Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Τι σκέφτομαι για την πρόταση

Ξεκινάω παραδεχόμενος πως δεν σκέφτομαι συμβατικά και πως μπορεί σε πολλούς να φανούν περίεργα τα όσα γράφω. Θα αποτυπώσω την σκέψη μου για την πρόταση σαν να ήμουν εμπλεκόμενος και έπρεπε να κρίνω αν θα την δεχθώ ή όχι.

Αυτός που μας φέρνει την πρόταση λέγεται Βλάσης Τσάκας και για να απαξιώσουμε την προσπάθεια που κάνει τον χλευάσαμε πολλές φορές μέσω ΑΡΔ και «οπαδών-υπαλλήλων». Οι ίδιοι ξέρουμε αν ο Πρίγκηπας έχει χρήματα, αν η ΠΑΕ χρωστάει πολλά(και πόσα) και αν μας συμφέρει να «πουλήσουμε» τις χρεωμένες μετοχές μας. Εδώ βέβαια ξεκινάει το μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Πως να το επικοινωνήσουμε σε ΑΡΔ και «οπαδούς-υπαλλήλους»; Πως να τους πούμε πως τόσο καιρό χρησιμοποιούσαμε και τους δύο για το δικό μας όφελος;

Η λύση είναι μία, απλή και δοκιμασμένη. Θα κάνουμε τους αδιάφορους. Θα αφήσουμε να «διαρρεύσει» σε όλους πως δεν μας απασχολεί το θέμα της πρότασης. Βέβαια εμείς θα συνομιλήσουμε κανονικά και θα κρύψουμε την χαρά μας που θα τις ξεφορτωθούμε από τον συνομιλητή μας αλλά προς Θεού δεν πρέπει να το μάθει κανείς από όσους έτρεχαν πίσω μας.

Και αφού έγραψα την σκέψη μου για την πρόταση θα σας τονίσω ακόμα κάποια δεδομένα. Οι φυλλάδες που υποστηρίζουν συγκεκριμένο Α-μέτοχο(πουράτο) δεν αναφέρονται στην πρόταση(άσχετα αν ο ίδιος κάνει κωλοτούμπες από την χαρά του) και ο Αλ Αφ Ούζος κάνει σαν να μην υπάρχει ο Πρίγκηπας και η πρόταση. Μήπως αυτός δεν στήριζε τον «ύπνο» μέχρι την τελευταία στιγμή;

ΥΓ Τελικά το πουλάκι τσίου δεν ισχύει, πρέπει να το αλλάξουν σε Το πουλάκι ΚΟΚΟΚΟ...

13 σχόλια:

  1. Η πρόταση έχει ήδη αποριφθεί απο τους μετόχους.Υπάρχουν πολλά ελλειπή στοιχεία(για 20ή φορα) και δεν θα κάτσουν να μιλήσουν με τον Τσάκα για διευκρινίσεις.Περισσότερα θα μάθεις αύριο και την άλλη εβδομάδα που το Μεγάλο Κεφάλι θα αποσύρει οριστικά τον Τσάκα.Εδώ θα είμαστε και θα το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσω πως έχεις inside info. Ναι δεν μπορούν να μιλήσουν με τον Βλάση Τσάκα, βλέπεις δεν βοήθησε να φτάσει ο Παναθηναϊκός στον πάτο αλλά προσπάθησε να τον σώσει.
      Αλήθεια περιμένεις να πάρω στα σοβαρά αυτά που γράφεις;

      Διαγραφή
    2. Δεν με νοιάζει αν θα τα πάρεις σοβαρά ή όχι.Εδώ παίρνεις στα σοβαρά τον Τσάκα ένα χρόνο τώρα με τις πίπες που λέει.Όπως καταλαβαίνεις θέτεις χαμηλά στάνταρ....

      Διαγραφή
    3. Και μόνο που σκούζεις εγώ χαμογελάω. Τέλος τα τζάμπα εισιτήρια, τέλος οι καφρίλες σε Παναθηναϊκούς. ΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Με βλέπεις να σκούζω?Άλλοι σκούζουν και θα συνεχίσουν να σκούζουν γιατί έτσι όπως στρώσατε θα κοιμηθήτε.Πάντως περίμενα πως θα είχες έστω και λίγη τσίπα και δεν παρακάλαγες τον Σκεπτόμενο να διαμιζεί το μπλογκ σου.Είχε αναφερθεί σε εσένα πριν κανένα μήνα σε μιά ανάρτηση και είπε πως τον παρακάλεσες(ευγενικά)να προωθήσει το μπλογκάκι σου.Τι αναρτήσεις σου ανεβάζει,τι το λινκ έχει κοτσάρει πάνω αριστέρα το μαγαζάκι σου δεν έχει πελατεία.

      Ως πότε θα ξεφτυλίζεσαι?

      Διαγραφή
    5. Δεν σε βλέπω στην τρύπα που κρύφτηκες αλλά σε ακούω από την Θεσσαλονίκη και σε ακούω πεντακάθαρα.
      Αφού ξέρεις και τι λέμε με τα αδέρφια του mypanathinaikos τότε έχεις και κληρονομικό χάρισμα. Αυτό που με παραξενεύει είναι πως δεν μπορείς να μαντέψεις το πόσοι μπαίνουν και διαβάζουν. Σίγουρα πολλοί περισσότεροι από τα πουρο-blogs.

      Γράφε ότι θέλεις, είναι οι τελευταίες σου γραμμές γιατί όταν τελειώσει το μπαξίσι δεν νομίζω πως θα συνεχίσεις δωρεάν.

      Διαγραφή
    6. Μπαξίσι δυστηχώς δεν υπάρχει.Σε αντίθεση με εσένα δουλεύω 10 ώρες την ημέρα σε εργοστάσιο και δεν μου μένει χρόνος και για 2ο επάγγελμα.Εσύ δεν έχεις πρόβλημα σαν Μπλε παιδάκι που είσαι τακτοποιημένος.Και γυμναστήριο έχεις και απο όλα.

      Παλουκαράκι ένα πράγμα δεν καταλαβένεται εσείς τα τουλουμπάκια.Δεν μας πληρώνει κανεις,δεν μας λέει κανείς τι να πούμε.

      Μόνοι μας βγήκαμε στους δρόμους και διάξωμε τον ΑΧΡΗΣΤΟ.Μόνοι μας διάξαμε και τους τσάτσους.Μόνο κάτι φαντάσματα μείνανε σαν και εσένα.

      Κανεις ΜΑ κανεις δεν θέλει ραλιστά και οικογένεια στον ΠΑΟ.Είναι λαική απαίτηση.Παρτε το χαμπάρι.Καλύτερα Αλαφούζος παρά Ραλιστάς.

      Είστε η μειοψηφία,είστε δακτυλοδικτούμενοι.Καλά εσύ είσαι γαμιάς του πληκτρολογίου από τις μπουγάτσες που δεν έχει κατέβει μια φορά Αθήνα να δει την ομάδα.

      Είσαι ΤΟΣΟ ξεφτυλας για να καταλάβεις.

      Διαγραφή
    7. Είσαι παιδί της αλλαγής δηλαδή εσύ...Και το πόσο τακτοποιημένος είμαι δεν το συζητώ εδώ μέσα(αν ήμουν δεν θα ήμουν και άνεργος 2,5χρόνια). Το γυμναστήριο είναι επιλογή υγείας(κόβοντας εφημερίδα, καφέ και κάποια ρούχα) αν και δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω σε αυτό.

      Αν δεν σου δίνει κανείς τίποτα τότε έχεις φάει τον παπά του ΒΒ και τώρα τον στηρίζεις με τον Ούζο. ΒΒ=Ούζος.

      Την ομάδα την έχω δει και σε Λεωφόρο και σε ΟΑΚΑ αλλά σίγουρα μου είναι πιο εύκολο το Καυτατζόγλειο και το Χαριλάου. Ακόμα και όταν δεν έρχεται κανείς οργανωμένος, μπετόβλακα.

      Αν θέλεις να δεις ξεφτίλα κοιτάξου στον καθρέφτη.
      Ακόμη πιστεύω(με όσα γράφεις) πως τελειώνει το μπαξίσι, γιατί δεν ήσουν καν άξιος για μισθό.

      Διαγραφή
  2. Ταααααπάααααααααα

    Σε τάπωσε κανονικά το παλικάρι πιο πάνω.

    ΥΓ.Ελπίζω να προλάβεις να ανεβάσεις το σχόλιο μου γιατί βλέπω πως το μαγαζάκι σου έχει πολύ κόσμο και σχολιάζουν πολλοί.Κάτι κουλούρια βλέπω στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι μαζί κλαίτε ρε κακόμοιρα πουρορφανά; κλαψ-κλαψ και μην ξεχάσετε να ρουφάτε και τις μυξούλες σας

      Διαγραφή
  3. mhn asxoleisai kan me tetoious asovarous xarh tous kaneis kai tous dineis axia file...apo ayrio thelw na tous dw asxeta me thn katalhksh ths protashs na dw ti tha skarfistoun na lene.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο δεν βρίζουν δεν μπορώ να μην τους δημοσιεύσω τα σχόλια, αλλά και να μην τους απαντήσω. Αν τελικά γίνει η μεταβίβαση των μετοχών όλοι αυτοί θα βγουν να πουν πως τόσο καιρό ήταν οι Μουτζαχεντιν του Βλάση Τσάκα και του Πρίγκηπα.

      Διαγραφή