Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ο Αντρέας και ο Βαγγέλης(όχι του ποδοσφαίρου)


Βλέπει ο Βαγγέλας πως δεν θα γίνει πρωθυπουργός ποτέ(έχοντας πέσει στον λάκκο που του έσκαψαν "Κινέζος" και ΓΑΠ) και αρχίζει να μιλάει και να πράττει χωρίς να σκεφτεί.
Καλά ρε Βαγγέλα τον διέγραψες τον Αντρέα αλλά προς τι η επίθεση στην ΧΑ; Πιστεύεις πως αυτοί είναι οι αντίπαλοί σου; Τους θέλεις εκτός νόμου αλλά το ΠΑΣΟΚ χρωστάει σε τράπεζες,μας χρέωσε σαν χώρα, μας οδήγησε στο μνημόνιο, μας οδήγησε στην ανεργία, την απελπισία, την κατάθλιψη και την αυτοκτονία. Είναι το κόμμα που ευχαρίστησε Αμερικανούς και προσκύνησε Γερμανούς, που πρόδωσε τον Οτσαλάν και δεν σεβάστηκε τους νεκρούς των Ιμίων. Είναι το κόμμα του "συνωστισμού" και της πολιπολιτισμικότητας, της υπηκοότητας σε μία νύχτα αρκεί να πάρει την εξουσία. Αλήθεια πόσα από όλα αυτά είχαν και συμμετέχοντες της ΧΑ και τους θέλεις εκτός νόμου; Εκτός αν βγεις και πεις πως τους κάνεις επίθεση για να δυναμώσουν και άλλο και είσαι κρυπτοχρυσαυγίτης. Διαφορετικά οι ενέργειές σου είναι για κλάματα.


Η αλήθεια είναι κάπου στο εσωτερικό των σοσιαΛΗΣΤΩΝ. Ήξερε πως ο Λοβέρδος θα έκανε κάτι νέο και άρχισε να τσιρίζει για να σώσει το λείψανο που απέμεινε από το άλλοτε ισχυρό του κόμμα. Καλά και αυτός ο Αντρέας τι έκανε πάλι; ΡΙΚΣΣΥ με ρήξη. Ποιον μου θυμίζει ο Αντρέας; Ένα δικό μας Αντρέα που έκανε επανάσταση με πράσινες καρδιές και πλέον κρύβεται. Μήπως και οι δύο είναι στημένοι και κάποιοι άλλοι τους έχουν στίψει  για τα καλά; Σκέφτομαι εγώ ο ευφάνταστος σεναριογράφος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου