικήσεις τη Βέροια.
Δεν χρειάζεται προπονητής για να μην φας 3 γκολ από τη Βέροια.
Δεν χρειάζεται προπονητής για να μην φας 3 γκολ από τη Βέροια του Γεωργέα και του Καφέ.
Δεν χρειάζεται προπονητής για να μην δείχνεις ερασιτεχνική ομάδα που οι παίκτες της παίζουν πρώτη φορά μαζί.
Αυτό που χρειάζεται είναι ποδοσφαιρικός εγωισμός. Δεν γίνεται τη μία βδομάδα να σου κόβουν με διαιτησία τη νίκη κόντρα στους gay και την επόμενη να χάνεις 3-0 από τη Βέροια.
Όλοι τους κακοί έως κάκιστοι. Αν ένας ή δύο είναι αυτοί που δεν παίζουν καλά τότε ευθύνεται ο προπονητής και πρέπει να αλλάξει το σύστημα ή τους παίκτες. Όταν όμως είναι ανεπαρκείς και οι 11 τότε δεν φταίει ο προπονητής. Άλλο φταίει...
Ντροπή σας «κύριοι», δεν είστε επαγγελματίες. 
Δεν ξέρω από ποιον να ξεκινήσω και να σχολιάσω. Απογοητευμένος από τις συμπάθειές μου Βύντρα και Καρνέζη. Ο Λάζαρος είναι ντεφορμέ εδώ και κάποιους αγώνες. Δεν θέλω να γράψω για όλη την ομάδα, αφού όλοι τους ήταν κακοί, χωρίς τρεξίματα και χωρίς διάθεση να παλέψουν για τη νίκη.
Ο ίδιος προπονητής, που πριν τον αγώνα η διοίκηση τον άφησε έκθετο απέναντι σε όλη την ομάδα, είδε την ομάδα του να τον εκθέτει.
Αν θέλεις να λέγεσαι διοικητικός ηγέτης τότε δεν υποστηρίζεις την άποψη του «φευγάτου» και ΤΕΜΠΕΛΗ Μπουμσόνγκ που δεν ήθελε να παίξει σήμερα, αλλά τον προπονητή και του επιβάλεις να παίξει και ας τραυματιστεί. Είτε το θέλει είτε όχι. Επιπλέον δεν περιμένεις να μιλήσεις αύριο στην ομάδα αλλά σηκώνεσαι και πηγαίνεις να τους μιλήσεις ΣΗΜΕΡΑ. Αν και θα έπρεπε να έχεις ταξιδέψει στην Μακεδονία.

ΥΓ Δημήτρη θυμάσαι που σου έγραψα να κρατήσεις το email; Αν αρχίσουν από αύριο(τα όργανα) εγώ θα είμαι «Κασσάνδρα» ή απλά λογικά σκεπτόμενος οπαδός;

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Laplace.
      Ήμουν έτοιμος για σχόλιο στο blog(εκεί που σχολιάζεις με τον Κυριάκο) και κόλλησε το laptop(κατέβασα αναβάθμιση για κάποιο πρόγραμμα ταυτόχρονα).

      Διαγραφή