Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ο Βασιλιάς είναι ΓΥΜΝΟΣ

Γελοία πιθηκάκια του Φορέα, Τζούλιες που για τα ψιλά των πουράτων πουλήσατε την ομάδα σας, ΑΡΔ που για να γίνεται αρεστές στα αφεντικά σας τρώτε τις σάρκες της ομάδας καταφέρατε και αφήσατε ΓΥΜΝΟ τον Παναθηναϊκό μας. Μόνο που κάνατε ένα λάθος, για να σας πιστέψει ο Βασιλιάς Παναθηναϊκός ΞΕΒΡΑΞΩΘΗΚΑΤΕ σαν φτηνές πόρνες μεγάλης ηλικίας.

Ρε πηθίκια που δεν βλέπετε τον κώλο σας που είναι ίδιος με τα μούτρα σας η μεγαλομανία σας σας κατέστρεψε. Βγήκατε και κράξατε τον Ρότσα γιατί έβαλε τον ΑΧΡΗΣΤΟ, ΤΕΜΠΕΛΗ, ΑΙΣΧΡΟ, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και ΦΛΩΡΟ, ΣΑΝ ΕΣΑΣ, Γάλλο ενώ η διοίκηση το είχε απαγορεύσει; Από που και ως που η διοίκηση λέει στον προπονητή της ομάδας ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει και ποιους όχι. Και μην τολμήσετε παλιαδερφές του ελέους να στείλετε σχόλιο πως δεν είστε στη διοίκηση γιατί αφού είστε στο ΔΣ της gayΠ.Σ. ασκείτε διοίκηση. Οι Νικολέτες, η Ματούλα, η Νεκταρία και τα άλλα κορίτσια δεν έχουν άποψη να πουν δημόσια και να υποστηρίξουν αν πρέπει ή όχι να παίρνει χαρτάκι ο προπονητής; Δεν περιμένω να ακούσω κάποια άποψη από τα πιθηκάκια του Φορέα, αυτοί προσκυνάνε τα ψιλά και τις προσκλήσεις.

Φέρατε όλες εσείς οι αδερφές του ελέους τις μέγιστες από εσάς σε θέσεις κλειδιά και παίρνετε αποφάσεις. Μέχρι που έφυγε από το κάδρο ο ΙΒΒ σας έφταιγε η προσέγγιση του που δεν ήθελε να χρωστά η ομάδα και που έφερνε παικταράδες με λίγα χρήματα(βλέπε Σιμάο, Ν' Ντόι και άλλοι πολλοί) αλλά εσείς θέλατε να χρωστά η ομάδα και να αγοράζει από το χαμηλότερο ράφι, από τη Β΄ Εθνική. Ποιοί είναι ρε γίδια οι Ανάκογλου, Ντίνας και σια; Γιατί ο Ανάκογλου έγινε 21 και μπάλα δεν έχει παίξει ακόμα; Γιατί ο Ντίνας είναι καλύτερος από τα παιδιά της ακαδημίας; 

Μπορεί στο παραμύθι οι απατεώνες να πήραν τα χρήματα και να έφυγαν αλλά εδώ θα είναι αυτοί που θα πληρώσουν για όλα τα δεινά που προκάλεσαν αυτοί και τα αφεντικά τους Και επειδή είναι προσκυνημένοι όλοι αυτοί εγώ θα τους θυμίσω τη φράση "τσεκούρι και φωτιά...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου